2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگییک تجربه از خودم رو بگم من چند بار قبلا برام پیش اومد که مهمونی یا دور از جمع ختم باید م ...

آره درسته نظم و آمادگی قبلی خیییلی کمک کننده اس 

هم لباس مناسب داری هم اینکه هزینه زیاد نمیکنی 

یکی از کاربرا که دیگه تاپیک نمییاد به اسم نسرین ۶۶  

نکته خیلی عالی داشت که من ازشون یاد گرفتم 

اینکه نگاه کمد لباسم کنم مثلاً اگه یه کت تک دارم برم شلوار مناسبش رو پیدا کنم یا برعکس 

یا دامن اگه دارم یه کت یا بلوز مناسب براش ست کنم 

خودم یه شلوار واید مشکی داشتم که یه گوشه بود رفتم واسش یه کت کوتاه مشکی شیک خریدم شد یه دست کت و شلوار قشنگ که خییلی کاربردی یه با کفش پاشنه دار قشنگتر میشه  

این لباس با یه کفش مشکی پاشنه بلند واسه استایل من عالی یه چون قد بلند نیستم  اگه بیام کت فری بلند بپوشم خیلی قضیه فرق می‌کنه و قشنگ نیست 

یه دامن پلیسه مشکی بلند جنس کرپ دارم با همون کت  کوتاه و کفش هم قشنگ میشه اندامم کشیده نشون میده 

هر لباسی که مد میشه واسه اندام ما مناسب نیست 

خانومایی که قد بلند نیستن کت کوتاه ،شلوار بوت کات و دمپا و واید بیشتر بهشون مییاد  ،با کفش لژ دار 

یه شلوار آبی خوشگل دارم باید برم کت مناسبش رو پیدا کنم  

من هم مثل شما لباس مشکی مناسب آماده دارم که خیلی به دردم خورده با جوراب نو که جدا گذاشتمشون  

کمد لباسم رنگین کمونه ولی مشکی هم لازمه  

یه سر به کمد لباس مون بزنیم چنتا شلوار و کت تک و شومیز داریم که میشه ستشون کنیم 

خیلی خیلی مبارک عزیزم 😍 به سلامتی انشالله...چرخش براتون بچرخه عزیزم و اما هشت تومن ...ده تومن رو دق ...

سلام عزیزم ممنونم😘
و باز ممنونم از اینکه وقتت رو برای من می‌ذاری
ببین این ده تومن بله هر ماه میاد ولی از تاریخ ۲۰ هر ماه تا ۳۰ هر ماه مثلا ۲۰ ام ۲ تومن ۲۳ ام ۲ تومن۲۷  هم ۲  تومن ۳۰ ام ۴ تومن  پول کرایه و ایناس
حالا این پول رو برای هزینه ماهانه می خوام خودم دیشب حساب کردم حدودا ۲تومن باید پول شیر خشک و پوشک بذارم کنار
حالا برای خرج ماهانه خورد و خوراک واقعا نمی‌دونم ماهیانه چقدر خورد و خوراک باید بذارم کنار سه نفریم که البته بچه ام خیلی کم غذاست تا الان حساب کتاب نکردم ببینم با چند تومن داریم میگذرونیم 😕و اینکه بچه بزرگم مدرسه ای دبستان هزینه تغذیه اش نمی‌دونم چقدر بذارم کنار تا الان هر چقدر خواسته بهش دادم محدودیت نداشته😕اگه هزینه یهویی پیش بیاد مثلا مهمون بیاد چکار کنم یا مثلا یهو ماشین خراب بشه نمی‌دونم باید چطور با هشت تومن زندگی کرد 😕 اصلا میشه؟😕

پس انداز هم نمی‌خوام از این هشت تومن کنم چون اصلا نمیشه ....و یک نکته هم بگم من ماه بعد ۵۰ تومن یک جا بم میدن که خودم گفتم طلا بگیرم جاش چون همه طلا هامو فروختم و یک پس‌انداز میشه برام ولی مامانم میگه بذار ماهانه خرج کن که فشار نیاد روت با این هشت تومن نمی تونی بگذرونی😕 به نظر شما کدوم درسته؟

البته یه سری اضافه کار و اینا هست که مرتب ماهیانه داده نمیشه اینه که اصلا روش حساب باز نمیکنم  ولی خو ماهی که اون اضافه بشه مثلا میانگینش ماهی دو تمومن بشه که گاهی ماهی میدن گاهی هم چند ماه بعد مال این ماه رو میدن حساب کتاب نداره

سلام خوبین یه سوال داشتم راجب خونه خریدنتون میشه درخواست بدم

بله عزیزم ولی نمی‌دونم میتونم کمکتون کنم یا نه چون ما خونه سال ۹۵ خریدیم وقتی عقد بودیم وای چقدر اول زندگی رفتیم زیر بار قرض و قسط وام مسکن ۴۰ تومن بود😂قسطش ۸۰۰ که هنوزم میدیمش 😂 اون موقع خییییلی سنگین بود برامون چون کابینت و کمد هم قسطی زدیم کل حقوقمون باز شده بود قسط ولی چون اول زندگی بود همش دو نفر بودیم و بیشتر خونه پدر و مادر بودیم تونستیم بگذرونیم

سلام عزیزم ممنونم😘و باز ممنونم از اینکه وقتت رو برای من می‌ذاریببین این ده تومن بله هر ماه میاد ولی ...

عزیزم نی نی چندماهشه ماهیانه ۲تومن پول شیروپوشکه؟

تقریبا چندبسته پوشک میخواد هرهفته؟

ببخشیدمیپرسم بخاطر هزینه های خودمون

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم نی نی چندماهشه ماهیانه ۲تومن پول شیروپوشکه؟تقریبا چندبسته پوشک میخواد هرهفته؟ببخشیدمیپرسم بخاط ...

نه خواهش میکنم این تاپیک برای همینه دیگه 

من نی نی هام دوقلو هستن یک قوطی شیر خشک یک روز و نصفی میبردشون پوشک هم ماهی دو یا سه بسته از بزرگا باید بخرم براشون 

بچها من برای خودمون هدف گذاشتم ایشالا خدابخواد تاسال۱۴۰۵خونه بخریم...یعنی دلم روشنه..وواقعاداریم تلا ...

دوست عزیز برنامه ریزی هایی که میکنی و میای تو تاپیک میگی خیلی جالبه پر از شور و هیجانِ و سنگین🤭 اگه جسارت نباشه میشه از درامدتون و هزینه هاتون بیشتر بگید چون یادمه قبلا گفتید خونه دارید فکرکنم دوتا.میشه بگید چجوری برنامه ریختید خونه خریدید..

در وهله ی اول به دوستی آشنایی بود بهش پیشنهاد میدادم که بیا شریکی این وام رو برداریم که اقساط نصف بش ...

خودمون وام احتیاج داریم،هم برای بدهکاری هم برای پیش خونه،

از طرفی هم میخوام یک کار دوم هم داشته باشیم که درامدمون بره بالا نمیدونم میشه یا نه..به سوپرمارکت فکرمیکنم که منم بتونم بمونم موقع هایی که شوهرم نیست، ولی نمیدونم سود داره یا نه یا تو شهر کوچیک ..چرا پیام هایی که میگن کار و اینا معرفی کنید رو جواب نمیدین خانما😩

2810