2777
2789
دقیقا گلی جان باهات موافقم مدتیه ورزش رو شروع کردممن چون اضافه وزن دارم همیشه مشکل لباس دارم، گرونتر ...

چقدر عالی همیشه به جشن و شادی باشید 

خود رویا جون زحمت گروه رو بکشه که پکیج گروه ها کامل دست یکی باشه من نمی تونم ادش کنم 

اما قول میدم بیام تو گروه بگم چطوری از ۷۳ رسیدم به ۵۵ و چه تاثیراتی برام داشته چون اینجا به گروه مرتبط نیست 

قطعا دوستان دیگه ای هم چیزهای خیلی بیشتری بلدن

واااقعاااا؟؟؟ چجوری حساب کردید

قیمتی که باید برای طلا بدید رو تقسیم بر وزنش کنید جواب رو تقسیم بر قیمت هر گرم طلا کنید. من اینجا هر گرم رو چهار میلیون و صد در نظر گرفتم دو رقم بعد از اعشار میشه درصدش

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا گلی جان باهات موافقم مدتیه ورزش رو شروع کردممن چون اضافه وزن دارم همیشه مشکل لباس دارم، گرونتر ...

چقدر عالی همیشه به جشن و شادی باشید 

خود رویا جون زحمت گروه رو بکشه که پکیج گروه ها کامل دست یکی باشه من نمی تونم ادش کنم 

اما قول میدم بیام تو گروه بگم چطوری از ۷۳ رسیدم به ۵۵ و چه تاثیراتی برام داشته چون اینجا به گروه مرتبط نیست 

قطعا دوستان دیگه ای هم چیزهای خیلی بیشتری بلدن

سلام عزیزم‌من تا حالا به راحتی ۳۰ کیلو کم کردم تاپیک آخرم هدف ۲۰ کیلو دارم خوشحال میشم باهم ادامه بد ...

سلام عزیزم منم یک سال زایمان کردم چاق شدم رژیم شیر دهی گرفتم برنامه کرفس نصب کردم فقط اوایل رژیم اراده دارم بعد دیگه سست میشم کلا بیخیال میشم 😔نمی‌دونم چرا اینجوری شدم من قبلاً خوب لاغر میکردم کاش به منم انگیزه بدید لاغر کنم 

سلام عزیزم منم یک سال زایمان کردم چاق شدم رژیم شیر دهی گرفتم برنامه کرفس نصب کردم فقط اوایل رژیم ارا ...

سلام

واقعا کاری نداره لاغری من تا الان ذره ای اذیت نشدم

از جهت اقتصادی هم باور کن خرج خونه ما نصفیه شده بخدا بیشتر خوراکی خونه رو من میخوردم

تو تاپیک  هر هفته ورنتو اعلام کن جایی مشکل داشتی بپرس

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
۱۴ تومنه ۴ تومن کرایه خونه اوایل سال ۷تومن گوشواره ۲ گرمی خریدم برای پس انداز تو اون ماه خیلی ...

کارت حقوق رو میده دستت؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلامواقعا کاری نداره لاغری من تا الان ذره ای اذیت نشدماز جهت اقتصادی هم باور کن خرج خونه ما نصفیه شد ...

می‌دونم گلم من کلا انگار از رژیم گرفتن خسته شدم وقتی اسم رژیم میاد بدتر ولع پیدا میکنم چند وقت عروسی برادر شوهرم هست اصلا انگار نه انگار،میدونی خیلی ناراحتم برای چاقیم ولی ارادم رفته چه فایده،همین تاپیک اعلام کنم یا تاپیک لاغری هست 

می‌دونم گلم من کلا انگار از رژیم گرفتن خسته شدم وقتی اسم رژیم میاد بدتر ولع پیدا میکنم چند وقت عروسی ...

نه اینجا دوستان اذیت میشن 

اکه رویا جون تاپیک زد اونجا فعالیت کنیم اگه دوست داشتین تاپیک خودم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

سلام دوستان 

یه گزارش کاری بدم خدمتتون♥️

وام ویپادم ۲۵ ت فعال شد  یه سکه امامی که هفته پیش تلفنی گفته بودم برام بزارن کنار شبی رفتم گرفتم ۴۹ ت

مقداری دیگه پول پس اندازمون مونده بود که همسرم گفت یکی دیگه هم بگیر بقیه ش تا آخر هفته حقوق گرفتیم میدیم بهش

گفتم درسته چند سالیه مشتری ش هستیم ولی  فروشنده قبول نمیکنه سکه را بهمون بده و نصف پولش بگیره

همسرم گفت حالا بگو قبول میکنه

وقتی رفتم بگیرم ، فروشنده رو شوخی گفت چند تا بیارم؟😉😂

چون ارزون شده

۵۰ تومنه 🙁

منم گفتم حقیقتش دو تا میخام

یکی بابت هفته پیش که گفتم برام نگه دارید

یکی هم همسرم گفتن میخان ولی نصف پولش الان بیشتر موجود نیس  گفتن اگر مشکلی نداره بهمون بدید دوباره پا نشیم این همه راه دور بیاییم🙂

بقیه ش آن شاالله تا اخر هفته واریز میکنیم

خدا خیرش بده بنده خدا فورا قبول کرد و دومی هم بهم داد

که همسرم  هم اومدن داخل مغازه و گفتن شاید چند روزی بیشتر بشه تا پولم جور بشه

البته خانمم خیلی دل سبکه و میخاد سریع واریز کنه براتون

منم میگم شاید یه چند روزی بیشتر بشه که ایشون فرمودن حرص خود ندید 😉😂

خلاصه ازشون تشکر کردیم و خوشحال از اینکه خودمون رو حسابی به چالش کشیدیم تا چاله چوله ها را پر کنیم و پول سکه رو جور کنیم به امید خدا

این هم از گزارش من تا بدونید با این حجم از مشغله  از پس انداز غافل نبودم و نیستم♥️♥️

آن شاالله بیشترش قسمت همه دوستان گلم♥️♥️

چقدر عالی همیشه به جشن و شادی باشید خود رویا جون زحمت گروه رو بکشه که پکیج گروه ها کامل دست یکی باشه ...

سلام میشه تو دورهمی بگی عزیزم ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
چقدر عالی همیشه به جشن و شادی باشید خود رویا جون زحمت گروه رو بکشه که پکیج گروه ها کامل دست یکی باشه ...

خوب دوستان بحث اظافه وزن که شد منم هرجا رفتید خبردار کنید یادتون باشه قبل عید اعلام آمادگی بر عمل اسلیو کردم

دوستان لطف داشتن منصرفم کنن 

ولی پولم جور نشد منتظر یه قرعه کشی هستم که سال بعد دراومده 

چون وزنم به دولتیا نمیخوره خصوصی هم هزینه بالایی میخواد 

واسه همین فعلا صبر کردم 

وزن فعلیم دقیق نمیدونم حول و حوش 85 تا 88 باید باشه 

قدمم تقریبا 167 عه بهم بلندتر میخوره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام سلاممم دختراای گل 😂🌹

بچها ی سوالی داشتم 

وام ۴ تومنی ویپاد اگر بگیرم میتونم بدون اینک خودم پولی داشته باشم خرید کنم ازش یا مثل ۱ تومنی پنجاه پنجاه باید خرید کرد چجوریییییی یکیییی بهم بگه واجبه مرسی 🤧🤧🤧🤍

سلام سلاممم دختراای گل 😂🌹بچها ی سوالی داشتم وام ۴ تومنی ویپاد اگر بگیرم میتونم بدون اینک خودم پولی ...

از وام یک تومنی به بعد مستقیم پول میاد تو حسابت میتونی خرید کنی یا بذاری تو حساب امتیاز جمع میشه 

2810