2777
2789
سلام کار خوبی کردینمنم اول ماه قبل 20ت دستم اومد اول گفتم یه تیکه طلا بخرم بعد گفتم ولش کن بهتره روی ...

منم همینکارو کردم.گاهی خرید یه چیز کوچیک کلی بیشتر از طلا بهمون دلخوشی میده

من کلا از اول مهر دیگه قیمت طلا چک نمیکنم چون قصد خرید ندارم.تمام زورمو زدم و اوا سال یکی دو تیکه خریدم حالا وقت چیزای دیگس😁

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یامثلامیبینم خانمه کلن 50گرم طلاداره 100گرم طلاداره یجوریی باذوق وشوق میگه قیمتهارودیدیی چطوربالارفته 

چقدرسودکردم 

عزیزمن توسودنکردیی این پوله ماست که بی ارزش شده 

این ارزوهای جونهای این مملکته که داره جلوچشمشون دودمیشه 

البته بلانسبت خانمهای این گروه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا وام ازدواج 26میل خیلی عالیه کسرچش میکنم ممنونم عزیزموام ویپادم میتونی توضیح بدیمن میتونم تا ده ...

نه عزیزم ٢۶ تومن کارمزد شرکت ١٠٠ تومن هم فروشنده وام گرفت یعنی از وام ٣٠٠ تومنی ازدواج ١٢۶ تومن کم شد

کارتت صادر شده درسته؟ میتونی انتقال بدی از داخل خود برنامه کارت به کارت کن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نه عزیزم ٢۶ تومن کارمزد شرکت ١٠٠ تومن هم فروشنده وام گرفت یعنی از وام ٣٠٠ تومنی ازدواج ١٢۶ تومن کم ش ...

اره ولی شمارشو ندارم

اره رفتم تواینستاشون ظلم واقعا عملا سودش بنفع فروشندس

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اره ولی شمارشو ندارماره رفتم تواینستاشون ظلم واقعا عملا سودش بنفع فروشندس

نه حقیقتا به نفع جفت طرف معامله است

به هرحال اون طرف هم داره ازدواج می‌کنه چون ضامن داره نمیتونه از وامش ازدواج کنه که میاد می‌فروشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نه حقیقتا به نفع جفت طرف معامله استبه هرحال اون طرف هم داره ازدواج می‌کنه چون ضامن داره نمیتونه از و ...

خب شماسودشوهم درنظربگیرخیلی زیاددرمیادالبته پول هم بخوابونی بازهم باتوجه به تورم ممکنه همین قدرهم بشه سودش

این تحلیل ودیدم گفتم بدردکسی ممکنه بخوره بزارمش اینجا

تحلیل های این اقاروخیلی قبول دارم یه سال دنبالش میکنم وبیشترتحلیلهاش درست ازاب دراومده 

انشالله اینم درست دربیاد

سلام به همه دوستان لطفا اگه کسی اطلاعی درباره ایران خودرو داره که ایا الان میشه ثبت نام کنیم برا ماشین یا قسطی ماشین مد نظرم دنا هست ممنون میشم جواب بدید خیلی نیاز داریم 🙏

خیلی وقته میام نی نی سایت ،واین کاربریه سوممه                 نمیدونم چی شده از ادم های اطرافم زده شدم ،دیگه دوستشون ندارم  خدایا شکررررررررررررر عاشقتم خدااااااااااااا     خدایا خودت هوامو داشته باش   
ممنونم بله حق باشماست گفتش که ۷ برابر سپردتون میده . 🤔🤔🤔باسود ۱۲ درصد

مامان سبحان عزیزم

سوال دیگم این بود که مبلغ ۷۰ میایون چقد تو ویپاد بمونه ده تومن برایند رو‌میشه گرفت ؟؟ 

و اگه برایند رو ده تومن رو بگیری دیگه تا یکسال نمیتونی هیچی بگیری وام  درسته ؟ 

دوستان پول اين پس اندازم از تخفيفات كوروش هست و همسرم يكم بهم دادوقتي كوروش خريد ميكردم قيمت واقعي ر ...

دور  از جون  همه چالش هارو به نحو احسنت انحام میدین  انشالله 

اتفاقا منم پس انداز از خرج‌خونه دلیل اصلیش خربد از فروشگاه های همیشه تخفیف ( کوروش- حضوری ) ( اوکالا - اینترنتی )

اینم بگم تا به امروز نه جنس تاریخ گذشته و مهلت کم برام آوردن نه فیک 

یکبار فقط له شذه بود اونم خود پیک گفت زنگ بزنید پشتیبانی پولشو واریز میکنن ( بیسکوییت بود )

برای منی ک کل ماه   فقط یارانه برام میموند الان از خرج خونه تونستم پس انداز کنم و تبدیل کنم  به طلا 

من تعدادی سکه و شکسته. و وجه نقد داشتم و چند روز پیش بردم تبدیل کردم به طلای مصرفی  

خیلی چشمم دنبال نیمست اوا هست نمیدونم بتونم تا قبل عید بخرم یا نه تا اونجایی ک پرسیدم از چنتا طلا فروش بین ۸ تا ۹ گرمه   پس باید ۱۱ گرم طلا بخرم تا بتونم تبدیل کنم به ۹ گرم مصرفی اجرت دار 

پیش به سوی اهداف بعدی 😂😂😂

2810