2777
2789

سلام عزیزان

دوستان خیلی وقته من یا جسته گریخته میام میخونم یا گاهی با دقت میخونم اما حال نوشتن ندارم، بقدری سرم شلوغه که خیلی خسته میشم ، اما شکر میکنم عمرم مفید میگذره

دلیل نوشتنم اینه که امروز خیلی خیلی اتفاقی تو اینستا یک پیجی رو دیدم که اتفاقا رشد خوبی هم داشته به نسبت، حالا این پیج محتواش چی هست؟

ایشون اومدن یک دفتری رو طراحی کردن تقریبا شبیه دفتر پلنر که تو بازار موجود هست، و شاید باورتون نشه دقیقا روشهای معصومه جون رو در پیش گرفتن برای فالوورهاشون برنامه ریزی میکنن که چطور پس انداز کنن، چطور لباس بخرن و گردش و تفریح و الی آخر....

خودشون گفتن از سال ۹۹ جرقه این کار به ذهنشون زده شده، و شروع کردن به فروختن دوره...

عزیزان من اصلا ایراد نمیگیرم به کار این خانم، اتفاقا خوشم اومده ایده خلاق و پولسازی رو اجرا کردن، 

حرف اصلیم این هست که دوستانی که خدا خواسته و اینجا هستید شماها از خیلی ها جلوتر هستید که بدون پرداخت ریالی از تجربیات چندین نفر انسان بزرگ منش و باتجربه و صد البته در چندین حوزه مهارت های زندگی دارین آموزش میبینید.

عزیزان این فرصتهارو غنیمت بشمارید، اگر مشکلی با همسر و خانواده همسر هست با مشورت گرفتن از دوستان حل کنید، هرچقدر به لحاظ روح و روان آسوده تر باشید برکت های بیشتری به سمتتون میاد.

برکت تماما نقدینگی نیست، داشتن همسر و فرزند صالح برکت هست، داشتن خواهر و برادر خوب برکت هست....

در کنار اینها پس انداز و درآمدزایی رو هم یاد بگیریم و هرچی بیشتر یاد میگیریم بیشتر هم آموزش بدیم.

دوستان معصومه خانم و مامان سبحان عزیز دو شخصیت بسیار بسیار بزرگوار و مهربان و از جنس نور هستن، با تمام دغدغه ها میان براتون مینویسن ، سامیه جون پر از شوق و حرکت و اشتیاق به زندگی هستن، زهرا ی عزیز دختر پر توان سرزمین ما با حقوق معمول پدرش و مدیریتش درسهای بزرگی به همه ماها میده، 

مستانه ی جاااان که از وقتی متوجه شدم میزبان پدر و مادر نازنین هستن جایگاهشون تو قلبم خاص و فراموش نشدنی ست.

جیران پر توان و پر از تجربه کاری و بیزینسی....

و دوست عزیزی که بازار روز میرن و اسمشون یادم نیست،دوستم بسیار برای من ستودنی هست زحمات شما...

و سایر دوستان عزیز که بسیار بسیار از شماها آموختم

دوستان تا این عزیزان هستن از حضورشون استفاده کنید و درس بیاموزید و نکته هارو بنویسید و بخاطر بسپارید، یک روزی برمیگردید عقب و میبینید فقط یک جمله از یک دوست زندگی شمارو کاملا متحول کرده و شما بخاطر اون یک جمله الان در جایگاه درست زندگیتون ایستادید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزاندوستان خیلی وقته من یا جسته گریخته میام میخونم یا گاهی با دقت میخونم اما حال نوشتن ندارم، ...

دقیقا درست میفرمایین

من توی کنکور سراسری رتبه تاپی داشتم و الان که مجددا شروع به درس خوندن کردم از توصیه معصومه جون استفاده میکنم

ساعت کوک میکنم برای یک ساعت

بعدش ده دقیقه رست

دوباره درس

منظورم اینه با اونهمه تجربه و سابقه خودم باز هم تونستم از یه نکته ایشون بهره مند بشم و چقدددررر همین یک نکته کمکم کرده

قبلا یهویی سه چهار ساعت درس میخوندم و بعدش خیلی خسته میشدم و مغزم کشش نداشت

ولی بااین راهکار میتونم ساعتها مفید درس بخونم و کمتر خسته بشم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
حالا دقیقا برعکس عمه تونیکی از نزدیکان من هست، با شرایطی شبیه به هم ولی بسیار بادرایت.یکی از آقایون ...

چقدر قشنگ و امیدوار کننده🥰

منم دوست دارم دارم بجای درس عبرت الگو بگیرم.

خواهش میکنم بیاین داستان های قشنگ با پایان خوش و زیبا بگین روح همه مون شاد بشه😘

به آینده امیدوار باشیم الگو و ایده بگیریم.

من که از داستان های ناراحت کننده فقط استرس میگیرم میگم نکنه من مثل اینا بشم خیلی حس بدی میگیرم.

ولی عاشق داستان های خوش هستم💚

سلام عزیزم قربونت برم لطف داری شما😍😁بسلامتی عزیزم ان شاءالله صحیح و سالم کوچولوتو بغل بگیری 😍🙏من ...

عزیزدل  این روزها اصلا و ابدا پول نقد نگه ندار

ابشده بخر

هرلحظه ای خواستی برات پول نقد میشه

پول نقد ارزشش بشدت کم شده و خواهد شد

تا عید بنظر میاد قیمتها افزایشیه

دقیقا درست میفرمایینمن توی کنکور سراسری رتبه تاپی داشتم و الان که مجددا شروع به درس خوندن کردم از تو ...

دقیقاً عزیزم نکته های که معصومه جون و دوستان دیگه میگن و من پول دادم فایلش و خریدم همون قانون پنج ثانیه, قانون پومودور و چالش هفته و...

هر چند مطالعه داشتم خودم هم و خیلی از نکته هایی که تو کتابها خوندم و دوستان گفتن و با پول خریدم..

خدا قوت ب همه دوستان عزیز خیر دنیا و آخرت قسمتشون انشاالله 

سلام خانماخوبید؟میدونید بازار تهران عمده فروش قیمت مناسب و کیفیت خوب برای لباس بچگونه و لباس زنونهکج ...

سلام عزیز ، بازار مولوی،کوچه ارامنه یا اسم دیگش حضرتی 

کارای بچه گانه قیمت مناسب داره،باید بگردی هم جنس ضعیف دارن هم جنس خوب،زنانه هم  همانجا داره ولی اکثر مغازه هاش بچه گانه میفروشن ،اگر خواستید چندتا پیج قیمت مناسب اینستا  هست ،بازم بیشتر راهنمایی خواستین درخواست دوستی بدید تا بگم،اینجا تاپیک بیراهه نره

سلام عزیزم، تو تاپیک قبلی توضیح دادم کامل قدیمیا اطلاع دارنولی چشم عزیزم خلاصه وار میگم شاید به درد ...

قربونت برم عزیزم خدا به درآمد و مالت برکت بده ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله حال همسرتون زودتر خوب بشه ،میشه در خواست دوستی بهتون بدم ؟

سلام عزیزاندوستان خیلی وقته من یا جسته گریخته میام میخونم یا گاهی با دقت میخونم اما حال نوشتن ندارم، ...

سلام عزیزم چطوری باید با معصومه جان و بقیه اساتیدی که گفتین ارتباط بگیریم من از وقتی این تاپیک رو دیدم واقعا بهم ریختم روانی شدم اصلا که چه اشتباهاتی تو زندگیم داشتم و الان هم حتی نمیفهمم باید چیکار کنم از کجا شروع کنم توروخدا کمکم کنید من دیگه نمیتونم 

سلام عزیزم چطوری باید با معصومه جان و بقیه اساتیدی که گفتین ارتباط بگیریم من از وقتی این تاپیک رو دی ...

عزیزم من زندگیم و بینشم و نگرشم به زندگی خاص هست و شاید در نظر دوستان اقتصادی نیست، مثلا قدیمی های پیج میدونن ما خونه دوم داریم و خونه رو اجاره ندادیم دادیم دست زوج عزیزی که اجاره پرداخت نکنن اما به اندازه مبلغ اون اجاره و بلکه بیشتر از اون بالایی به ما میرسه😍

عزیزم قطعا من نمیتونم کمک خاصی کنم اما دوستان عزیز از جمله تیتان عزیز هستند که عالی هستند ، 

از دوستان کمک بگیرید، مثال میگم؛ تیتان عزیز یک روز گفتن هربار حقوق واریز میشه من اون خرده پول حقوق رو میرم جنس عمده می خرم، یک ماه اسکاچ، یک ماه رب و.... 

باور نمیکنید همین یک نکته به ظاهر کوچیک رو من بکار گرفتم و نگم از برکت این کار

دوست عزیزی گفتن هربار تنقلات میخرن دو سه تا برمیدارن میریزن تو کیسه مخفی ، بعد از گذشت یک مدتی کیسه ای دارن با حجم زیادی از تنوع خوراکی😍 برای کسانی که بچه کوچیک دارن عالیه این ایده

دوست خوبم شما اول یک خط بکش به گذشته و بابت گذشته غصه نخور فقط به پیش رو نگاه کن و تمام توجهت برنامه ای باشه که جلو روی شماست، هیچ وقت برنگرد به عقب نگاه کنی فقط رو به جلو حرکت کن 

معصومه جان و تیتان جان رو تگ کنید و شرایط درآمد و قسط و سبک زندگیتونو بگید حتما کمک خواهند کرد 

سلام عزیزم چطوری باید با معصومه جان و بقیه اساتیدی که گفتین ارتباط بگیریم من از وقتی این تاپیک رو دی ...

عزیزم گذشه ها گذشته به چشم تجربه نگاه کن. به این دید نگاه کن که باید اون کارها رو میکردی که الان در این مرحله از زندگیت باشی. که گوش جانت باز شه

حالا بشین قشنگ روی کاغذ بنویس که درامدتون دقیقا چقدره و چقدر قسط و قرض و قبض و اجاره میدین ماهیانه. اصلا عجله نکن برای نوشتن یکی دو روز زمان بذار

بعد بیا اینجا بگو و تعداد افراد خانواده رو بگو. اهدافت رو بگو

تا معصومه جون اگر تمایل داشت یا بقیه بچه ها برات بودجه بندی کنن تا هم به زندگی برسی هم یک کمی پس انداز طلایی

حتی 50 هزار تومن هم در نظر بگیر چون برای ما همینم خیلی ارزش داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم گذشه ها گذشته به چشم تجربه نگاه کن. به این دید نگاه کن که باید اون کارها رو میکردی که الان در ...

نمیتونم دیگه از زندگیم لذت ببرم چه حماقت هایی کردم کاش حداقل خرج سفر و تیپ و لباس شده بود بخدا نه نشده ...

درآمد ثابت نداریم ما و همه بخاطر همینه 

کاش بیان بچه ها من بتونم کامل توضیح بدم جریان این زندگیمو براشون تا راهنمایی م کنن 

نمیتونم دیگه از زندگیم لذت ببرم چه حماقت هایی کردم کاش حداقل خرج سفر و تیپ و لباس شده بود بخدا نه نش ...

عزیزم اکثر ما روزای سخت رو گذروندیم اشتباهاتی داشتیم پولهایی هدر دادیم 

دیگه گذشته و رفته....اون روزا که بر نمیگرده.... فقط باید عبرت بگیریم نه اینکه مدام در گذشته زندگی کنیم 

منم یک و نیم سال پیش که با اینجا اشنا شدم مثل شما بودم 

دوستان دل به دلم دادن و راهنمایی م کردن

حالا شمام دیگه روان خودت رو خراب نکن تاپیک اقتصادی اول رو تا جایی که میتونی بخون از ابتداش نکاتش عالیه

بعدم ورودی و قسط و تعداد نفرات و اینها رو بنویس بچه ها راهنمایی ت میکنند چجپری خرج کنی 

راستی رپیا جون یک تاپیک برگزیده هام دارن که اکثرا پیامهای معصومه جونه اونا رو بخونی برنامه ریزی هم دستت میاد

نگران نباش روزمزد بودن هم منافاتی با پس انداز نداره منم حقوق مشخص و ثابت سرماه ندارم روزانه کار میکنم اما میشه که با کمی ممارست و تلاش، اوضاع رو به نفع خودت تغییر بدی

عزیزم گذشه ها گذشته به چشم تجربه نگاه کن. به این دید نگاه کن که باید اون کارها رو میکردی که الان در ...

زهرا جان 😍

ای کاش اگه تایم داری یه تاپیک بزنی و از تجربه هات برای درس خوندن بگی 

منم تگ کنی

یا همین جا خلاصه بگی همه استفاده کنن

من بعد از یک دهه😁 مجدد شروع کردم 

به تجربه هاتون درمورد نحوه درس خوندن

به خاطر سپردن مطالب

هایلایت مطالب

کی تست برنیم

و …

نیاز دارم

اگر کتاب خوبی هم میشناسی معرفی کنی

پیشاپیش از شما و دوستانی ک اطلاعاتشونو به اشتراک میزارن تشکر میکنم

2810