2777
2789
قربونت برم عزیزم لطف داری فدات شم ♥️ خدا عزیزانتو برات نگه داره آره عزیزم فوت شدن در سن نوزده سالگی ...

معصومه جون پدر و مادرت هر دو سن کم فوت کردند

خدا بیامرزدشون

بیمار بودن ؟؟

پدرت قبل ۵۰سالگی و مادرت خیلی جوانتر

قربونت برم مرسی که خواهرانه راهنمایی می‌کنی دورت بگردم من ✨🌹عزیزدلم افتتاح حساب داخل بام میاد اوکی ...

بله عزیزم شماره حساب جدا داره و اگر خواستید برای اون حساب کارت هم میتونید بگیرید .

پولتون بلوکه نمیشه ولی سود هم بهش تعلق نمیگیره بعد از ۲ ماه که وامتون رو گرفتید میتونید پولتون رو بردارید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم دو بار داریرکت اهورا گلد اسلامشهر ازش سوال کردمانگار ارث پدرش رو میخواستاینقدر ک بی حوصله ...

چ جالب من میخواستم خونه مامانم رفتنی برم ازش خرید کنم تو همین تاپیک معرفی کردن دوستان 

اما مثل اینکه راضی نیستید 

پس منصرف میشم

سلام عزیزم ، وام مستاجری رو که حتما با هر درصدی هست بگیرید واقعا تا ۵ سال دیگه اصلا سودش به چشم نمیا ...

قربونت برم راجب ضامنش چیزی نگفتی چون میخوام این وام مستاجری بزارم اونجا امتیاز بگیرم ضامن چی لازمه 

عزیزم الان بازپرداخت وام‌ها شده یکسالهدیگه ۶ ماهه نمیدنقسط ۳۵ تومن هم احتمالا ماههای اول ۳۷۰۰ اینا ب ...

عزب،م اینومطمعنی؟مبلغ های پایین‌تر من زدم چند مرحله ای بازپرداخت کنم نوشته نهایت ۷۵۰ هزار تومان باز پرداخت ، بابت هرقسط هم ۷۵هزار تومن فک کنم باید بدیم تا یکماه تمدید کنیم درسته؟

ببخشید یه سوال داشتم من هر ماه دوتومن میتونم پس انداز کنم فقط مرددم با این‌پول پارسیان بگیرم یا طلای ریز کدومش برای سرمایه گذاری بهتره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
عزیزم وام های پلکانی اش رو میتونید بگیرید که از یک میلیون شروع میشه و سود وام های ویپاد ۲۳ درصد هست ...

ممنونتم قشنگم ... بعد باید با هربار تصفیه وام بعدی بگیری ؟؟ و اینکه مدت بازپرداختش چقده ؟ و سوال سوم هم سفقش تا چنده ؟؟؟ ممنونت میشم جواب بدی

کاش میشد توصیف کنم چقدر اینجا اذیت میشم وحس غربت دارم🥲 یکساله من یه پاساژ گردی یه پارک خوشگل رفتن ن ...

سلام عزیزم شما کلا حال و هوات توی خود شهر تهرانه فکرت اینه ک از اینجایی ک هستی بری اگر واقعا اذیتی و نمیتونی سر کنی و دلت خوش نیست(هیچی مهمتر از حال خوب خود ادم نیست)برو

قطعا پیشرفتتون بخاطر مستاجری یکمی کند میشه اگر هم نه میتونی چند سال سر کنی پله پله ارتقا بدی خونتو و خودتو وفق بدی با اینجا بمون ولی چند بار دیدم حرف رفتن زدی میگم حتما خیلی اذیتی🥺

قربونت برم راجب ضامنش چیزی نگفتی چون میخوام این وام مستاجری بزارم اونجا امتیاز بگیرم ضامن چی لازمه

ضامن فقط یک نفر رو میخواد که اون هم داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباریش خوب باشه . 

ممنونتم قشنگم ... بعد باید با هربار تصفیه وام بعدی بگیری ؟؟ و اینکه مدت بازپرداختش چقده ؟ و سوال سوم ...

بله عزیزم هر بار که تسویه میکنید که میتونه برای وام های کم ۴ ماهه و برای مبالغ بیشتر ۶ ماهه باشه میتونید وام بعدی رو بگیرید و البته باید با حسابتون کار هم بکنید تا وام بعدی بهتون تعلق بگیره .

سقفش هم ۳۵ میلیون هست . 

بله عزیزم هر بار که تسویه میکنید که میتونه برای وام های کم ۴ ماهه و برای مبالغ بیشتر ۶ ماهه باشه میت ...

مامان سبحان عزبزم 

خواستم ازتون تشکر کنم بابت همه وقت و انرژی که اینجا میذارید 

ایشالله خیرش صد برابر به زندگی خودتون برگرده ❤️❤️

شما بی نهایت خانم با شخصیتی هم هستید 🌺😘

2810