2777
2789
نه عزیزم نوشتم دیگه .... رفتم بانک پاسارگاد البته دوستان اینجا نوشتن که با اپلیکشین هم شبا کردن این ...

اهان الان متوجه شدم ممنون دوست عزیز از راهنمایت♥️🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز میشه راهنمایی کنید ما تا اخر امسال کلی چک و قسط داریم الان می‌خواهیم ماشینمون رو بفروشیم اونا رو بدیم چون خونه ساختیم ماهی سی تومن حدودا قسط داریم تا آخر سال ،حالا فکر میکنم اشتباه باشه شما میگین چیکار کنیم با 140 تومن ؟😢😢

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩دلم میخواد مثل بقیه ی تاپی ...

سلام عزیزم من بشدت تو شرایط بدی هستم توروخدا کمکم کن درخواست دوستی مو قبول کن یه مشورت میخام بگیرم میدونم که قطعا بهترین کار رو پیشنهاد میدی 

سلام دوستان من گاهی تاپیک رو خوندم زیاد درجریان نیستم یه سوال برام پیش اومدممنون میشم دوستانی که اطل ...

عزیزم من اعتقاد ندارم اما برای شما که اعتقاد دارین قبل سال بفروش تبدیل به زینتی کن❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان بعد از دو ماه شبتون بخیر

اومدم گزارشام بدم بهتون😍

من بعد از سه سال تونستم با کار کردن و وام خانگی راه انداختن بالاخره گوشی مورد علاقه ام رو بخرم که مهم‌ترین هدفم برای سه ماه بود که همون ماه اول به لطف خدا تیک خورد

هدف بادی‌مون گذاشتم خرید اتو استرالوکس که ابزار کارمه

انشاالله خدا یاری کنه و تا سه ماه آینده تو اتاق خیاطیم داشته باشمش 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

عزیزم عالیه اما قیمتو بالا زده کیلو ۲۹۹ هست تنظیم بازار اگه فامیلی نزدیکتون هست هرروز ظهر میاره جلوی ...

چقدر‌قیمتش خوبه

من اصلا این قیمت ندیده بودم. حیف که شهر ما فروشگاه فامیلی نداره🥲

عزیزم ممنون بابت عکسی ک فرستادی👍🏻

سلام من از افق خریدم به شدت پشیمان شدم گوشت دو تیکه بود تیکه بالایی تازه و قرمز بود پایینی مونده و ب ...

اینجا دو نفر گفتن فروشگاه فامیلی با قیمت ۲۹۹ جلو خود مشتری گوشت رو برش میزنه. این ب نظرم خیلی بهتره. اگر فروشگاه فامیلی نزدیکتون دارید استفاده کنید

سلام دوستان بعد از دو ماه شبتون بخیراومدم گزارشام بدم بهتون😍من بعد از سه سال تونستم با کار کردن و و ...

سلام عزیزم اتوی باتیستلا بخر خیلی کیفیت قطعات و بخار دهی بهتری داره

سلام دوستان بعد از دو ماه شبتون بخیراومدم گزارشام بدم بهتون😍من بعد از سه سال تونستم با کار کردن و و ...

یه عکس سلفی با علامت پیروزی بفرست 😂😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اینجا دو نفر گفتن فروشگاه فامیلی با قیمت ۲۹۹ جلو خود مشتری گوشت رو برش میزنه. این ب نظرم خیلی بهتره. ...

من شهرستانم عزیزم احتمالا این مربوط به تهران باشه دیگه تا بخواد توضیع شه طول میکشه

2810