2777
2789
سلام .خانما من ساعت ۱۲ونیم شب یه مبلغی رو ازویپاد ساتنا کردم ولی هنوز بحساب مقصد واریزنشده چیکارکنم

سلام عزیزم ، ساتنا دستور پرداختش فقط در ساعت اداری انجام میشه و کلا ساتنا رو بهتر هست بین ساعت ۸ تا ۱۲ صبح انجام بدید ولی الان برای شما هم همون ساعت ۸ صبح به حساب واریز میشه ان شا الله . 

سلام 

معصومه جون و بقیه دوستان توروخدا منو راهنمایی کنید😫

باردارم تو هفت ماهم،شاغلم نصف روز سرکارم پنجشنبه ها هم دانشگاه میرم و فقط جمعه ها تعطیلم 

قراره همین جمعه سیسمونی بچمو بیارن و من خونم به معنای واقعییییی ترکیده (یه اتاق کلا لباسا وسط ریخته،ی اتاق دیگ کلا باید خالی بشه برای وسایل بچم،کابینتام کلا بهم ریختس و خونرو خاک گرفته)

مادرمم چون خواهر برادر مدرسه ای دارم و پادرد داره نمیتونه برای نظافت بیاد کمک خودم تنهام توروخدا ی برنامه بدید که من در طول هفته بتونم خونم رو اماده کنم اینم در نظر بگیرید که خیلی زود دل درد میگیرم چون بچم پایینه دکتر گفته باید خیلی مراعات کنم 

@masumehjoon    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جون و بقیه دوستان توروخدا منو راهنمایی کنید😫باردارم تو هفت ماهم،شاغلم نصف روز سرکارم پن ...

عزیزم شما بارداری و این حجم از کارکردن در عرض چند روز بدون کمکی خیلی ریسک بزرگیه ، اگه در توانته حتمأ کمکی بگیر ، پول یک دست لباس بچه رو برا کمکی خرج کن ، در کل تو بارداری خیلی مواظب خودتون باشید و جسم سنگین بلند نکنید ، شما که میگید یک اتاق باید خالی بشه حتمأ جابجایی اجسام هم دارید و این اصلأ براتون خوب نیست.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام معصومه جون و بقیه دوستان توروخدا منو راهنمایی کنید😫باردارم تو هفت ماهم،شاغلم نصف روز سرکارم پن ...

همسرت انجام بده اگه هم نداد  کارگر بگیر تا بعد زایمانت
3 ماه خونه ت بهم ریخته باشه مشکلی پیش نمیاد

خداروشکر پسرم خیلی مستقل و به قول خودش از پس خودش برمیاد 🤭🤭من خیلی دلم میخواد زبان دوم براش شروع ک ...

خداروشکر از اونجایی ک اسکرین و تماشای تلویزیون ضرر هست من اصلا زبان و با  کارتون آموزش نمی‌دم چون چندین نفرو دیدم بچه شون ب دلیل تماشای بیش از حد تلویزیون گوشی و...گفتارشون با اختلال مواجه شده

با بازی یادش میدم 

مخصوصاً با بازی های حرکتی چون پسر بچه هست و فعالیت و خیلی دوست داره 

بعضی وقتها از شبکه جم کیدز ی چیزایی یاد میگیره اما خیلی خیلی کم میذارم تماشا کنه 

همون با بازی زبان و آموزش بدین بهتره و صد البته مهد هم عالی چون چندین بچه آن بهتر یاد میگیرن در کنار هم

سلام عزیزم مبارک باشه

اگر شوهرت همکاری نمی کنه و امکان آوردن نیروی کمکی نداری بهترین کار اینه که چند تا کیسه بیاری لباس ها رو وهمه چیزهایی که پرت و پلا دو زمین ریخته داخلش کنی کنار بگذاری بعدا سر فرصت جداسازی شون کن حداقل خیالت راحت میشه روشون راه نمیری.

برای کابینت ها چوندرش بسته است خیلی حساس نشو الان دکترت گفته نباید به خودت فشار بیاری خوبه همه کابزنت هات مرتب بشه ساعت ها دولا راست بشی و سرپا ولی سلامت بچه خدایی نکرده به خطر بیفته؟

پس یه کم باید ریلکس باشی

روزی نیم ساعت هم گرد گیری کن توی ۴ روز میشه کلا دو ساعت گردگیری هر چی می توتی نشسته روی صندلی کارهات رو انجام بده حتی ظرف شستن.سر پا واینستا 

آخرسر پنج شنبه این هفته دانشگاه نرو هنوز که درس ها اونطور شروع نشده مامانتون هم یه روز اشکال نداره با همون خواهر برادر مدرسه ای یه بعدازظهر برای مرتب کردن و جابه جایی اتاق ها میان.

خانوما من هربار سکه ۵۰۰تومن ۶۰۰تومنی بخرم بنظرتون ارزش داره؟

سلام چرا ارزش نداشته باشه 

بذار بمونه برای بلند مدت 

برای خانمهای خانه دار که پول تو دست وبالشون نیست بهترین گزینه س

سلام بچه ها 

امروز یه گزارش بدم از خودم

خیلی کم پیام میزارم و قبلا گقتم که درآمدمون خیلی پایینِ و کلا تو شهر ما حقوق ها پایین

از اول سال هر پولی اومد دستم و با صرفه جویی های زیاد طلای شکسته خریدم حتی بعضی وقتا قفل یه گوشواره 😂😂

چون هیچ طلایی نداشتم دیروز به سرم زد برم با یه جفت گوشواره عوض کنم 

حدسم این بود طلاهام بین 1/800 تا 2 سوت میشن ولی وقتی طلافروش وزن کرد گفت 4 گرم شدن😚🥰😍😲

زود با یه جفت گوشواره محکم مستعمل با سود 4 درصد عوض کردم 🥰

اگه بتونم عکس بزارم هم از طلاهای شکسته عکس میزارم هم از گوشواره

البته ما به خاطر حقوق کم و قسط زیاد هیچ پس اندازی نداریم و همین پس انداز مخفی منه

سلااام عزیزان 

چنتا نکته که از زندگی خودمه به اشتراک بزارم شاااید به درد کسی خورد 

شاید یادتون باشه ما اومدیم خونه خودمون و کلا محل زندگی و مدرسه و ...تغییر کرد 

خدا رو هزار مرتبه شکر همه چی خوبه  

مدرسه دختر بزرگم یکی از بهترینهای شهرمون بود و گرون ،خیییلی خودشو مقایسه میکرد ،گفت دیگه اون مدرسه نمی‌رم  

نکته مهمش همینه بچه ها رو بزاریم جایی که فاصله طبقاتی داریم آسیب زننده اس  

مدرسه منطقه خودمون بهتره تقریبا تو یه لول هستیم  

منم واسه مدرسه و محل زندگی حساسم هر جایی نمیتونم زندگی کنم ولی نه با تفاوت زیاد اقتصادی و .... 

قضیه رو متوجه بشید بگم که ما تحصیلکرده ایم ،ماشین خوب داریم ،همسرم عضو انجمن اولیا مربیان بود ،خونمون بالا شهر بود  دخترم هر چی میخواست مهیا بود 

ولی باز میگفت اونجا جای من نیست ،که درست می‌گفت  

همونجا هم بچه هایی بودن که درست درس نمی‌خوندن 

کلاس رو میپیچوندن  

لزوما رفاه کامل اقتصادی آینده بچه رو تضمین نمیکنه 

یکی بود تک فرزند کلاس یازدهم که هنوز شب ادراری داشت  

درس هم ضعیف ،مادرش استعفا داده بود از پرستاری که بیشتر به بچه برسه ولی نتیجه نداده بود 

من هم دیروز متوجه شدم تو تا دختر خانوم تو روستا که از فامیلای همسرم هستن بهترین رشته روزانه و دولتی قبول شدن که خواهر هستن 

بدون امکانات خاص

سه تا بچه هم هستن 

تجربه من اینه که خییییلی حساس نباشیم آخه خودم همش تلاش میکردم و دنبال مدرسه خاص بودم  

ولی الان تو مدرسه جدید حالش بهتره ،باشگاه نزدیک خونمونه پیاده میره،مدرسه هم همینطور ۱۰ دقیقه راهه که برگشتن پیاده مییاد حالا بارون و ...باشه که اسنپ میگیریم یا میرم دنبالشون

با خواهرش با همن  

خیلی عالی یه مستقل میشن ،رابطه و مهارت اجتماعیشون بهتر میشه 

محله جدید براشون عااالی بوده خیلی راضی ان 

ما آدما یه چیزایی رو تو ذهنمون بزرگ میکنیم ،شاخ و برگ میدیم و باور میکنیم و به شدددت روش تعصب داریم ،از موضع خودمون کوتاه نمییایم و فک میکنیم دانسته های خودمون کااااملا درسته 

نه اصلا اینطور نیست  

به خودمون فرصت اندیشه های جدید 

و موقعیت جدید بدیم از تغییر نترسیم  

فک نکنیم بچه ها باید لای پر قو بزرگ بشن کمی سختی لازمه. 

تا بتونن از پس زندگی بر بیان  

اگه موقعیت شغلی و ....براتون پیش اومد درنگ نکنید محل زندگیتون رو تغییر بدید تا فرصت بهتر و پیشرفت داشته باشیم 

من خودمو اسیر مدرسه بچه کرده بودم  

یه کار بر بود میگفت همسرم سالها ست بیکاره نمیخوام تهران رو ول کنم می‌خوام بچه ام از امکانات تهران استفاده کنه فک کنم بچه زیر ۶ سال بود 

با احترام این افکار کااااملا اشتباهه 

من خودم سالها تهران زندگی کردم ،پیشرفت نداشتم اومدیم شهر خودمون و خیییلی عااالی شد واسمون 

الانم که محل زندگیم تغییر کرده میگم خدا راه بهتری رو جلو پام می‌ذاره و خیییلی حس خوبی دارم 

تنوع هم خوبه محل زندگیمون رو تغییر بدیم حالمون بهتره 

آخه عمر ما آدما کوتاهه لذت ببریم 

من الان یه منظره جدید و قشنگ از تراسم میبینم 

باشگاه نزدیک خونمه،همه چی جدیده،خونمو باز سازی کردم 

و حال روحیمون خیلی خوبه 

با آرزوی بهترینها برای همه از ته ته دلم

سلام عزیزم ، ساتنا دستور پرداختش فقط در ساعت اداری انجام میشه و کلا ساتنا رو بهتر هست بین ساعت ۸ تا ...

سلام مرسی عزیزم..درسته انجام شد..خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی واقعانمیدونستم...

مرسی عزیزم🙏🙏

البته بگم این عکس رو از نزدیک گرفتم چیزایی که گرفته بودم خیلی کوچیک بودنمثلا اون گوشواره ها اندازه ی ...

عزیزم شما تقریبا ماهی سه تومن پس انداز داشتید یعنی ۷۵۰ سوت 

این خیلی خوبه😍

الان واقعا خریدن یه گرمم سخته 

فقط باید بانک گذاشتمسعله ای که هست اینه که خونه سرمایه مولد و میتونیم رهن بدیم واقعا نمیدونم کدوم تو ...

سکه خم همزمان بالا میره رشد سکه خیلی بیشتره اگه نیاز به پول ندارس سکه بخر چند سال بعد تو رکود خونه بخر

2810