2777
2789
✳️تجربیات من از گرفتن وام مسکن زوجین۱- اول حتما برین بانک تو تایم مناسب و با متصدی تسهیلات کامل صحبت ...

گلشیفته جان داشتم پستت رو‌ میخوندم

ما هم چند ماه پیش وام زوجین گرفتیم

یه‌ مورد با ما تناقض داشت، یعنی ما نداشتیم

اون ده تومنی که به بانک پرداخت کردین

ما فقط ۴۰۰ تومن فکر کنم هزینه تشکیل پرونده و بازرسی دادیم

و حدود ۳۰ تومنم تو محضر 

ما تهران وام گرفتیم

سلام دوستان عزیزم انشالله حال همگی عالی باشه جیبها همه پر پول❤

دوستان نازنینی که حساب زیپاد برای کودکان خود تا حالا باز نکردن اگه تمایل داشتن افتتاح حساب کنن براشون بمناسبت روز کودک هرکس از ۱۷مهر تا۲۰مهر کدمعرف بزنه هم بمن هم به شمایی که نصب میکنید نفری ۵۰هزار هدیه میده😍

زیپاد همون حساب بانک پاسارگاد برای بچه ها از۵سال تا ۱۸سال

کد معرفم34235019

ممنونم از همگی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزمبله بانک مسکن برید راهنمایی میکننوام مسکن بعنی وامی ک دولت میده تا شما یکمی راحت تر خونه ب ...

هزینه کارشناسی هم برای ملک ک  من خریدم ک مبلغش ۳ میلیارد و‌نیم بود

حدودا ده تومن بانک گرفت

یعنی مثلا کارشناس بانک اومده خونه رو بازدید کرده و گفته وام بهش تعلق میگیره

یعنی پول هایی این چنینی بانک ازتون میگیره

هزینه محضرم هم حدودا ۲۰ میلیون شد😵‍💫😵‍💫😵‍💫

من فکر ابن پولها رو نکرده بودم

فقط شانس اوردم چند روز قبل محضر وام ۵۰ تومنی ویپاد رو گرفته بودم و تو کارتم پول بود و اسوده بودم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
گلشیفته جان داشتم پستت رو‌ میخوندمما هم چند ماه پیش وام زوجین گرفتیمیه‌ مورد با ما تناقض داشت، یعنی ...

سلام عزیزم 

ما قبلا وام گرفته بودیم بعد مانده حساب این وامو انتقال دادیم به خونه جدید 

فکر میکنم این هزینه همون فک رهن اسناد قبلی و انتقالش به خونه جدید بود. 

دوستان شبتون بخیر ببخشین می‌دونم خیلی تکراری ولی لطفاً یکی راجب این ویپاد توضیح بده چجوربه چطور میشه وام برداشت بصرفه هس یانه  نخندین بهم 4تومن بذارم خوبه یانه چقدر باید بمونه کی میتونم برداشت کنم مرسی از لطفتون پرروزی باشید

عزیزم اگه محدودیت زمانی داری میتونی از تهران زمینی بری وان از اونجا بری آنکارا 😇خواهر زادم از کان ...

ممنون عزیزم پرواز یسره که نتونستم بگیرم

شنبه میرم استانبول ببینم از اونجا چطور میشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ممنون عزیزم پرواز یسره که نتونستم بگیرمشنبه میرم استانبول ببینم از اونجا چطور میشه

سلام شبتون به خیر عزیزم ...ببخشید اگه دوست دارین جواب بدید ،شما میرین کانادا که برای همیشه اونجا بمونید

یه سوال، اگه چهارصد میلیون وام بهتون پیشنهاد بدن ولی شما توانایی پرداخت قسط هاشو نداشته باشید اصلااا ...

در وهله ی اول به دوستی آشنایی بود بهش پیشنهاد میدادم که بیا شریکی این وام رو برداریم که اقساط نصف بشه ...هم برای اون خوب میشه ...هم برای تو 

منتها با آدمش عزیزم 🌸

اگه آدم مورد اعتمادی نبود 

امتیاز وامو میفروشم 

سلام معصومه جون من اینجا اومدم کاملا از خودم ناامید شدم اصلا مدیریت ندارم و نمی‌دونم پولامونو چطور خ ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خیلی خوش اومدی به جمع دوستان 

شما شروع کن برای شروع ....شونوزده صفحه ی اول تاپیک یکمون رو بخون با دقت ....بعد گزیده مطالب رو بخون 

که تجربه های دوستان و من اونجا هستند ....راحت دسترسی داره 

تاپیک خودم هم هست 👌...

بعد من در خدمتم عزیزم ❤️ چهل ملیون هم واسه پایه خیلی عالی ....فقط باید برنامه داشتی باشی ...هدف دار و جهت دار حرکت کنی 

2810