2777
2789
عزیزم شما که دوست نداری از نظرات استفاده کنی و خودت بهتر بلدی چرا سوال میپرسی ، من عذر میخوام جواب د ...

چرا انقد عصبی جواب میدین؟!من گفتم ماه پیش وام ده تومنی رو گرفتم شرایطش اینطور بوده شماهم بجای گارد گرفتن و پرخاش میتونستی بگی جدیدا شرایط عوض شده و میشه نقد گرفت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه امیدوارم که حالتون خوب باشه جیب هاتون پر پول و کمدهاتون هم پر از طلا و سکه باشه آنقدر تو ...

سلام عزیزم 

به نظرم در کنار ویپاد و ادامه بده ،این طرح ۱۴ روزه رو هم چند روزه گذاشتن وقتی به ده میلیون اینا برسی یه جایی یه گوشه کار و میگیره

میشه یه دوست که وقتی پولی لازمی روش حساب میکنی ❤️ 

برای جمع کردن سکه اینام من اصلااا موافق اینکه مبلغ بالا مدت دار بذاریم نبستیم ولی بعضی وقتا پول هایی چند روزه داریم که قراره خرج بشن اونا اگه برن ویپاد بی هدف نمیمونه 

✳️ من هدف داشتم این ۶ ماه دوم سال ماهی یک سکه بگیرم 

از صبح هزار تا روش و رفتم ولی ۱۳ تومن کم دارم و سه روز زمان تا آخر ماه 

یه ۲۱ تومن تو طلاسی دارم یه ۱۰ تومن ویپاد میتونم بگیرم ،یه سکه یک گرمی دارم اونم بذارم و ۵ تومن هم همسر بذاره میشه ۴۰ 🫠🫠

زنگ زدم به همسرم گفتم به آشنای طلافروش زنگ بزنه ببینم ۴۰ بدیم قبول میکنه مابقی رو ده روز دیگه بدیم 🥲 البته تو این اوج گرفتن انتظاری هم ندارن ، تو بازار آروم چند بار اینجوری بهم سکه داده 

💔💔 

دوستان کاش وقتی کسی لطف کرد و راهنمایی کرد و ما مشکلی داشتیم و متوجه نشدیم با ادب و احترام دوباره ازشون بخواییم که بیشتر توضیح بدهند ، اینجا هیچ کس بدهکار کسی نیست و اگر هم کسی به سوالمون جواب میده و داره وقت میذاره برامون ، دوست داره بخاطر خدا گره ای از مشکلات دیگران رو حل کنه ، و انتظار تشکر نداره ، لااقل طلبکار نباشیم و لحن صحبت کردن و احترام و عفت کلاممون رو حفظ کنیم . برا من که مایه عبرت شد بیشتر خواننده باشم و سعی نکنم پاسخ کسی رو بدم .

از معصومه خانوم و مامان سبحان و دیگر دوستان عزیز که در راهنمایی کردن دیگران پیشتاز هستند نهایت تشکر رو دارم و از دوستان خواهش میکنم سعی نکنند از داستان های عبرت آموزی که نقل میشه عیب و ایراد بگیرند فقط درس عبرت بگیریم و رد بشیم ، مگه چقدر عمر میکنیم که بخواییم همه چیز رو خودمون تجربه کنیم به نقل از یک حدیث : از زندگی دیگران عبرت بگیرید قبل از اینکه مایه عبرت دیگران شوید. 

دوستان خالصانه از شما تشکر میکنم  اجرتون با خدا ، واقعأ خیلی جنبه و حوصله میخواد اینجا نوشتن .

یاس عزیز دلمون برات تنگ شده ، الهی هر جا هستی تنت سلامت و دلت شاد باشه ، نمیگم برگرد و دوباره اینجا بنویس ، چون خیلیا طاقت دوستی مجازی رو ندارند ، اینو نوشتم بدونی اگه اینجا کسایی هستند که باهات مخالفند کسایی هم هستند که دوستت دارند . 

خلاصه همتون رو دوست دارم و از تجربیاتتون استفاده میکنم و از قلم تون لذت میبرم ، انشاالله از این به بعد به عنوان خواننده خاموش از نوشته های گروه استفاده خواهم کرد.از تمام دوستان حلالیت میطلبم و اگه رنجشی از من داشتند و حقی بر گردنم دارند لطفأ حلالم کنید🙏🙏🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام من با زیپاد بچه هام وام گرفتم کد بورسیشونو شارژ کردم برگشت زدم

عزیز من خودم ویپاد دارم

پسرم متو‌لد ۹۸و دخترم متولد ۱۴۰۲ه هست میتونم برا اونام با گوشیم ویپاد نصب کنم وام میده بهم؟

عزیز من خودم ویپاد دارمپسرم متو‌لد ۹۸و دخترم متولد ۱۴۰۲ه هست میتونم برا اونام با گوشیم ویپاد نصب کنم ...

برای اونا باید زیپاد نصب کنی کارت بگیری بعد پول بذاری با میانگین حسابشون میشه وام برداری

2810