2777
2789

خانوما یکم از حرکات اقتصادی جدیدتون بگید🫠

قبلنا خیلی حرفای خوبی گفته میشد

نکات قشنگ

مثلا شیداجون همیشه دقیق میگه

مامان سبحان نبودین یمدت . خداخیرت بده خیلی ذاتت خوبه

معصوم جون سفر بسلامت

منم امروز کتاب ثروتمندترین مرد بابل رو خوندم که بحثش همون بود هر ماه مبلغ مشخص رو از درآمد کنار بزاریم و زندگیمون رو با مابقیش سپری کنیم و  حتما سرمایه گذاریش کنیم و پولمون رشد کنه.

یسری کانال تلگرامی هم که پیدا کردم  اتفاقی و دیدم راجع به هر دوره آموزش که میخواهید اونجا رایگان هستش 

البته دوره های پولی رو رایگان گذاشتند.

خیلیاشو میبینی اصلا ارزش هزار تومنم نداره ک ملت همه دوره فروش شدن. اینم یجورشه دیگه اونام که خیلی حساسن دوره رو دیدن و استفاده کردن بعد میشه برن پولشو بدن به صاحبش.

یه دوره حضوری شرکت کردم ۲۵۰۰ بعد بمن گفت اصلا هزاری تخفیف نداریم

دو روز بعدش من دیدم آگهی زده بود ۲۳۰۰😄 منم شات گرفتم که خواست بگه تخفیف نداریم ببینم چ حرفی داره بزنه😃

یچیزم بگم بنظر من برکت داشتن پول خیلی مهمه و یمقدار از درامد ماهمونو اگر کمک کنیم به نیازمند واقعی ک خودتون مثلا از دستفروشی که میشناسید خرید کنید منظورم دارو دسته این کلاهبردارا نیستا ... خلاصه از اینکه حتی ۵۰۰هزار بهمون میرسه ماهم ده هزارشو حداقل دست خدا باشیم و برسونیم به کسی دیگه.

پربرکت باشید❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
ممنون از راهنمایی های ارزشمندتونیه سوالی داشتمدیروز یه چرخی تو دیوار زدم یه مورد مسکن ملی کلید نخورد ...

من خودم به شخصه حاضر نیستم ماشین بفروشم خونه بخرم 

چون خودم کاملا به ماشین نیاز دارم 

بعد حدود چهارده ساله که خودم ماشین دارم و دیگه نمیتونم بدون وسیله زندگی کنم 

با اینکه همسرم هم خودش ماشین داره 

به نظر من همه چی هم سود و دو دو تا چهار تا کردن نیست 

پول درمیاریم که رفاهمون بیشتر بشه نه فقط جمع کنیم و سرمایه گذاری کنیم 

یکی از دوستان اینجا گفت من طلا رو روی ۳۹۰۰ فروختم خونه خریدم الان که طلا داره میره بالا اعصابم خورده 

واقعا من نمیتونم درک کنم چرا آنقدر آدم باید دنبال حساب کتاب کردن باشه 

طلا نگهداریش تو خونه خیلی سخته 

من هر روز دارم میرم سرکار و در خونه رو میبندم استرس و اضطراب دارم صد با قفل آکاردئونی رو چک می کنم 

حالا اونقدر هم طلا تو خونه ندارم ولی همون هم استرس داره 

من به شخصه پس اندازم به یه حدی برسه تبدیلش می کنم به ملک یا ماشین بهتر و بعد هم اصلا چک نمی کنم که ضرر کردم یا سود کردم 

چون طلا نگه داشتن واقعا نگرانی داره 

آخر فرودین سال گذشته من ماشین جدیدم رو تحویل گرفتم 

همون موقع بنگاهی ازم یک میلیارد و نیم میخرید چون دقیقا تو پیک قیمت ماشین بود یک ماه بعدش بازار ماشین داغون شد 

اون زمان فکر کنم طلا ۲۲۰۰ بود من با یک و صد میتونستم نیم کیلو طلا بخرم ماشین هم داشتم با چهارصد تومن هم راحت بدهی هام رو بدم 

الان نیم کیلو طلا دو و دویست می‌شد 

الان ماشین من نهایت یک و صد بیارزه 😂😂😂خیلی  اختلاف ها 

ولی من واقعا لحظه ای افسوس نمیخورم این که نشستم فکر کردم هم همین یکی دو روز اخیر بود که اون دوستمون ناراحت خرید خونه بود گفتم من هم میخواستم به این موضوع فکر کنم چقدر فرقش بود 

ولی من برام مهم کیفیت زندگی و حال خوبم هست 

این یک سال و نیم بیشتر از این حرف ها کیف کردم 

پول هم میاد تو زندگی آدم 

مدیریت خیلی مهمه هدف گذاری خیلی مهم هست ولی نه با حرص و اعصاب خوردی و این که اگه اون کار رو می کردم سودش بیشتر بود الان آنقدر عقب موندم 

شما هم بشین فکر کن 

اگه واقعا وابستگی به ماشین نداری بفروش خونه بخر خیلی هم عالیه 

ولی ببین اگه بدون ماشین اذیت میشی خیلی عادت داری که وسیله زیر پای خودت باشه اینکارو نکن 

البته این نظر شخصیه من هست 

❤️❤️❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یکم از حرکات اقتصادی جدیدتون بگید🫠قبلنا خیلی حرفای خوبی گفته میشدنکات قشنگمثلا شیداجون همیشه ...

سلام خدا قوت ممنون از پست قشنگ و مفیدت آره واقعا همه دوره فروش شدن 

یا اینستا رو سرچ می‌کنی میبینی ی عده شیتان پستان کرده میان میگن قرآن چی گفت کدوم ذکر برای چی خوبه و ...

من خودم راهنمایی درس می‌خوندم کتاب گنج های معنوی رو‌خونده بودم میدونستم چ ذکری برای چ کاری خوبه و ...الان تازه تو اینستا دارن اینارو با پول میفروشن 

من یادم بچه بودم ۵۰۰تومان‌تک‌تومن داشتم میخواستم کیک ساندیس بخرم اما نمی‌دونم چی شد گفتم بذارم صدقه یا کمک کنم که این کارو کردم 

مامانم از بیرون اومد برام کیک ساندیس آورده بود دقیقاً اونم نخریده بود انتخابات شورا بود چی بود برای تبلیغات کیک ساندیس میدادن😳

اینجوری خیلی برام اتفاق افتاده مثلاً ۵هرار تومن کمک کردم یهو دیدی دو ساعت بعد ۵۰اومد دستم و...

کمک‌ب دیگران خیلی خوبه ب خود آدمم میرسه

حالا تو تاپیک بعدی چندتا ذکر میگم برای افزایش رزق و تسویه بدهی و خانه دار شدن فکر کنم تو همین تاپیک گفتم 

ذکرها و آیه های قرآنی مربوط ب رزق و درآمد و..

برای افزایش روزی یا پول و ثروت دوشنبه و چهارشنبه بعد نماز عصر ۴۰مرتبه سوره تکاثر 

برای تسویه بدهی و کسب ثروت آیه اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک 

آیه‌برای خانه دار شدن :آیه ۲۹سوره مومنون رب انزانی منزلت مبارکا و انت خیرالمنزلین ۷۰بار بعد نماز صبح تا ۴۰روز 

کن به همه این ذکرها و آیات اعتقاد کامل دارم و نتیجه شو دیدم

ی تجربه دیگه هم بگم من سال ۹۵از محل کارم اومدم بیرون حقوق و سنواتم شد ۵میلیون اون موقع و تیر ۹۶طلا خریدم حدود ۳۵گرم 

درصورتیکه مامانم میگفت پولتو بذار بانک سود بگیر 

گفتم مامان آخه چ سودی میده ماهی ۱۰یا ۲۰هزار چیه آخه حداقل طلا میخرم استفاده میکنم لذتشو میبرم لازم هم بودنی استفاده شو‌میبرم ب دردم میخوره 

خلاصه من طلا گرفتم تابستان سال بعد دماغمو‌عمل کردم 

و بعد ازدواج کردم جهازمو خریدم تقریباً بیشترشو با همون ۵میلیونی ک‌مادرم می‌گفت 

البته اینم بگم من اون موقع نمی‌دونستم طلای بدون اجرت چ کم اجرت و سکه و اینا چیه بخرم طلای نو خریدم ولی همونم خیلی ب درد خوردو خوشحالم که ب حرف مادرم گوش ندادم برای یک بار و اونم ب نفعم شد 

سلام دوستان دیدم بحث های متفاوتی هس خواستم نظرخودمو بگم البته که هرکس نظرش برا خودش خیلی ارزشمنده😁

اول اینکه هرکسی باید بنابر شرایط زندگی خودش برنامه خرج و پس انداز را بچینه

یکی مثل خودم اصلا موافق نگهداری پول نقد حتی به مقدار کم نیس. بشدت معتقدم طلا پول نقده

من بهیچ عنوان پول به حساب نگه نمیدارم تا از روش وام بگیرم و مخالفم. و معتقدم اگر با همون پول همکن موقع طلا بخرم سودش خیلی بیشتره تا بعد از چند ماه پولم بی ارزش بشه و با هزار منت بخان بهم وام بدن

البته شاید یه روزی برسه به وام بزرگ نیازمند بشم و نظرم عوض بشه😉😁

حتی این مدت پول های خرد را به حساب ویپاد نگه می‌داشتم تا امتیاز وامم جور بشه که بازم معتقدم کارم اشتباه بوده چون طلا خیلی بالا رفت

حالا نهایت پولی که به حساب ویپادم بود ۲۵ ت بیشتر نبودا ولی به محضیکه وام ۲۵ ت فعال شد سکه گرفتم ۵۰ ت

الان رو حساب ویپاد همسرم هرچی پول دستمون برسه واریز میکنیم و قرارم نیس بزارم پول بمونه تا وام جور بشه... آن شاالله همینکه به مبلغ قابل توجهی رسید تبدیل خواهم کرد

امتیاز وام هم کم کم جمع میشه و هرموقع به وام خوبی رسید وام را فعال خواهم کرد

بقیه ش بعدا میام میگم

فعلا بدرود

من خودم به شخصه حاضر نیستم ماشین بفروشم خونه بخرم چون خودم کاملا به ماشین نیاز دارم بعد حدود چهارده ...

سامیه جون اصلا علاقه ای به رانندگی ندارم 😊😊😊😊

و دیگه سر کار نمیرم 

و فقط برای وقتایی که همسرم نیست بچه ها رو کلاس میبرم و میارم

کلا اخلاقم یه جوریه بدون شوهرم هیج جا نمیرم

البته ایشون شیفتی هستن و روزها اکثرا خونه هستن و با هم 

کارامون رو انجام میدیم

ولی به احتمال زیاد خرید خونه دوم منتفی بشه

چون سند مسکن ملی ها دو سال بعد میاد

منم به شدت محتاطم و اصلا نمیتونم به کسی اعتماد کنم

اومدیم و طرف دو سال بعد ببینه قیمت خیلی بالا رفته و برای سند زدن نیومد

هر چند وقتی چک  بگیریم قانونا میتونیم اقدام کنیم ولی اصلا دیگه حوصله دادگاه رو ندارم چون میدونم روندش طولانی و فرسایشی میشه

یه بار یه نفر از پشت کوبید به یکی  از ماشینهامون که صفر بود  

خسارت رو بیمه طی سه هفته پرداخت کرد

ولی برای افت قیمت سه ماه بیشتر طول کشید اونم اینقدر رفتیم دادگاه و برگشتیم وسطاش داشتم خسته میشدم

بنابراین ترجیح میدم اگه قراره خونه ای بخرم سند تک برگ داشته باشه تا خیالم راحت باشه

سلام دوستان دیدم بحث های متفاوتی هس خواستم نظرخودمو بگم البته که هرکس نظرش برا خودش خیلی ارزشمنده😁ا ...

سلام منم ازخردادماه پول گذاشتم ویپاد سکه جمع کنم

انگاری 

(ویپادمن نصب کردم حال و حوصله ندارن تکون بخوره

زورش میاد عین خرسا تنبل کارمیکنه)😅

طلا رفت رسید عرش الااین جور نمیشه کاش ۱۰میلیون مو

دادم بودم همون وقت حداقل ربع سکه گرفته بودم😩

قضیه بورس ایران با طلا فرق میکنه، قیمت طلا در کشور ما هم به قیمت جهانی و هم به اتفاقات منطقه ربط دار ...

سلام و عرض ادب همه ی خانومای عزیزو کاربلد

دوست عزیزم ببخش رو پست شما ریپ زدم چون واقعا خودمم گیر کردم و سوالم ب این پست شما بی ربط نیست 

میخوام راهنمایی کنید من و همه کسایی ک تو این وضعیت هستن بعد از کلی دوندگی و اینور اونور و سبک و سنگین کردن ی وام ۱۲۰ تومنی اگر خدابخواد قراره برامون جور بشه اما نمیدونم سریع تبدیلش کنم ب طلا یا نه صبر کنم ...

واقعا سخته تصمیم گیری 

نمیدونم میترسم الان نخرم و کم کم برسه ب ۵ تومن بعد بیاد تا ۴۷۰۰، ۸۰۰ و ثابت شه ...

نمیدونم چکار کنم. 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
دوست عزیز اتفاقات آینده که کسی خبر نداره من یه عکس با مادرم دارم ،عکس بچه گی مادرم دست و گردنش پر از ...

عزیزم درسته اینم هست واقعا من موندم الان چه کاری درسته،همسرم میگه الان ملک خریدن اشتباهه.

از اونورم به قول شما تو شرایط جنگی نگهداری طلا هم سخته.

من دنبال زمین نیستم حقیقتش میخواستم یه واحد توی کرج بخرم

یاسی واقعا دمت گرم ❤️

عزیزم تو این تاپیک کلی خانوم تو سن های بالاتر و با مشغله های بیشتر مثل بچه داری کلی درس میخونن و آزمون و مصاحبه و ... استخدامی شرکت میکنن و خداروشکر هم قبول میشن

من که دیگه هم بچه ندارم شوهرمم همش ماموریت وقتم آزاد بود زبان خوندم و ترجمه مدارک و اینا

خلاصه که خداروشکر تو این تاپیک الگو واسه کارهای بزرگ زیاده من خودمم خیلی امید و انگیزه میگیرم از این جمع😍

یه بخش از پولایی هم که با خودم اوردم وام ویپاد و بلو رو هم شد ۱۰۰۰ دلار

ماشینمو که فروختم گذاشتم کارگزاری مفید رو پولش سود بده

اون پولی که برای تمکن باید برای سفارت بلوکه میکردم گذاشتم تو حساب مهربانی بانک ملی رو اونم ۲۰۰ میلیون معدل حساب وام جمع شد

همه اینارو از این تاپیک یاد گرفتم حالا آموخته های معنوی به کنار

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810