2777
2789

سلام خانوما.ما ۱۰۰ تومن سپرده کردیم همین روزا قراره ۱۰۰ بگیریم.قرار بود ۱۰۰ طلا بفروشم ماشین بگیریم.امروز همسرم رفته بود گفته بودن پرداخت ۱۰۰ تومن برجی ۶۳۰۰۰۰۰  ۲ ساله. ۱۵۱ میلیون میگیرن.حالا همسرم انتخابو گذاشته عهده  من.میگه اگه دوس داری  ۲۰۰ تومن طلا بگیریم منم خیلی فکر کردم ماشینم برامون خیلی واجبه فقط مشکل پارکینگ داریم.از یه طرفم همسرم میگه بانک خیلی سود میگیره.۵۱ میلیون برای دو سال.من میتونم ۷۵ تومن از آبجیم قرض کنم و دیگه وام نگیریم

سلام روزتون بخیر عزیزان😊💮

امروز صبح که بیدارشدم رفتم سراغ یخچال و چک‌کردم دیدمو

پنیر و حلوا شکری تموم شده سس نداریم روغن رو به اتمامه و چندتا وسیله دیگه مثل ماکارونی و...

از طرفی هم نمیخاستم به پولی که داخل ویپادگذاشتم دست بزنم‌تاسکه جمع کنم و وام بگیرم

باراهنمایی های شماعزیزان تارانصب کردم و یک‌میلیون‌بهم اعتبارداد😍

تازگیا نزدیک خونمون افق کوروش بازشده و بخاطر افتتاحیه اکثر اجناسش تخفیف خورده منم ازفرصت استفاده کردم و رفتم اندازه اعتبارم خریدکردم و بسی خوشحال و راضی به خونه برگشتم😍

هم تمام خریدای واجبم انجام شد هم پولی از ویپادبرنداشتم تا سکه هام بیشتربشه

ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون الهی خیرببینید دوستای گلم🫂❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما.ما ۱۰۰ تومن سپرده کردیم همین روزا قراره ۱۰۰ بگیریم.قرار بود ۱۰۰ طلا بفروشم ماشین بگیریم. ...

عزیزم حتما وام رو بگیرین توی دو سال ۵٠ تومن اصلا رقمی نیست 

با سیصد تومن یه ماشین بخرین شما تا دو سال از ماشین استفاده کردین

حساب کنین تو این دو سال این استفاده‌ای که از ماشین کردین رو اگر می‌خواستین کرایه بدین چقدر میشد؟

پول اسنپ سواری مسافرت

خیلی بیشتر از اون ۵٠ تومنه تازه راحتی ماشین شخصی اصلا قابل مقایسه نیست 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانما ،، ۰/۰۶ گرم میشه ۶۰ سوت؟؟؟تو اسنپ یه دستبند به این وزن میده ۳۸۹ خوبه بنظرتون ؟؟

عزیزم تقریبا یک و نیم برابر داره ازت بیشتر میگیره 

بدی طلاهای کم صوت همینه اجرتش خیلی بالا میوفته 

شما با همین پول توی طلاسی میتونی ٠.٠٩ یا نزدیک ١٠٠ صوت طلا بگیری

من جات باشم از طلاسی خرید میکنم به گرم رسید اون موقع تبدیل می‌کنم

عزیزم حتما وام رو بگیرین توی دو سال ۵٠ تومن اصلا رقمی نیست با سیصد تومن یه ماشین بخرین شما تا دو سال ...

یعنی وامو بگیریم بهتر از اینه که از آبجیم قرض کنم؟چون آبجیم سود که نمیگیره فقط اصل پولشو باید بدیم

یعنی وامو بگیریم بهتر از اینه که از آبجیم قرض کنم؟چون آبجیم سود که نمیگیره فقط اصل پولشو باید بدیم

من اگه باشم هم وام رو میگیرم هم از خواهرم 

اگه توانایی پس دادن رو ندارین باز من ترجیحم وامه چون بدون منته آدم خیالش راحته عزیزش هم ضرر نمیکنه

الان درسته که خواهرتون این پول رو نمیخواد اما خب آدم هی فکر می‌کنه ای وای اگه من بهش بدهکار نبودم الان سود میکرد

من که اینجوریم قرض می‌گیرما اما تا پس بدم انگار بختک رومه

عزیزم تقریبا یک و نیم برابر داره ازت بیشتر میگیره بدی طلاهای کم صوت همینه اجرتش خیلی بالا میوفته شما ...

اره من از میلی همش خرید میزنم   اینو دیدم قسطی میده وسوسه شدم ، درسته 

میلی برام عالی بوده تا حالا کلی پول تونستم جمع کنم با پولای کم  مرسی عزیزم

اره من از میلی همش خرید میزنم اینو دیدم قسطی میده وسوسه شدم ، درسته میلی برام عالی بوده تا حالا کل ...

من طلای قسطی میخرم اجرتش بالا هست اما طلای سنگینی که بدونم یکدفعه نمیتونم بخرم 

اما این ضرره

دقیق بگم که حدودا ۵٠ درصد داره اجرت میگیره😁

این فسقل چیه آخه انقدر اجرت داشته باشه😂

سلام به همگی 😘

چقدر این ویپاد داره اذیت میکنه امروز وام پشتوانه امو پرداخت کردم میخواستم مبلغ ۱۵ تومنی بگیرم که پیغام داد تا ۱۴ روز بعد تسویه وام بهتون پرداخت میشه .

حواستون باشه فکر کنم قانون جدیدشه دیگه حسابی مشتری جمع کرده داده ادا درمیاره یه وقت به امید مبلغ بیشتر تسویه نکنید بعد مثله من گیر بیفتید .

من طلای قسطی میخرم اجرتش بالا هست اما طلای سنگینی که بدونم یکدفعه نمیتونم بخرم اما این ضررهدقیق بگم ...

سلام خانمهای که طلای قسطی برمیدارین شرایطتتون چطوریه باطلافروش؟

باقیمانده روبه قیمت روزحساب میکنه طلاروتحویلتون میده؟یاممنونه پیشش؟

من طلافروش بهم پیشنهاددادکه نصف مبلغ طلاروبدم ماباقی دردوقسط پرداخت بشه اندازه پولی که مونده پیشش طلابه امانت بزارم طلاهاش هم معمولااجرت 5درصدهستن یعنی 7درصدسودش بعلاوه 5درصداجرت طلاهاشم نوهستن بنظرتون شرایطش خوبه؟من خوشم اومدچون اینطوری موظف میشم قسطش وهمون اول پرداخت کنم وپس اندازمیشه وهم استفاده اش میکنم 

بلاخره وامم هم که بخوام بردارم سودداره اینجوریی انگارازطلافروش وام گرفتی مثل کاری که معصومه جون میکنه انشالله قسطام سبک بشه اینکارمیکنم 

وامم هم که بخوایم برداریم ازبانک بایدپول سپرده کنی 

سلام خانمهای که طلای قسطی برمیدارین شرایطتتون چطوریه باطلافروش؟باقیمانده روبه قیمت روزحساب میکنه طلا ...

این احتیاج به پول خوابوندن وانتظارهم نداره 

نظرتون چیه خانمهای اقتصادی

دوستان من تابستان رفتم دخترم رو پیش دبستانی ثبت نام کنم گفتن شهریه 3 تومن چون دولتی بود🤩حالا میگن ن ...

عزیزم حتما ببریدش من اصلا به خاطر یادگیری الفبا و...نمی‌گم چون اینا رو کلاس اول هم یاد میگیره 

اما پیش دبستانی برای بچه ها مثل بازی و سرگرمی و همینطور یادگیری و ارتباط خوب میمونه 

مثل کلاس اول برای یاد گرفتن تحت فشار نیستن شعر و قرآن میخونن خمیر بازی و عروسک بازی وسطش هم یه چیز درسی یادشون میدن

باز انتخاب با شماست اما وقتی میتونید اقساطی پرداخت کنید این کارو انجام بدین 

2810