2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابستون سال آینده انشاالله عروسی برادرمه.خودم فک میکنم لباسم حدود۲۰تومن بشه.آرایشگاه و میکاپ و شنیون ...

عزیزم حضوری برومفتح لباس های قشنگی داره ولی قیمتی درحد همین ۲۰تومنه

من خودم برای عروسی خواهرم برای حنابندون وعروسی نزدیک۳۵پول لباس دادم اصلا هم پشیمون نیستم چون همین یه خواهروبیشترندارم

تازه چندتاعروسی میپوشم 

نمیتونم دیگه از زندگیم لذت ببرم چه حماقت هایی کردم کاش حداقل خرج سفر و تیپ و لباس شده بود بخدا نه نش ...

عزیزم خودت رو سرزنش نکن میفهمم حالت رو سرزنش هیچ فایده ای نداره هیچ پیشرفتی برات نمیاره من بشدت شبیه معصومه هستم ازهمون بچگی اهل حساب وکتاب بودم  ۹ساله ازدواج کردم هیچوقت خرج اشتباهی نداشتم تنها وبزرگترین اشتباهم قرض دادن اونم مبلغ زیاد بود ودلسوزی....همین جلوی پیشرفتم رو گرفته واتفاقا همین روزا حالم عجیب گرفته من حتی خیلی وقته این تاپیک رو هم نیومدم چون یهو بهم فشاراومد ولی خیلی وقته استارت زدم برای تغییر...قطعا جبران میکنم اشتباهاتم رو... پس تو استارت بزن پیش به سوی تغییرات فراوووان💪♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم اکثر ما روزای سخت رو گذروندیم اشتباهاتی داشتیم پولهایی هدر دادیم دیگه گذشته و رفته....اون روزا ...

میدونم عزیزم ولی زندگی من خیلی پیچیدس خیلی تا حدی که من الان نمیتونم حتی بگم چند پول دارم هر ماه 

چون پولی ندارم دیگه شوهرم میشه گف بیکاره 

سلام خانما تا حالا از این مرغهای کامل افق کوروش گرفتید ؟چطور بوده تا حالا نخریدم همیشه کشتار روز میگ ...

سلام اون تیکه ایی ها که بسته بندی شده هستن بهترن منظورم ران و سینه و کتف وبال جدا بسته بندی میکنن اینا بهتره تا مرغ کامل 

عزیزم من برای گرفتن سکه پول توی حساب نمیخونمگردش حسابم رو آوردم تو ویپاداینجوری هم سکه میگیرم هم قسط ...

یعنی شما گردش حسابتون فقط با پاسارگاده درسته؟اینجوری سکه هم جمع میشه 

زهرا جان 😍ای کاش اگه تایم داری یه تاپیک بزنی و از تجربه هات برای درس خوندن بگی منم تگ کنییا همین جا ...

عزیز قشنگم

من متاسفانه نمیدونم چرا با گوشی نمیتونم کسی رو تگ کنم

توی دورهمی تگم کن فشنگ سبزی پاک کنیم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
زهرا جون صحبت کردنت رو خیلی دوست دارم میشه بدونم شما تحصیلاتتون چیه؟

عزیزم من دانشجوی دکترا هستم

یکی از شاخه های رشته کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

الانم دارم پروپوزالم رو مینویسم یعنی اخرشه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم من تقریبا از عید دارم با طلاسی و میلی‌ گلد کار میکنم هم خرید کردم هم فروشعالیه عالی شده ص ...

سلام.

اگه میشه توضیح بده چجوریه؟باید ازبازاردانلود کنم؟ خیلی تبلیغشو میبینم این روزا 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810