2777
2789
سلام دوستانمن وارد سایت میلی شدم با هر دعوت بهتون سه سوت طلا میده یعنی با دعوت پنجاه نفر می تونید ۱۵ ...

سلام

تبلیغ و دادن کد معرف‌ ممنوعه.

تعلیق می کنن.

تاپیک هم زدین!

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تاپیکو حذف کرد؟

بزنین روی سه نقطه زیر تاپیک و حذفش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خوبه اینجوری شما وام چقدی برداشتیم قسطشو چند مرحله ای دادین

ببین من اول دوتا یک تومنی 

بعد دوتا دو تومنی 

بعد سه تومنی اونم دوتا 

چهار تومنی 

بعدم پنج تومنی 

اینا مرحله ایه 

بعدم قبلا تو چهار قسط میتونستی پرداخت کنی الان شده شش قسط 

من یا تو یه قسط تسویه میکردم یا نهایت دو تا برای همین تو دوماه و نیم اینا برام فعال شد 

اینا اقساط وام  پیش درامد هستن 

سلام عزیزم ممنونم😘و باز ممنونم از اینکه وقتت رو برای من می‌ذاریببین این ده تومن بله هر ماه میاد ولی ...

اگه کم بیاری کسی هست که بتونی ازش قرض بگیری اون ۵۰ تومان رو طلا بخر 

اگه کسی نداری پول قرض بگیری ۵۰ میلیون رو سکه پارسیان یا یک گرمی بانکی بخر که در صورت لزوم یک یا نهایت دو سکه رو بفروشی بقیه اش برات بمونه

سلام عزیزم ممنونم😘و باز ممنونم از اینکه وقتت رو برای من می‌ذاریببین این ده تومن بله هر ماه میاد ولی ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

عصر پاییزی ات بخیر و نیکی باشه ❤️ 

در حالی برات می‌نویسم که برای شام دارم آش کلم بار میذارم 😍

تو این هوای پاییزی می چسبه 

جای شما دوستان سبززز ☘️☘️

و اما این یه نکته بود عزیزم ❤️ برای پس انداز فقط باید سعی کنی مدیریت داشته باشی 

وقت و بی وقت بیرون نری ....پاساژ گردی نکنی 

اگر هم رفتی بدون کارت و پول بری 

طبق بودجه ی تعیین شده ی روزانه ات بری 👌

نه با بودجه ی هفتگی ات که در عرض یه ساعت پولها رو کولباش کنی و با عذاب وجدان برگردی 🌸

الان همین آش که من گذاشتم از الان برای شام 😊

تو لیستمون این بود فدات شم 

روزهای تعطیل سعی من اینکه از هر چی تو خونه باشه بگزرونم 

که دست به جیب نزنم 😊 

البته اینو موقع نوشتن لیست هفتگی اجرا میکنم که ببینم چی هست ...چی نیست ...که پنج شنبه ها بدون خرج باشم 👌

چون اکثرا نه باشگاه داریم ...نه کلاسی ...نه مدرسه 

تو هم فدات شم باید طبق برنامه ای که ریختم برات قدم برداری بدون اینکه دست به قرعه ات بزنی ....خیلی خوب میتونی. برسونی 

چون پولهاتون خورد خورد میاد به حساب برای شما بهترین روش درصد بندی 👌

شاید یه ماه ابتدا یکم سخت بگزرونی ولی از دومین ماه میوفتی رو غلطک 

هر پولی که دستت اومد ...هررر چقدر ۲۰درصدش برای 

شیر خشک بذار کنار ....مثلا نگو دو ملیون به دستم رسیده با این شیرخشک بگیرم 

طبق برنامه ...فقط ۲۰درصدش رو بردار ... بذار یه کارت جدا 🌺

۶درصدشو بذار واسه مدرسه ی گل پسرت که میشه ماهی ۶۰۰

هفتگی بهش صد تومن بده ...بگو با خودت ...چه پس انداز کنی 

چه خوراکی بگیری 👌 فقط صد تومن هفتگی 👌

اون دویست تومن باقی مونده رو  خودت نگهدار  وقتی از مدرسه کاردستی و اینا خواستن به راحتی از اون پول پوشش بده 

مثل مقوا و چسب و کاغذ رنگی و ....هزاران چیز دیگر 

۹درصد هم بذار واسه خرج های یه هویی....در ماه میشه نهصد هزار تومن 🌟

احیانا وسیله ای احتیاج به تعمیر داشت ....یا مثلا جایی کادو بردی ...کسی زایمان کرد رفتی عیادتش....از این پول بردار 

۶۵درصد هم بذار واسه خورد خوراک در ماه میشه ۶/۵🌟

اونم بیا یه مقدارش رو خرید کلی داشته باش 

مابقی رو هفتگی خرج کن 😘

مثلا دو نیم بذار واسه قسمت پروتین ات 

چهار تومن رو هم خودت هفتگی بکش خرج رو هر هفته یه تومن 

یکم فقط مدیرت لازم عزیزم 🌟اینم بگم چون فعلا تو کارتت هیچی نداری تا اون شش و نیم بخواد جمع بشه یه جا

...از اواسط ماه تا اواخر ماه که گفتی پولها خورد خورد میاد ...زمان خواهد برد 👌 

اکه چیزی احتیاج نداری که چه بهتر بذار جمع بشه بعد برو خرید 

ولی اگه نه وسیله لازمی ....با همون که مثلا درصدشو گرفتی

...موجودی خوراک شد یه ملیون با همون یه ملیون برو خرید عزیزم ❤️ نه بیشتر 

امیدوارم منظورم رو برسونم بهت 

و اینکه احیانا خواستی از پول قرعه برداری واسه خرج خونه 

اولا من که میگم درست خرج کنی میرسونی ...احتیاج نیست دست بزنی به پول قرعه 🌟

ولی اگه خواستی برداری همون در حد پنج شش تومن بردار که یکم دستت بازتر باشه  ماهانه دو تومن از اون پول بردار بذار رو خرج خونه ....

حیف واقعا این وسط هم پول قرعه ازدست بره خورد خورد 

پول قرعه رو آدم با چه سختی ماه به ماه میده که ....گرفتنی تبدیل به احسنتش کنه ...نه خرج شکم و ..

البته این نظر من ....

باز سوالی بود در خدمتم ❤️ شب هم پیام انشالله ریپلای هارو میخونم 😉❤️یکم کار و بار دارم .....میام حتما 

شهر ماهم خیلی گرون میدن من سفارش میدادم قبلا با 3،4و5 درصد میخریدم اما یبار بسته رو خالی فرستادن از ...

اهورا گلد خیلی بد قوله  ادمین بی ادبی داره  واقعا دیگه ازش خرید نمیکنم وبه کسیم دیگه توصیه  نمیکنم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

بچه هاجون وقتی وام بلو‌درجریان داشته باشیم ولی قسطهاش سر وقت پرداخت شده باشه ویپاددرصورت رسیدن امتیاز وسکه بهمون وام نمیده ؟ منظورم اینه وامهای دیگه ای که داریم جزِ بدهی بانکی محسوب نمیشن؟

ای کاش دست دومشو پیدا کنم خیلیه اختلافش مغازه هایی که همیشه میرفتم رفتم نوش رو داشتن حالا ان شالله د ...

سلام عزیزم

گلم اون انگشتری که چند روز پیش گفتید دوست دارید،من امروز رفتم پاساژ قائم تجریش،صد تا از اون مدل داشت با اجرت ۹ درصد ۸ درصدم قبول میکرد

فک کنم شما گفتید اجرت ۲۰درصد درسته؟

ادرسشم طلا فروشی ارکیده پلاک ۱۹۱،برید تو مغازه گذاشته تو ویترینی که جلو دست خودشه،البته اگه تهران هستید گلم

سلام عزیزمگلم اون انگشتری که چند روز پیش گفتید دوست دارید،من امروز رفتم پاساژ قائم تجریش،صد تا از او ...

مرسی دوست مهربونم توپیج رضوان هم دیدم‌هست امروز فهمیدم جابجا شدن واومدن پاساژ آرن سعادت آباد که خب نسبت به تجریش بهم نزدیکتره 

ازفکر انگشتر پورتوفینو لحظه ای نمیتونم دربیام😐منتظرم وامویپادهمسرم فعال شه البته شاید جون وام بلو درجریان داره اعتبار سنجیش اوکی نشه 🥲

سلام خانمای ثروتمند ایام به کامتون پرازمحبت و عشق باشه این ماه از خرجی خونه یک و سیصد مونده بود ...

سلام ب همگی 

دوستان از دست گیری و کار خیر غافل نشیم، به خصوص بچه های طرح ایتام که واقعا اکثریت بچه مدرسه ای هستن و چشم به راه،پول‌های کوچیک ما واسه اونا میشه تغذیه مدرسه، کیف و کفش و ...  🤩

من شرایط م جوری هست فعلا نمیتونم پس انداز کنم،هر هفته ویزیت دارم من ب دعاهای خیرتون احتیاج دارم.

هزینه هام زیاد شده منم در تلاش...  

2810