سلام عزیزان
دوستان خیلی وقته من یا جسته گریخته میام میخونم یا گاهی با دقت میخونم اما حال نوشتن ندارم، بقدری سرم شلوغه که خیلی خسته میشم ، اما شکر میکنم عمرم مفید میگذره
دلیل نوشتنم اینه که امروز خیلی خیلی اتفاقی تو اینستا یک پیجی رو دیدم که اتفاقا رشد خوبی هم داشته به نسبت، حالا این پیج محتواش چی هست؟
ایشون اومدن یک دفتری رو طراحی کردن تقریبا شبیه دفتر پلنر که تو بازار موجود هست، و شاید باورتون نشه دقیقا روشهای معصومه جون رو در پیش گرفتن برای فالوورهاشون برنامه ریزی میکنن که چطور پس انداز کنن، چطور لباس بخرن و گردش و تفریح و الی آخر....
خودشون گفتن از سال ۹۹ جرقه این کار به ذهنشون زده شده، و شروع کردن به فروختن دوره...
عزیزان من اصلا ایراد نمیگیرم به کار این خانم، اتفاقا خوشم اومده ایده خلاق و پولسازی رو اجرا کردن،
حرف اصلیم این هست که دوستانی که خدا خواسته و اینجا هستید شماها از خیلی ها جلوتر هستید که بدون پرداخت ریالی از تجربیات چندین نفر انسان بزرگ منش و باتجربه و صد البته در چندین حوزه مهارت های زندگی دارین آموزش میبینید.
عزیزان این فرصتهارو غنیمت بشمارید، اگر مشکلی با همسر و خانواده همسر هست با مشورت گرفتن از دوستان حل کنید، هرچقدر به لحاظ روح و روان آسوده تر باشید برکت های بیشتری به سمتتون میاد.
برکت تماما نقدینگی نیست، داشتن همسر و فرزند صالح برکت هست، داشتن خواهر و برادر خوب برکت هست....
در کنار اینها پس انداز و درآمدزایی رو هم یاد بگیریم و هرچی بیشتر یاد میگیریم بیشتر هم آموزش بدیم.
دوستان معصومه خانم و مامان سبحان عزیز دو شخصیت بسیار بسیار بزرگوار و مهربان و از جنس نور هستن، با تمام دغدغه ها میان براتون مینویسن ، سامیه جون پر از شوق و حرکت و اشتیاق به زندگی هستن، زهرا ی عزیز دختر پر توان سرزمین ما با حقوق معمول پدرش و مدیریتش درسهای بزرگی به همه ماها میده،
مستانه ی جاااان که از وقتی متوجه شدم میزبان پدر و مادر نازنین هستن جایگاهشون تو قلبم خاص و فراموش نشدنی ست.
جیران پر توان و پر از تجربه کاری و بیزینسی....
و دوست عزیزی که بازار روز میرن و اسمشون یادم نیست،دوستم بسیار برای من ستودنی هست زحمات شما...
و سایر دوستان عزیز که بسیار بسیار از شماها آموختم
دوستان تا این عزیزان هستن از حضورشون استفاده کنید و درس بیاموزید و نکته هارو بنویسید و بخاطر بسپارید، یک روزی برمیگردید عقب و میبینید فقط یک جمله از یک دوست زندگی شمارو کاملا متحول کرده و شما بخاطر اون یک جمله الان در جایگاه درست زندگیتون ایستادید