سلام دوستان من یه ده روزی مرخصی کاری گرفتم و به همراه همسرم یه تایمی یه سری کارا داشتیم که نتونستم بیام گزارش بدم ولی از امشب برگشتیم خونمون از سفر کاری ولی تاپیکو خوندم تا اینجا و گفتم یکم گزارش بدم
🩷خب مبلغ۶۴میلیون پول گوشی من به کمک وام بانک مهر تسویه شد
🩷باهمسرم کارای همسرم رو رو به راه کردیم میتونم بگم ده روز شبانه روز کار کردیم تا کاراش اوکی شد
🩷در کنار همسرم به پدر مادر همسرم هم در انجام کاراشون کمک کردم که روز آخر مادرشوهرم برام یه خرد کن دوکاسه ای خرید به مبلغ۳میلیون تومان که خب من توقع نداشتم ولی ایشون اصرار کردن
🩷مامان و بابام ۷کیلو سبزی خورشتی برام خریدن و خودشون اماده کردن که ۲۳تا بسته شد ۵تا دادم به مادرشوهرم۵تا هم مامانم و خودم۱۳بسته گیرم اومد که پدرم هم پولشو نگرفت
🩷انبارمو چک کردم حدود۱۱شیشه رب گوجه داشتم که فک میکنم برای امسالم کافی باشه
🩷مادر همسرم برام یه مرغ درشت خریدن و خرد و بسته بندی کردن همچنین کلی سبزی خوردن تازه و فلفل و سیب برام گذاشتن که خدا به مالشون برکت بده
🩷امروز برگشتنی حدود۶۰۰خرید داشتیم ۴۰۰فروشگاه جانبو لبنیات و خارو بار خریدیم یه کروسان خریدم که یکی هم هدیه بهم دادش روش ۲۰۰هم گوجه و خیار و گلابی و خرمالو
خریدا رو جا ب جا کردم و لباس هارو شستم و با گوجه های یکم نرم تر املت درست کردم هزینه شام صفر شد بجاش
الانم همسرم فوتبال میبینه منم براتون گزارش مینویسم در کنارش چایی میخوریم درسته این ده روز خیلی خسته شدم ولی ارزششو داشت
برنامتون اینه بقیه مرخصی من استراحت کنیم و یکم بریم گردش
همچنین یه سری خرید خونه دارم که اساسی هستن و باید به وقتش با همسرم بریم جای قیمت مناسب و نمیشه عجله ای گرفت
انشاالله همه به اهدافشون برسن من با۲۶سال سن کلی بار روی دوشم دارم دعا کنید منم به اهداف قشنگم برسم خیلی دوستتون دارم