2777
2789
سلام عزیزم من بیشتر خاموش می خونم تاپیک رو. قبلا دیدم در مورد کارتون صحبت کردین. میشه اگه امکانش هست ...

سلام دوست عزیز

بستگی داره به فصل و فروش، درماه یازده روز بعضی وقتها شانزده روز میرم بازار، که کم کمش شش تومن و تا دوازده تومن هم میرسه خدارو شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

دوستانی که وام مسکن گرفتید ،اوراقی که میخریم بعدا قابلیت فروش داره؟

کلا اون اوراقه چی میشه؟

چون بانک میگفت کلا اوراق میسوزه.یعنی ۹۶۰ میدن ۲۳ درصد که ۲۵۰ هم اوراق ازش کم میشه.تقریبا ۷۰۰ ملیون بهمون میرسه.درسته؟

این که خیلی بده اینجوری

@masumehjoon   عزیزم شما اوراقاتونو فروختید یا باطل میشه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
منم هیچوقت فراموش نمیکنم که بچم‌ ۱۷ روزش بود دکتر شهرمون گفت باید بستری شه عفونت داره ما چون میدونست ...

خدا خیر بده همسایه رو این روزا هیچکس حاضر نیست ماشینش رو به کسی دیگه بده البته من خودم اصلا انتظار از هیچکس ندارم چون اطرافیان اگه کمک هم کنن قطعا یروزی منتش رو میزارن خودم بشخصه هیچ وقت مدل ماشین برام اهمیتی نداشته و نداره یه پراید مدل پایین باشه حتی مهم نیست فقط برام مهمه که کارم راه بیوفته 

سلام خانماااا یه سوالی داشتم 🤗یه طرحی بود که ایران خودرو به مادرانی که تازه زایمان کرده بودن ماشین ...

عزیزم الان با قرعه کشی شده  

تنها تفاوت اش با طرح عادی این هست که تو طرح عادی  شما خودت اول پول میخوابونی  بعد قرعه کشی میشه برات 

تو طرح مادران پول نمی‌خوابونی فقط ثبت نام می‌کنی 

اخرین بار هم تو شهریور بود قرعه کشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه هادوستانی که وام مسکن گرفتید ،اوراقی که میخریم بعدا قابلیت فروش داره؟کلا اون اوراقه چی میشه ...

اره عزیزم کلن سوخت میشه همینطور که بانک گفت 

برای همه همنیطوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم چند ماهه گرفتم. ۱۷۵۰ دارم میدم. بعد از تسویه ۱۰ میلیون تومنی کسی میدونه بلو چند تومن وام میده؟ ۴ ...

عزیزم شماچقدرسپرده گزاشتین بلوتاده تومنی براتون فعال شد؟برا6ماه قسطش انقدرمیشه یایکساله؟من تاحالاازبلووامدنگرفتم 

سلام خانماااا یه سوالی داشتم 🤗یه طرحی بود که ایران خودرو به مادرانی که تازه زایمان کرده بودن ماشین ...

نه عزیزم اخرین بار که مشکلی نداشت پلاک فعال داشته باشی  

حتی نیاز نبود به داشتن گواهینامه 🤭😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شماچقدرسپرده گزاشتین بلوتاده تومنی براتون فعال شد؟برا6ماه قسطش انقدرمیشه یایکساله؟من تاحالاازب ...

وام  اش ۶ ماهه هست 

میانگین سه ماه ۱۰ میلیون باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم الان با قرعه کشی شده تنها تفاوت اش با طرح عادی این هست که تو طرح عادی شما خودت اول پول میخوا ...

عههه خب باز اینم خوبه نیاز به پول خوابوندن نداره،  ولی خب اینکه قرعه کشی شده خیلی بده🥲

ولی باز با این حال اگه شرایطش اوکی باشه و بازم بزاره ان شاءالله شرکت کنم چون خیلی خوش شانسم به اسمم درمیاد😁

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اره عزیزم کلن سوخت میشه همینطور که بانک گفت برای همه همنیطوره

حدود ۴۰ یا ۵۰ درصد سودش میشه که.سندم که ۱۰ سال میره رهن بانک

من تو یه جایی دیدم که بعد ۶ ماه میشه فروخت.ولی بانک به ما هم گفت سوخت میشه

چقدر بده

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام دوستای قشنگ خودم ، الهی تنتون سالم و جیبتون پر پول و دلتون شاد و لبتون خندون باشه.وای مگه میشه ...

عزیزم من بدون ماشین واقعا زندگیم لنگ میمونه

اما اگه راهی برای پیشرفت باشه که بتونم خونه بخرم یا ماشین مدل بالاتر بدون شک ماشینم رو می‌فروشم حتی اگه یکسال بدون ماشین بمونم

به خودت سخت نگیر کار خوبی کردی فروختی❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خدا خیر بده همسایه رو این روزا هیچکس حاضر نیست ماشینش رو به کسی دیگه بده البته من خودم اصلا انتظار ا ...

برا ما همیشه برعکس پیش میاد خیالت راحت

من ماشینم رو به دوستم قرض دادم کارش راه بیوفته

بعد که بهم پس داد گفت ماشینت ایراد داره چون من سابقه نشستن پشت ماشین‌های سطح پایین مثل ماشین تورو دارم میگم باید ببری تعمیرگاه

ماشین من کوییک ١۴٠٠ ماشین خودش پراید ١١١ سال ٨٩😂😂😂😂😐

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810