2777
2789

به نظر من هم رشته مهم تره تا دانشگاه 

تو استخدام های دولتی ک ب دانشگاه نگاه نمیکنن مهم نمره آزمون

روانشناسی آزاد بهتره تا علوم تربیتی دولتی شهر دیکه 

هزینه خوابگاه و خورد و خوراک اینام هست

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام معصومه جون و تمام دوستان عزیز،،😍اول اینکه تبریک من رو پذیرا باشیدو اینکه اصلا اصلا ب خودتون سخ ...

عزیزم کنکور امسال جزعه عجایب بود 8هزار پزشکی آورده1500فیزیو 

به چه امیدی بچه درس بخونه چه خبره تو این مملکت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کنکور امسال جزعه عجایب بود 8هزار پزشکی آورده1500فیزیو به چه امیدی بچه درس بخونه چه خبره تو این ...

ولا از عجایب هم گذشته

برای خود من سواله ؟

چطور پسر من المپیاد ریاضی یا المپیاد کامپیوتر می‌تونه قبول بشه

ولی برای کنکور ک در مقابل المپیاد چیزی نیست نمیتونه قبول بشه

برای کنکورهای آزمایشی ک همین بچه‌های کنکور شرکت کننده هاش بودن کسایی که از سراسر کشور اغلب جز نفرات اول بودن الان قبول نشد

سلام معصومه جون و تمام دوستان عزیز،،😍اول اینکه تبریک من رو پذیرا باشیدو اینکه اصلا اصلا ب خودتون سخ ...

چ رشته ای میرن پسرتون 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خوووووب سلام علیکم به همه اومدم یه گزارشی بدم و برم 

کلی نشستم تو طلا فروشی ک  کارمو راه بندازه 🥱شلوف بود خودشونم هر چی میفروختن سریع زنگ میزدن ک فلان قد پول میزنم برام طلا بزار کنار و این نشون از بالا رفتن داره درسته ؟؟

نسبت به اول هفته پیش یکم ریزش داشته ولی  نه زیاد🥴

منم پول دستم اومد و گفتم بعد چند ماه یه خریدی بکنم من چهار ماهی میشه به دلایلی نتونستم طلا بخرم ☹️

۱۷۵۰۰ چهار گرم و دویست و شصت سوت طلای شکسته گرفتم 

دنبال دستبند و انگشتر بودم ولی چیزی به دلم ننشست تصمیم گرفتم فعلا شکسته بخرم

از اونجایی ک  تحت هیچ شرایطی نمیتونم  سبزی بگیرم پاک کنم خورد کنم آماده خریدم من اینو باگ نمیبینم چون وقتی نرسم به غذا محبورم بیشتر از اینا هزینه کنم همین مقدار سه وعده  کوکو میشه برای ما دو نفر  

خریدای صبح 

پنجاه تومم سبزی کوکو آماده  

چهل تومن ماست از لبنیاتی

صد و ده=یک کیلو  لپه 

صد و بیست=یک کیلو  لوبیا چیتی

پنجاه تومن هم باکس ارایشی شارژ بود رفتم پنج تا ماسک ورقه ای آبرسان خریدم

لباسای زمستونی ک در اورده بودم بشورم دوباره گذاشتم سر جاش چون شدیدا گرمه 

به گلای نازنینم رسیدگی کردم کود داگلدونیاشو  شستم 

قلمه هایی ک گرفته بودم و  همرو کاشتم ک یکیشو هدیه میخوام ببرم برای دوستی ک گلدون  براش میخرم تا یه چیز خوبی باشه

از تغییر رفتارایی ک نوشتم  سه تاشو انحام دادم و بسی بهم مزه داد اینا 

یه حاجتی هم دارم امید دارم پروردگار مهربانم برآورده کنه انشاالله

این بود گزارش  من

قربونت برم عزیزم ♥️ واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره نذ ...

عزیزم مدرک آزاد معتبره اصلاا از این بابت نگران نباشید حتی رنک دانشگاه ها رو سرچ کنید متوجه میشید بعدم آزاد از این جهت خوبه که شما خورد خورد شهریه رو پرداخت میکنید ولی دولتی موقع آزاد سازی مدرک یهو باید یه مبلغ کلان بپردازید و اینکه اصلا فکر نکنید که آزاد خبری از درس خوندن نیست و بچه ها با رتبه ۳۰۰ هزار میان اتفاقا من دارم می‌بینم حداقل ‌ورودیای ما که بی نهایت رقابتی درس می‌خونن اکثراً شاغلم هستیم و خودمون شهریه رو پرداخت می‌کنیم به خاطر اون پوله هم که شده درس می‌خونیم معدل الفیم 😂🤦🏻‍♀️ بازم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین❤️

فدات عزیزم🌷تو صفحات قبلی یه خانومی گفتن که تو ادارشون به نوع مدرک توجه داشتن ولی خانواده ما و اطراف ...

آره دقیقا اطرافیان ما هم با مدرک آزاد و پیام نور مهاجرت کردن یا استخدام شدن .. مهم پیگیری و استمراره به نظرم 

ولا از عجایب هم گذشتهبرای خود من سواله ؟چطور پسر من المپیاد ریاضی یا المپیاد کامپیوتر می‌تونه قبول ب ...

معدل پسرتون چند بود

راستی در مورد المپیاد میتونین راهنماییم کنید؟ میخام دخترمو آماده کنم 

معدل پسرتون چند بودراستی در مورد المپیاد میتونین راهنماییم کنید؟ میخام دخترمو آماده کنم

معدلش ۱۹وخورده ای بود فکر کنم ۱۹:۲۵ بود 

در مورد المپیاد پسر من از کلاس دهم از همه دانش آموزان آزمون گرفتن بعد  یک کلاس در حد ۲۵ نفر ک بالاترین رتبه رو آوردن تشکیل دادن بعد با این بچه‌ها آموزش ویژه کار میکردن دوباره ی آزمون گرفتن تا این ۲۵ نفر ب حد ۱۰ تا ۱۲ نفر رسیدن و آمادشون کردن برای آزمون اصلی

برای مدارس دیگه نمی‌دونم چطور باشه ولی اگه برای رشته ریاضی میخوای میتونم از پسرم منابع رو بپرسم برای دخترتون فراهم کنید

کسی ک المپیاد ریاضی میخونه میتونه کامپیوتر و نجوم هم شرکت کنه فقط تا مرحله ای ک ب ریاضی مربوط میشه دیگه اگه قبول بشه و بخواد این دوتا رو هم دوباره شرکت کنه باید اطلاعات تخصصی قوی داشته باشه

عزیزم کنکور امسال جزعه عجایب بود 8هزار پزشکی آورده1500فیزیو به چه امیدی بچه درس بخونه چه خبره تو این ...

تو همین سایت هم خیلی ها پزشکی آوردن !

برا منم عجیب بود

خوش بحالشون به آرزوشون رسیدن... 

من دهه شصتی با رتبه ۳ رقمی سالها پیش شرایط اینطور نبود کهدقبول یشم

2810