2777
2789

سلام خانومای گل😍

خانوما من حدود 950تومن پول دارم .

بنظرتون سکه پارسیان چقدری بگیرم؟

مثلا چنتا سوت پایین بگیرم یا یکی بگیرم به اندازه ی پولم؟

البته با این پول میخواستم پارچه بگیرم اما می‌خوام قیدشو بزنم بدم سکه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهبه ببین کی برگشته 🤩🤩🤩 سلام هلن عزیزززز🥰🥰🥰  خوش برگشتی خانم😍😍😍  مبارکت باشه س ...

سلام عزیزدلم،فداتون شم.انقد گشتم پیداتون کردم .امیدوارم چندبرابر این اتفاق خوب هم مادی و هم معنویش رو در زندگیتون ببینید .شما باعث این اتفاق عالی بودین 😘❤️

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام دیفن جان  ممنونم بابت پاسخگویی فکرم بازشد  الان پس خودتون طبقه ۴ هستین هنوز؟ از نظ ...

سلام عزیزم

بله طبقه چهار ساکنیم الان

همه چیزش خوبه خداروشکر... ما هم مثل شما انبارمون طبقه بالای ماست کنار اتاقک اسانسور پس مشکل نشتی سقف و این هارو هم نداریم

و اینکه سر و صدای پمپ و در کرکره ای هم اصلا نمباد که خیلی مزیت بزرگیه

و از نظر امنیت هم خب طبقه چهارم کلا امن تر از سایر طبقاته

سلام عزیزدلم،فداتون شم.انقد گشتم پیداتون کردم .امیدوارم چندبرابر این اتفاق خوب هم مادی و هم معنویش ر ...

عزیززز دلی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫶🏻

خوشحالم که دوباره میبینمت عزیزززم 🥰♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من الان تو روبیکا یه پیج دارم برای رودان ده ماهه قسطی میده همون روز فاکتور میکنه و قیمت بالا نمیره ک ...

سلام عزیزم. میشه لطفا ادرس پیج اون طلافروشی رو بدید من برم چک کنم اگه درست بود خرید کنم و به شما هم اطلاع بدم

قطع نشده ..ولی انقدر که من وام گرفتم و ازاین حساب به اون حساب شده ترسیدم😶که دهکمون بره بالا

منم چند روزه استرسش دارم .

چون یکی ازنزدیکان رفتن برای اعتراض گفتن خودمون برج ۴همه حسابارو چک میکنیم.

و منی که پول گذاشتم حساب برای وام   

سلام رویا خانوم عزیز و معصومه جان و خانومای گل تاپیک کمک میخاستم ازتون من میخام برم بیمه عمر ایران باز کنم 13 ساله سالی ده ملیون باید پرداخت کنم و اخر بازنشستگی هر ماه حقوق بگیرم بنظرتون ارزش داره یا ضرر میکنم لطفا راهنماییم کنید 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
سلام سلام صد تا سلام به دوستای عزیزم 😍 امیدوارم ایام به کام باشه و جیبها پر از رزق حلال🌸 ...

رکین عزیزم از دیدن پستات خیلی خوشحال میشم 

امیدوارم تمام مشکلاتت حل بشه دیگه خریدن طلاهات بهونه های شاد داشته باشی بدون مشکل 😍

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببین کی اومده 😍😍😍خوبی رکین جان  خیلی خوشحالم عزیزم ❤️ که یکی از گره های زندگیت باز شده& ...

فدای محبت شما عزیزم با این همه انرژی مثبتی که برام فرستادی 

مثل خون تو رگام لغزید 

الهی که همگی تون سالم و پرروزی باشید 

من همیشه همه تونو بخاطر آشنایی با این تاپیک و تاثیرات مثبتش دعا میکنم

رکین عزیزم از دیدن پستات خیلی خوشحال میشم  امیدوارم تمام مشکلاتت حل بشه دیگه خریدن طلاهات ب ...

فداتون بشم 

اره ان شااالله زودتر با دل خوش طلا بخرم.... اما همینم قلبم رو شاد میکنه یه جور انگیزه میده برای سریعتر درست کردن اوضاع و تلاش مضاعف

سلام الی جان  ممنون گلم از راهنماییت که برام نوشتی و وقت گذاشتی همین که یک روز آسانسور قطع بش ...

عزیزم من خودم طبقه ۴ خیلی دوست دارم چون خوش ویو و پر نوره معمولا اگر هر ماه آسانسور سرویس بشه خراب نمیشه ما ساختمون خودمون سرویس ماهانه داریم که از پول شارژ پرداخت میشه و الهی شکر هیچ وقت خراب نشده مگر برق قطع شه که اونم باید ببینی تو شهرتون اوضاع برق چطوریاست

سلام رویا خانوم عزیز و معصومه جان و خانومای گل تاپیک کمک میخاستم ازتون من میخام برم بیمه عمر ایران ب ...

بیه عمر اصلا خوب نیست

اینو تجربه ثابت کرده

و دوستانی که اینجا داشتن اکثرا همینو گفتن

همین پول رو برید تامین اجتماعی واریز کنید به امید خدا بعد از اینکه سنتون رسید بازنشسته میشید

2810