2777
2789
سلام. خانمها یه سوال داشتم تا حالا کسی از افق کوروش یا رفاه یا هر فروشگاه دیگه ای گوشت بسته ای خرید ...

سلام من از افق خریدم به شدت پشیمان شدم گوشت دو تیکه بود تیکه بالایی تازه و قرمز بود پایینی مونده و بوی کهنگی داشت ،یه بار دیگه خریدم تیکه بالایی خوب بود پایینی حدودا ۳۰۰گرم چربی داشت  دیگه من که همیشه یه کیلو گوشت رو سه بسته خورشتی  میکنم اینبار دوبسته ازش در اومد  دیگه با خودم عهد کردم از قصابی بگیرم گرونتره ولی هیچیش حروم نمیشه 

عزیزم شما که دوست نداری از نظرات استفاده کنی و خودت بهتر بلدی چرا سوال میپرسی ، من عذر میخوام جواب د ...

سلام تبریک میگم بابت قبولی دخترتون ،اگه اشکال نداره بگین چی قبول شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش.برنامه خطا میده پول رو کارتتون هست میتونید برداشت کنید یا از باجه کارت به کارت بزنید.یا ا ...

سلام عزیزم ویپاد ماله پاسارگاد دیگه درسته؟

من اگه بخوام پول رو از طریق بانک پاسارگاد میتونم شبا کنم چون مبلغش زیاده ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام دوستان من گاهی تاپیک رو خوندم زیاد درجریان نیستم یه سوال برام پیش اومدممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن توضیح بدن  اینکه مبلغ کمی که دستمون بیاد باهاش سکه گرمی وپارسیان و...بخریم بعد خب بیشتر از یک سال اگه نگهش داریم که خمس بهش تعلق میگیره کمتر از یک سالم خب شاید جور نشد که به طلای زینتی تبدیلش کنیم چیکار باید بکنیم که سود ده باشه؟!!!

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
عزیزم عالیه اما قیمتو بالا زده کیلو ۲۹۹ هست تنظیم بازار اگه فامیلی نزدیکتون هست هرروز ظهر میاره جلوی ...

عزیز من تهرانم کدوم فروشگاه فامیلی گوشت میاره من تاحالا نگرفتم ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
که الان تو این سن محتاج پسر نمونمچشمم به دنبال دستشون نباشه 👌الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوا ...

حالا دقیقا برعکس عمه تون

یکی از نزدیکان من هست، با شرایطی شبیه به هم ولی بسیار بادرایت.

یکی از آقایون اقوام ما چندین سال پیش فوت شد،
این آقا نسخه دوم فریبرز زیرخاکی بود، اونقدر از این شهر به اون شهر دنبال عتیقه رفت تا اینکه خونه و ماشینش رو به باد داد و در همین حین دکترها براش تشخیص سرطان دادند و در کمتر دو ماه از زمان تشخیص به رحمت خدا رفت.
این وسط نه خونه ای بود و نه ماشینی، تازه کلیییی بدهی و پول نزول هم بالا آورده بود، بیمه و پس انداز هم نداشت، 
خانومش بنده خدا موند با 
 دوتا بچه، دختر و پسر و کوهی از بدبختی...

دختر راهنمایی میخوند و پسرشون سال اول دانشگاه بود، بعد از فوت پدر درس رو کنار گذاشت و رفت سرکار. رفت توی یه شرکتی کارگر شد،

تنها مزیتش این بود که خانواده آقا یه خونه که کلا فقط یک اتاق بود و آشپزخانه و سرویس بهشون دادند که کرایه خونه نداشته باشند،
 خانوم از همون اول خیلی خیلی زیاد درایت به خرج داد، حقوق پسر رو گرفت دستش و با کمکهای ناچیزی که خواهر و برادر خودش میکردند کم کم و طی چند سال همه بدهیهای همسر مرحومش رو داد، 
همون سالها پدر همسرش فوت کرد و خانواده همسرش لطف کردند سهم الارث برادرشون (که البته شامل حالشون نمیشد) رو به این خانواده دادند، یک واحد کامل به اسمشون شد، در واقع خدا کمکشون کرد، 
من از نزدیک میدیدم که این خانوم چقدر از خودگذشتگی کرد، لباسهای از مدافتاده اطرافیان رو میگرفت و می پوشید ولی تمام تلاشش این بود که خانوادش رو سرپا کنه و موفق هم شد، 
با حقوق پسر، پس انداز میکرد، کم کم طلا میخرید، 
یه سرویس سنگین برای عروس آیندش و یه سرویس برای هدیه عقد دخترش و مقداری هم به عنوان پس انداز خودش گذاشته کنار، 
پارسال تونستن یه پراید بخرند و الانم تو فکر هستن که اون واحد رو بفروشند و با پس اندازهاشون دو تا واحد اطراف تهران بخرند تا ان شالله برای پسرشون همسر بگیرند‌.
این خانوم اون قدر بعد از فوت همسرش قوی ظاهر شد که برای من تبدیل به نماد استقامت شده.

سلام عزیزم هروقت کاربری شما رو میبینم کلی ذوق میکنم لطفا بیشتر برامون بنویسین راستی من هم اول اسفند ...

سلام عزیزم قربونت برم لطف داری شما😍😁

بسلامتی عزیزم ان شاءالله صحیح و سالم کوچولوتو بغل بگیری 😍🙏

من امروز سری جدید وام خونگیم و شروع کردم 🤗

۴تا وام ۶٠ تومنی نوشتم هر کدوم ماهی سه تومن،

چون خودم با.نی وامم اولیشو خودم برداشتم یعنی همین مهرماه، 

خداروشکررر بهمن هم یکی دیگه اش به اسمم دراومد🤩

حالا شاید بگید چرا با همین پول هرماه طلا نخریدی،  باید بگم ما به پول نقد نیاز داریم یه مقدار، 

ما تا الان هرچی پول درآوردیم جلو جلو خرج کردیم یه میلیونم پس انداز نقدی نداریم واسه روز سختمون، 

پس تصمیم گرفتیم حداقل ۷٠-۸٠ تومن بزاریم تو حساب نقد بمونه چون کار شوهرم مشخص نیس که همیشه پول باشه یا نه...  

بعد هم یه پولی در حد ۳٠٠_۴٠٠ بزاریم بانک مهر یا سپه به همون اندازه وام بگیریم و در طول این مدت بازم ان شاءالله بتونیم پول بزاریم کنار تا سال بعد اگه خدا بخواد یه واحد خونه بخریم 😍

اگه پولمون به واحد آماده رسید که هیچ اگه نه از این پیش فروش ها بخریم... 

ولی با همه اینها تموم سعیم اینه که طلاهامو که فروختم هم کم کم بخرم،  حالا امروز رفتم النگو قیمت کردم نازک ولی سنگین دونه ای ۲۷ تومن😐😐که حداقل باید ده تا بخری نما داشته باشه... 

یه دستبند بینهاااایت خوشگل هم دیدم که خیلی وقته تو اینستا دیده بودمش و عاشقشممم😍۴۵ گرم بود گفت ۲۶۷ میلیون🤕😁

خلاصه نمیدونم چه کنم😂

راستی یه النگو هم واسه دخترم دیدم دونه ای ۵/۵ 😍از این به بعد ان شاءالله خریدام واسه اونم هست قربونش برم😁😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام. خانمها یه سوال داشتم تا حالا کسی از افق کوروش یا رفاه یا هر فروشگاه دیگه ای گوشت بسته ای خرید ...

سلام عزیزم

من به توصیه دوستان همینجا خریدم،از افق گوسفندی البته.دو کیلویی ۱۱۹۰ بود.به عنوان چرخی استفاده کردم و راضی بودم چون ما مشکل معده و... هم داریم اصلا اذیتمون نکرد و بوی بدیم نمیداد.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام دوستان خواهش میکنم ازتون جواب سوالمو بدید 

یه عده از دوستان گفتن ک قوانین ویپاد تغییر کرده ، برای گرفتن وام پشتوانه بعد تسویه باید 14 روز صبر کنیم تا وام بعدی فعال بشه، این درسته؟؟؟؟

سلام من از افق خریدم به شدت پشیمان شدم گوشت دو تیکه بود تیکه بالایی تازه و قرمز بود پایینی مونده و ب ...

چون تنظیم بازار هست گوشتو پاک نمیکنن

من گوشتایی که چربی داشته باشنو چرخ میکنم

یا ۳کیلو ران گوساله رو با نیم کیلو دنبه چرخ میکنم اگه سردست گوساله باشه که معمولا چربی داره ۴کیلوشو با نیم کیلو دنبه چرخ میکنم عالیه

سلام عزیزم ویپاد ماله پاسارگاد دیگه درسته؟من اگه بخوام پول رو از طریق بانک پاسارگاد میتونم شبا کنم چ ...

میشه عزیزم من تا ۵۰۰ میلیون رو راحت با بانک پاسارگاد از حساب ویپادم شبا زدم 

میشه عزیزم من تا ۵۰۰ میلیون رو راحت با بانک پاسارگاد از حساب ویپادم شبا زدم

یعنی از طریق اپلیکیشن ویپاد بانکداری مجازی ؟من می خوام برم یکی از شعب بانک پاسارگاد مگه سقفش۱۰۰ تومن نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
یعنی از طریق اپلیکیشن ویپاد بانکداری مجازی ؟من می خوام برم یکی از شعب بانک پاسارگاد مگه سقفش۱۰۰ تومن ...

نه عزیزم نوشتم دیگه .... رفتم بانک پاسارگاد 

البته دوستان اینجا نوشتن که با اپلیکشین هم شبا کردن این مبلغ و 

ولی من فکر کنم نهایتا ۲۰ بیشتر شبا نزدم با خود اپلیکیشن 

2810