2777
2789
سلام خانوم های عزیز وقتتون بخیر یه سوالی داشتمپول کارکرد امسالم رو تقریبا تو یک ماه تونستم بگیرم و ت ...

چهل تومنش رو‌بده طلای بدون اجرت با ۲۰ تومنش اولویت بندی کن برای کارها وخریدات

واقعا این تهران چی داره 😁من خیلی تهرانی رو دیدم نمیتونن شهر دیگه زندگی کنن حتی ی بار یکی تو مترو ب ...

فقط یکی از دلایل واضحش اینه که تهران پایتخت کشورمونه ،بهترین بیمارستان ها تو تهرانه،هزینه حمل و نقل عمومی تو شهر تهران خیلی پایینه با مترو و بی آر تی راحت همه جا میتونی بری،تمام ادارات دولتی مهم تو تهرانه،تو ساختمونی که ساکن باشی کسی باهات کاری نداره اصلا،اکثرا سرشون تو لاک خودشونه وخیلی چیزای دیگه،تهران قلب تپنده کشور عزیزمون ایرانه🥰

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای مهربون😍😍😍

یکم استرس دارم، تو میلی درخواست وجه زدم ساعت ۱۲، به نظرتون کی میاد به حسابم؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
واقعا این تهران چی داره 😁من خیلی تهرانی رو دیدم نمیتونن شهر دیگه زندگی کنن حتی ی بار یکی تو مترو ب ...

بیشحربخاطرامکاناتش هست عزیزم

منم تهران بودم بخاطررسمی شدن کارخودم اومدم اطراف کرج

واقعاقابل قیاس نیست

الانم بخاطر یه دکترمجبورم بکوبم تاتهران برم

خریدهم وقتی تهران بودم خیلی بهترانجام میدادم تنوع بیشتر انتخاب بهتر

الان اینجااون امکانات وشرایط روندارم فقط اینکه خونم بزرگتره 

میتونم به پدرومادرم بیشتربرسم این مزیتش مارونگه داشته راستش

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام خانمای مهربون😍😍😍یکم استرس دارم، تو میلی درخواست وجه زدم ساعت ۱۲، به نظرتون کی میاد به حسابم؟

سلام عزیزم با پایا میریزه

میاد نگران نباش

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام خانما اگه ۳ ماه ۳ تومن تو ب.لو بزارم چقدر بهم وام میده ب.لو بانک

همون‌ ۳ تومان.

اگر بخوای ۱۰ رو بگیری باید خیلی بیشتر با حسابت کار کنی.

مثلا حدود ۱۰/۱۵.

ولی از ۳ نیاد پایین تر.

خب دوست جونی ها یادتون باشه من گفتم تو اپلیکیشن طلایین ۵۸۰۰سوت طلا داشتم اونو فروختم امروز رفتم اینو ...

بچه ها من این النگو‌ رو نشون همسر دادم میگه بدله توکه پول نداشتی 😁

همسرم تا ده تومن وام ویپاد رو خبر داشت. برای بقیه ش من مخفیانه پس انداز میکردم وام ها رو‌پرداخت میکردم 

منم دیدم باور نمیکنه زیاد اصرار نکردم گفتم بزار چراغ خاموش برم جلو 

سلام خانمای مهربون😍😍😍یکم استرس دارم، تو میلی درخواست وجه زدم ساعت ۱۲، به نظرتون کی میاد به حسابم؟

نوشته بود کی میاد به حساب ؟ من شب ساعت یازده از طلایین درخواست برداشت زدم روز بعد نزدیکای دو اومد به حسابم 

سلام عزیزم ممنونم😘و باز ممنونم از اینکه وقتت رو برای من می‌ذاریببین این ده تومن بله هر ماه میاد ولی ...

عزیزم منم مشابه تو هستم ..بهتره پولت رو هفتگی کنی هر هفته ۲تومن....بعد به معصومه جون بگو برات برنامه بریزه

میلی خیلی زود میاد

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچها وام ویپاد من رسوندمش به 40 میلیون امتیازشو، ولی فعلا نمیتونم بگیرم ولی خودمو میشناسم دوقسط آخرشو تو دلم میگم تسویه کنم بگیرمش

بعددد پولو امتیاز و انتقال دادم به مهر، میخوام 3،4 ماه دیگه 100 تومن وام بگیرم از مهر

میدونین امتیاز دهی بانک مهر به چه صورته؟ 

هرکی میبینی بیرون همه کارت سبز مهر دستشونه، مردم فهمیدن وام کم سود میده همه ریختن تو بانک مهر

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام دوستان عزیزم می خواستم یک مشورت باشما ها بکنم آیا به صرفه هست من 50میلیون وام با سود 23 درصد برام جور شده بگیرم باهاش ربع سکه یا طلای بدون اجرت بگیرم وامش سه ساله فکر کنم ماهی 2میلیون قسطش هست 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
سلام دوستان عزیزم می خواستم یک مشورت باشما ها بکنم آیا به صرفه هست من 50میلیون وام با سود 23 درصد بر ...

سلام عزیزم

صد در صد بگیر چون ۳ سال دیگه معلوم نیست قیمت طلا چقدره ولی مطمئنن دو تومن قسط به چشم نمیاد اصلا.

اینجا همه دنبال وامیم که طلا یا خونه و یا ماشین بگیریم...

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810