2777
2789
من حدوددویست تومان توویپادم داشتم 100میلیون الان انتقال بده صدمیلیون دیگه ام ازبعد12شب یاصبح انتقال ...

از تو خود برنامه ویپاد میشه انتقال داد؟میشه بگید کدوم گزینه رو باید بزنم کلن مراحلشو ببخشید چون زیاد بلد نیستم

ببخشید عزیزم منم یه نکته بگم چون خودمم وام زیاد میگیرم ولی واقعا این شرایطی که شما میگین اصلا منصفان ...

بله دقیقا من هم حساب کردم اصلا وام چهار درصد حساب نمیشه 

وام بیست و شش درصد حساب میشه 

چون سود پولی که تو حساب میمونه خودش سالی ۲۲ درصد 

چون بیشتر از یک سال هم باید بمونه پس بیشترین سود بهش تعلق میگیره 

چهار درصد هم که بانک برای وام میگیره که برای من خیلی عجیبه همون مقدار پول تو حساب بانک هست همون مقدار رو بهت میده بعد سود هم میگیره تازه قبلش هم باید پول رو سپرده کنی 

از نظر من هم گرفتن این وام اشتباهه 

همون پولی که قرار تو حساب بمونه رو همون موقع تبدیل به طلا کنی و اون قسط وامی که میخوای هر ماه بدی رو هم خودت رو مقید کنی بدون چون و چرا هر ماه طلا بگیری 

اون سه سال می بینی خیلی بیشتر از پولی که اینجوری ازش وام گرفتی پول و سرمایه داری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی. 

خدا قوت برای همه تلاش ها. 

یه سری از دوستان، بنده رو میشناسن، میدونن، من بنا به شرایط جایی کارفرما هستم، سعی میکنم جایی نکته ای میبینم به دوستان منتقل کنم که انشالله روز و روزگار هممون خوب باشه. 

بارها هم تو تاپیک ها، از شماره یک تا الان گفتم مشکل خیلی از کارفرماها، نیروی کاره. نیروی کار خوب و وفادار و دلسوز واقعا نایابه. 

حتی مثال زدم به دوستان، که ما صندوقداری داریم که سه برابر صندوقدار همکارش،حقوق میگیره بابت کار درست و خوب. 

البته، بنده مشکلات اقتصادی کشور، مشکلاتی که نیروی کار باهاش درگیره و امثالهم رو انکار نمیکنم و عادی سازی شرایط نمیکنم. فقط از دید یه کارفرما میگم. 

اگر خودتون یا همسرتون درگیر کارفرمای ظالم، اذیت کن و مال مردم خور هستین، ابدا رنجتون رو انکار نمیکنم و کاملا درک میکنم♥️ 

امروز تو اینستا یه مطلب زیبایی خوندم،واقعا حیفم اومد با شما به اشتراک نگذارم. اینکه وفاداری و کار درست حتی در قامت یک کارگر خونگی، می‌تونه فرد رو جاودانه و جهانی کنه برای من واقعا جالب بود.

از مطلب اسکرین شات گرفتم، امیدوارم قابل خواندن باشه. 

مارسل پروست یک نویسنده است که بابت کتاب در جستجوی زمان از دست رفته بسیار مطرح هست. دو عکس هست که دومی رو به جهت بهم نخوردن ترتیب در پست بعدی میگذارم.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام دوستان من تا حالا خواننده خاموش بودم ؛من استخدام هستم اما با توجه به استرسشديد شغليم و اينكه دا ...

عزیزم کارت چیه

آژانس هم کارش سخته هم  جواب ارباب رجوع رو بدی

استرس زاست 

کار دولتی امنیت بیشتری داره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ویپاد طرح ۶ ماهه پرداخت وامهارو برداشت و اونایی که وامشون اماده بود که بگیرن دیگه نتونستن بگیرن و سک ...

مال منم اینجوری شد خیلی خورد تو ذوقم ولی ازونجایی ک خدا ارحم الراحمین عه تو اداره بیست تومن وام بدون سود با قسط کم ب اسمم درومد

بله دقیقا من هم حساب کردم اصلا وام چهار درصد حساب نمیشه وام بیست و شش درصد حساب میشه چون سود پولی که ...

بله دقیقا 👌👏

تازه شما سود اون سپرده رو دارین بانکی حساب میکنید یعنی حداقل سود بازارهای مالی 

مال منم اینجوری شد خیلی خورد تو ذوقم ولی ازونجایی ک خدا ارحم الراحمین عه تو اداره بیست تومن وام بدون ...

من از اقساط بلند مدت متنفرم

حتی اگه بهم فشار بیاد مبلغ زیاد با اقساط کوتاه مدت دوست دارم 

یه مشورت ازتون داشتم ما حدود ۶۰۰ تای پول داریم که  همش وام گرفتیم  ماشین نداریم بنظرتون ۴۰۰ تا بدیم ماشین مابقی بزارم حساب مهربانی خودم وام بگیریم  که شاید ۴ ۵ ماه شایدم  بیشتر  طول بکشه برا ۳۰۰ میلیون دو ساله بده سود ۴درصد

یا همون ۶۰۰ تا کلش بزارم دو سه ماه زودتر وام مهربانی بگیریم 

وام مهربانی ۳۰۰ تاس اگر بخام بگیرم    

آره عزیزم من همش فکر لباس و خوراک هستم چون نمیتونم چیزی به عنوان قسط وارد زندگیم نمیرسونم که بدم... ...

عزیزم ناراحت نشو منظورم این بود که زیاد حساس نباش و برات مهم نباشه خوب بچه ها تو سن رشد هستن و لباس هزینه زیاد کردن اشتباهه ازون طرف مدام لباس رو کثیف میکنن و لباس کیفیت بالا هم دوامی نداره.💚

دوستان کسایی که یکم خیاطی بلدن 

راحت میتونن برای خودشون و بچه هاشون لباس توی خونه درست کنن 

با پارچه های تریکو و دورس 

خیلی قیمت مناسب تر در میاد 

من الان یکی دو سال هست لباس میدوزم برای بچم 

خب من اگه ۱ تومن پارچه بخرم کلی لباس میتونم بدوزم باهاش براش ولی آماده خیلی گرون ترن 

کسایی که خیاطی بلدین به این فکر کنین 

از روی لباس قبلی ها روبر کنین الگو کشی هم نمیخواد

2810