2777
2789
بچه هاجون وقتی وام بلو‌درجریان داشته باشیم ولی قسطهاش سر وقت پرداخت شده باشه ویپاددرصورت رسیدن امتیا ...

عزیزم اگر اقساط رو به موقع پرداخت کرده باشید ۱۰ تا وام داشته باشید مهم نیست ویپاد بهتون وام میده 

فقط اگر اقساطتون عقب افتاده باشه بدهی به حساب میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میشه نظر بدید میخام برم دوره ببینم و بعد ازون کسب درآمد کنم ازبین اینایی که میگم کدومش ب ...

سلام کوتاهی مو که باید تو تایم کاری سالن حتما سالن باشید چون معمولا مشتری با تعیین وقت قبلی سالن نمیاد پس این مناسب نیست براتون چون خودتون شاغلین ولی بین کراتین و شنیون میتونید با توجه به علاقتون انتخاب کنید ولی اگه من بودم شنیون رو انتخاب میکردم چون کراتین خیلی آسیب میزنه به ریه اگه بخواید مداوم انجام بدید 

خانوماااا کمک منو همسرم هردو ۲۵سالمونه دو ساله که خونه خودمونیم(عروسی کردیم)خودم معلم غیرانتفاعی بود ...

قربونی رو. پدر شوهرت نمیکشه؟ فرهنگیان بیمارستان طرف قرار داد نداره؟ من تو بیمارستان بقیه الله زایمان کردم هزینه نداشت خیلی هم راضی بودم با اداره همسرم طرف قرار داد بود

قربونی رو. پدر شوهرت نمیکشه؟ فرهنگیان بیمارستان طرف قرار داد نداره؟ من تو بیمارستان بقیه الله زایمان ...

پدر شوهرم که فوت کردن 

همسرمم از مادرش پرسید که قربونی باید بکشیم یا نه که مادر همسرم گفت دوست داشتی بکش دوست نداشتی نه و اینطوری شد که قرار شد خودمون بکشیم

والا خبرندارم تازه قبول شدم و هیچکس رو نمیشناسم ک بپرسم و حتی بیممون رو هنوز نریختن

اهورا گلد خیلی بد قوله ادمین بی ادبی داره واقعا دیگه ازش خرید نمیکنم وبه کسیم دیگه توصیه نمیکنم

دقیقا 

منم دو بار داریرکت اهورا گلد اسلامشهر 

ازش سوال کردم

انگار ارث پدرش رو میخواست

اینقدر ک بی حوصله و بی ادب بود

.

جدیدا هم ک یکی از دوستان میگفت براش جعبه حالی فرستاده. گردن هم نمیگیره 

من انفالوش کردم

سلام دوستان میشه نظر بدید میخام برم دوره ببینم و بعد ازون کسب درآمد کنم ازبین اینایی که میگم کدومش ب ...

عزیزم بنظرم کراتین خیلی خوبه 

من موهام تا شونه‌ است ٧ تومن ازم گرفت پروتئین کرد

شما برو جای معروف یاد بگیر درآمد خوبی داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم بنظرم کراتین خیلی خوبه من موهام تا شونه‌ است ٧ تومن ازم گرفت پروتئین کردشما برو جای معروف یاد ...

والا میگن سرطان زاست ن برای شما که سالی دوبار میری واسه کسی ک شغلش هست

دوست عزیز منم حسم ب نوشته های شما همین هست که محتوای دروغ مینویسی راجع مهاجرت،سن ،درامد،شغل،تحصیل... ...

عزیزم کسی رو که اصلا نمی‌شناسیم چرا باید دروغ بگه؟

دروغ برای آشناست نه غریبه

والا میگن سرطان زاست ن برای شما که سالی دوبار میری واسه کسی ک شغلش هست

آره عزیزم موادش بوی زیادی داره

حالا سرطان‌زا که نیست اما خب باید با ماسک کار کرد

به هرحال هر شغلی سختی داره

معصومه ی پر انرژی ❤️😍میدونی که پدر و مادرم حدود دوسالی میشه که با ما زندگی میکنن (چون پدرم بیمار ه ...

سلام مستانه ی عزیز 😍❤️

ای جاااانم عزیزم ❤️ خدا حفظشون کنه 

سایه اشون همیشه بالا سرتون باشه ❤️

بله درسته عزیزم حرفات رو باید با آب طلا نوشت مستانه جان ☘️

مهمونی رو هم خوب مدیریت کردی باریکلا 😍❤️

سلام به روی ماهت...من تمیزی کمد رو پریروز حسابی انجامدادم...اتوهم منتظرم لباس فرم مدرسه دختراخشک بشه ...

خدا بیامرزدش عزیزم 

باریکلا بهت عزیزم ❤️ 

انشالله سایه ی مادرتون همیشه بالاسرتون باشه 

اگه کم بیاری کسی هست که بتونی ازش قرض بگیری اون ۵۰ تومان رو طلا بخر اگه کسی نداری پول قرض بگیری ۵۰ م ...

خودم میگم 30 تومن طلا بگیرم چون حتی گوشواره ام رو هم فروختم 20هم بذارم برای کمک اون یا پارسیان بگیرم

2810