2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7‍ 

سلام ناز خوبي ؟

ميشه لطفا بهم بگي وام بلو ٦ماهه هست يا اونم مثل ويپاد ١٢ماهه هستش؟ خيلي مهمه برام

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیزدلمی ارادتمندم😘😘وقتی کاربرای با سابقه و قدیمی تاپیک بهم میگن دروغگو و توهمی حقیقتا دل و دماغی ...

سلام یاس عزیزم...

آرزوی موفقیت و آرامش برات دارم...

از زندگی جدیدت بنویس برامون

خانومای گل سلام من اولین نفری بودم که توی تاپیک میلی رو بهتون معرفی کردم تا پس انداز های اندک رو هم ...

سلام عزیزم

داخل گوگل سرچ کنن اولین سایت کدی داره که به کسی که نصب میکنه ۵ میل میده

قبلا هم اسنپ داشت کدو الان برداشتنش

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
@مامان_سبحان7‍ سلام ناز خوبي ؟ميشه لطفا بهم بگي وام بلو ٦ماهه هست يا اونم مثل ويپاد ١٢ماهه هستش؟ خيل ...

سلام عزیزم 

شش ماهه هست بلو 

خداقل سه تومن هم تو حسابت باید باشه تا سه ماه حداکثر مبلغ وامش چهل تومنه ولی برا من دوبار ک باز شد دو تا ده دومنی گرفتم اینجا هم فقط ی نفر گف بیست تومنی گرفته بقیه همه ده میلیون بودن

نه همش رو نمیتونم تبدیل کنم چون پولی بهم نمیمونه ماهانه و منم شدیدا بهم میریزم تا قبلش سر بی پولی اف ...

عزیزم تو دورهمی جواب دادم نشد تگ کنم صفحه۳۲۶۶ بیاید اونجا آخرین تاپیک دورهمی استارتر بزنید💚

سلام عزیزم

مامان سبحان جان میشه منو راهنمایی کنید شما تو بانک هستید وام فرزند آوری نوشتیم بعد چهار ماه گفتن ضامن بیاد امضا کنه چقدر طول میکشه تا برامون بریزن؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام عزیزمداخل گوگل سرچ کنن اولین سایت کدی داره که به کسی که نصب میکنه ۵ میل میدهقبلا هم اسنپ داشت ک ...

سایت نه عزیزم بعضیا میگن مثلا من الان کد دادم به شما با کد من نصب کنید پنج میلی میده در صورتی که اینطور نیست من خودم کد زدم نصب کردم

که الان تو این سن محتاج پسر نمونمچشمم به دنبال دستشون نباشه 👌الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوا ...

عزیزم شما چقدر زبونت شیرینِ و دلنشین مینویسی. واقعا حرفهات به دل میشینه🌷

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

@masumehjoon    

سلام معصومه جون و بقیه خانومای مدبر

من راهنمایی میخواستم

خونواده ما پنج نفره هست دوقلو پسر و یدونه دختر دارم

تازه خونه خریدیم الباقی پول دادیم رهن حدود۳۵۰ میلیون این ک میگم خونه خریدیم ب راحتی نبوده حاصل ده سال زحمتای خودمو بخصوص شوهرم بوده هرچی طلای عقدو عروسیمون بوده باماشین فرپختیم

الان خونه ای ک زندگی میکنم کوچیکهم مستاجرم شصت متریه برای ما ک پنج نفریم کوچیکه

وسیله ماشین هم نداریم

و این بدون وسیله ای برای من ک دوقلوهام یکسالشونه واقعا سخته

درامد شوهرم با اضافه کاریاش همون ۱۴ میشه

معصومه جون و بقیه خانوما ممنون میشم بگین چکارکنم زودتر پول پیش خونه و یه وسیله پراید کارراه اندازی رو جور کنیم

اینجا اجاره ماهی ۵/۵۰۰ میدیم دوسدارم زودتر برم خونه خودم هم از اجاره دادن راحت شم هم بزرگیش راحتترم ولی پول پیش فعلا ندارم😭😭😭

سلام عزیزم بانک طلای حقانی اینجوری هست که شما یه مبلغی پول میدی به گرم طلا برات ثبت می‌کنه تا هروقت ...

سلام عزیزم.ببخشید طلاسی درصد هم رو طلاها حساب میکنه؟منظورم این درصدیه که طلا فروشیها بابت اجرت رو طلای نو میکشن

2810