2777
2789
سلام عزیزان عصر بخیر🌹🌹🌹 یه گزارش بدم خدمتتون که چند مدته گزارشام کم رنگ شده😉☑️هفته قبل چند روز ش ...

همون مدرسه بردن و آوردن بچه تون رو به چشم ورزش بهش نگاه کن تا ایشالا بتونی باشگاه بری 

شبکه جم فیت هر ساعت از روز ورزش داره 

مربی مریم کریمی عالی هستش من خودم تو کرونا دوسال باهاش ورزش کردم 

حتی یوتیوب هم می تونید فیلم ورزشی پیدا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زیاد هزینه اسنپ شهر ما هزینه رفت آمد زیاد نیست چون شهر کوچیکه با تاکسی اسنپ هم که برم هزینش زیا ...

آره عزیزم تهران زیاده بخصوص ساعت‌های ترافیک که قشنگ دو برابر میشه

اصلا ماشین خودش پول پس‌انداز می‌کنه من تو ماه نهایت ۵ بار بنزین بزنم ۵٠٠ تومنم نمیشه

اما یک هفته کلی پول تاکسی دادم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان شب همگی بخیر باشه من یکی دوهفتس این تاپیک رو پیدا کردم و گاهی مطالبشو خوندم

تازه متوجه شدم من چقد از زندگی عقب هستم

البته میدونستما اما راه چاره ای نداشتم جز غصه خوردن

از شما عزیزان میخوام در جهت سر و سامون دادن به زندگیم کمکم کنید

اول از خودم بگم من مجردم و تنها تو شهر دیگه ای دور از خانواده زندگی میکنم و کارمندم با حقوق حدودا 15 میلیون(چون استخدامی شهر دیگه ای قبول شدم اینجا تنها زندگی میکنم) و مستاجر حدودا 9 ساله

اما آه در بساط ندارم هرچند نه خوب خوردم نه خوب پوشیدم نه وسایل خونه خریدم هیچی

از وقتی با این تاپیک آشنا شدم دلگرم تر شدم همیشه فکرمیکردم من که هیچ حامی ندارم نمیتونم خونه بخرم آخه خانوادم وضع مالی خوبی ندارن حتی من خیلی کمکشون میکنم

https://t.me/+TdiqhVzroXIyZGM0

گروه تلگرام مون ☝🏻☝🏻

https://ig.me/j/AbaeLiEiIH_qcAbv/

لینک گروه اینستاگرام مون ☝🏻☝🏻

نتونستید وارد شوید آیدی تلگرام من 👇🏻👇🏻

Lenda_moon

دین من انسانیت 

سلام دوستان شب همگی بخیر باشه من یکی دوهفتس این تاپیک رو پیدا کردم و گاهی مطالبشو خوندمتازه متوجه شد ...

خلاصه از شما میخوام بهم کمک کنید بگید از کجا شروع کنم؟ چطور شروع کنم؟ اینم بگم در ماه یه قرعه کشی 3 میلیونی دارم که الان متوجه شدم چقد اشتباه بوده شرکت در اون 3 سال زمان داره یه سال گذشته هنوز به اسمم درنیومده و کلا حدود نصف حقوقمو صرف اون و اجاره خونه میکنم

خلاصه از شما میخوام بهم کمک کنید بگید از کجا شروع کنم؟ چطور شروع کنم؟ اینم بگم در ماه یه قرعه کشی 3 ...

اینم بگم دنبال شغل دوم هستم چون عصرها وقتم آزاده و میخوام کار کنم اگه خدا بخواد همه این سال ها چون من مدیریت بلد نبودم به جایی نرسیدم البته خانوادمم همینطور بودن واسه همین شرایط خوبی ندارن و نداریم

مبارکه عزیزم ولی بشخصه نظرم اینه بزارید پولتون بیشتر بشه و سکه حداقل ۵۰۰سوت بخرید من خودم کمتر از یه ...

ميدوني جريان چيه؟ ماها پول دستمون باشه چالش رو ميكنيم

خب؟! حالا من ميگم اشكال نداره پول وكيم ميدم اما تبديلش ميكنم به طلا و اصلا دلم نميسوزه بهتره تا خرج بيخود بشه بعد  حسرت بخورم ......آخر ماه شد بگم واي چقد هله هوله خريدم چرا اين لباسو خريدم ...اين همه لوازم ارايشو ميخوام چيكار 

و اين نشخوار ذهني آدمو عذاب ميده 

همون سوت سوت تبديل كنيم بخدا هزار برابر براي مني كه طاقت ندارم پولم جمع بشه بهتره 

آخر ماه لااقل دلم خوشه چند سوت تبديل كردم خداروشكر ميكنم اين ماه هم بدون طلا نموندم به هدفم مورچه اي دارم نزديك ميشم🤭 

اگه قبول داري بكوب لايكو 😉

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانما با امتیاز وی کلابم وام ۱۰ میلیونی ۱۲ ماهه میخوام بگیرم. سکه هایی که جمع کردم میپره؟؟

بله

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
اینم بگم دنبال شغل دوم هستم چون عصرها وقتم آزاده و میخوام کار کنم اگه خدا بخواد همه این سال ها چون م ...

گلم این خیلی عالیه که کارمندی و دستت تو جیب خودته اصلا هم ناراحت نباش ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است اگه میتونی از اون قرعه خونگی انصراف بده اگه نمی‌تونی هم اشکالی ندارن ادامه بده 

باید اول از همه هزینه هاتو بنویسی اجاره خونه هرچی هست شماهم یک نفری گلم میتونی دو تومن برا خرج یک ماهت در نظر بگیری و جدا روی کارت بریزی یه مقدار از اون دو تومن رو اول ماه تمام اغلام خوراکی مورد نیازت رو بخر بجز تره بار که مصرف روزه یه مبلغی هم برای نیازهای خودت یه مبلغی رو برای پس انداز در نظر بگیر وقتی اول ماه حقوقت واریز میشه اون مبلغ پس انداز رو سریع ببر باهاش پارسیان بگیر اگه از خرجی خونه یا خرجی که برای رسیدگی به خودت کنار گذاشتی هم اضافه اومد اونم نقدا بزار جمع بشه دو ماه سه ماه که گذشت اگه نیازش داشتی که خرج کن اگه هم نه اونم تبدیل به طلا کن شغل دوم هم که داشته باشی دیگه عالیه پس اندازه چند برابر میشه امیدوارم موفق باشی عزیزم 

سلام دوستان شب همگی بخیر باشه من یکی دوهفتس این تاپیک رو پیدا کردم و گاهی مطالبشو خوندمتازه متوجه شد ...

اول از همه خرج هاتون رو بنویسید حتی ریز ترین خرج ها 

قبل از هر خرجی ده درصد اگر زیاد بود پنج درصد رو بذار برای پس انداز بهش متعهد باش نه که تا یک مانتو دیدی بیایی پس انداز رو ببری مانتو بخری یا قرض بدی 

به هیچ کس هم نگو که داری پس انداز می کنی 

تاپیک شماره یک و دو رو بخون نکته بردار و گم کم تو زندگیت استفاده کن 

سلام دوستان وارد به ویپاد....

یه سوالی دارم

الان همسرم ۱۰ ت زد به کارت ویپادش ولی موجودی کارت فقط ۷  اضافه شد

درصورتیکه نوشته ۱۰ ت واریز شده ولی موجودی فقط ۷ ت اضافه شد

کسی تجربه داشته؟ باید چکار کنیم؟؟

علتش چیه

لطفا هرکسی اطلاع داره راهنمایی کنه⛔️⛔️⛔️⛔️

2810