سلام دوستان عزیز، روزتون به خیر و خوشی.
شاید بنده رو تو خاطرتون نباشه، اما حدود یک ساله که با شما همراه هستم و از راهنمایی های دوستانی همچون معصومه عزیز، مامان سبحان۷و... بسیار بهره بردم.
همینجا از همشون ممنون و سپاسگزارم.
خوب به خبر بدم بهتون:
قرار بود یه واحد به عنوان پس انداز( با فروش طلا+ پول پیش خونه ای که دست مستاجر داریم)خودم بخرم که به لطف خدا انجام شد و انشاا... فردا سند میزنیم.
چون وام خرید مسکن گرفتیم روش و مبلغ وام بالا هست مجبور شدیم که وام زوجین برداریم، بنابراین سند سه دنگ سه دنگ به نام من و همسرم خواهد بود.
البته ایشون تمام تلاششون رو کردن که شش دنگ به نامم بشه اما خب هزینه خرید اوراق سنگین بود و یه مبلغی هم در پرداخت نقدی کمک کردن و خلاصه پولمون کامل نشد... اما خودشون خیلی اصرار دارن که سریع تسویه کنن وامشونو و سه دنگ رو انتقال بدن.
همینطور قرار هست اقساط رو خودشون پرداخت کنن و بنده هم تا جایی که تونستم کمک کنم.
بنابراین خیلی استرسی بابت اقساط ندارم چون خوشبختانه تا اینجا حمایت کاملشونو نشون دادن( خداروشکز).
اما تمام سعیم براینه که انشاا... بتونم بیشتر از نصف یا تمام اقساطم رو خودم پردازم، چون:
۱_ ایشون خودشون هم اقساط زیادی دارن و نمیخوام تحت فشار روحی و روانی باشن و این تجربه بدی از همراهی با اهداف من باشه براشون.
۲_ میخوام مسئولیت رسیدن به اهدافم با خودم باشه و اینطوری بنظرم لذت بخش تر خواهد بود برام.
۳_ اعتمادشون جلب میشه و در پله های بعدی و اهداف بعدی راحتتر و بهتر و سربعتر همراهی خواهند کرد.(چون چند ماه پیش که از طلاهام خبر نداشتن یکم برای خرید خونه مقاومت میکردن، اما بعد از آگاهی از طلاها و مقدارشون ، مقاومتشون شکست و مشتاق تر شدن)