2777
2789
ساميه جون ميشه منم راهنمايي كني عزيزممن معلم ابتدايي هستم همكارام همه كلاس خصوصي برداشتنمنم ميخوام ب ...

سلام عزیزم 

من به شخصه خیلی برای دانش آموزهای خودم کلاس خصوصی نمی‌زارم مگر در شرایط خاص که غیبت کرده باشند یا دیگه خیلی مشکل پایه ای داشته باشند به نظر من کلاس خصوصی گذاشتن برای دانش آموز خودت بیشتر حاشیه داره حالا تو مقطع دبیرستان که اینجوریه کلاس هم بخوام بزارم تو خود مدرسه میزارم یه کم کمتر میگیرم به خاطر درصد مدرسه ولی حرف و حدیث نداره 

شما هم به نظر من بیشتر دانش آموز از بیرون بگیر 

ما اغلب شاگردامون معرفیه همکار 

ما معرفی می کنیم اونا هم به ما معرفی می کنند یا معرفی شاگرد خصوصی های قبلی هستن 

شما هم به این و اون بسپارید که خصوصی تدریس می کنید 

بالاخره یکی دو تا پیدا میشه 

استارت بزنی و شروع کنی معرفی می کنند دانش آموزات زیاد میشن 

معصومه جون من تازه با تاپیکتون اشنا شدم چقد خوبین شما، چقد مادرتون زن کدبانویی هستن😍😍😍خداروشکر ک ...

سلام عزبزم 

میشه در مورد وامش توضیح بدی 

یعنی ۵۰۰ وام میگیری 

۳۰۰ باید از کوبر موتور بخری ؟؟ ۲۰۰ تومن دیگه چی میشه ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم 

یه چیز خیلییی مهمی پیش اومده ک احساس کردم نیازه بهتون بگم در استان ما یه اتفاق وحشتناکی افتاده 

خیلییییی در رفت و آمد با همسایه هوشیار باشید 

از درآمد و طلا و هرچیز دیگری جلوش صحبت نکنید 

یه بنده خدایی همسایه میره خونش 

جون خودش و سه تا دخترش میگیره به طرز وحشتناکی با چند نفر

گویا چند شب قبلش عروسی بوده و این خانم به همراه اونا می‌ره عروسی دیده ک طلا داشته 

خلاصه حواستون جمع کنید 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
اون همكارم كه ميره كانون كلاس برداشته همكارا ميگن ما يه شيفت ميايم خسته ميشيم اين چجوري ميره عصاب مي ...

به حرف همکار اهمیت نده 

به من هم میگن وای چه حوصله و جونی داری آنقدر کار می کنی 

یه جوری باید برخورد کرد که به خودشون اجازه ندن در موردت نظر بدن 

کلا میگم شاگردهای داخل مدرسه خود آدم یه کم حاشیه دارند 

سلام خانمهابنظرتون این وام مهرایران ارزش گرفتن داره؟بعداز40روزدوبرابرمبلغ سپرده وام میدن ولی خودپول ...

سلام عزیزم بانک مهر باید بریم برا افتتاح حساب؟

و اینکه چنددرصده؟

من میخوام ۵۰بذارم ۱۰۰تومن بگیرم

سلام عزیزم من تو فرزند پروری ادعایی ندارم 🥰 فقط سعی میکنم خودم الگوی خوبی باشم براشون تو نظافت شخصی ...

هزار ماشاالله خدا حفظش کنه براتون 

هرچیزی هر نکته ای ک واقعا میدونید خیلی مفیده برامون بگید بیشتر از صبر و حوصله بگید 

واقعا من صبر و حوصله ندارم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
2810