2777
2789
شما هم بحث اعتماده که میگی سه گرم بشه برمیدارید ؟؟ من الان پنج گرم هشتصد سوت دارم دلم میخواد بفروشم ...

اره ریسک نمیکنم مبلغ بالا نگه دارم

بله قطعا که باید یه مبلغی اضافه تر برای طلای فیزیکی داد درعوض استفاده میکنی حالشو‌میبری سطح انرژیشم بالاتره 

کم‌اجرت بگیر عزیزم نهایت گرمی ۴۳۵۰ برات میفته خام‌طلا الان۴۱۰۰ هست

ازخودشون شمش فیزیکی۵ گرمی بردار حضوری برو تحویل بگیر

تو شرایط و قوانینی که معین کرده و شما قبول میزنید اگه اتفاقی بیفته دستتون به هیچ جا بند نیست چون یه جورایی امضا و قبول کردید...اتفاقایی مثل هک برنامه ...حمله سایبری و ...

دقیقا مثل ویپاد که یه شبه تمام سکه هامون رو به باد داد

چقد مردم ضرر کردن...خیلیا تو نظرات نوشته بودن قرض گرفتن که سکه جمع کنن یا وام گرفتن ...متاسفانه هر تغییری تو این برنامه ها ایجاد بشه به ضرر کاربران هست

عقل و منطق حکم میکنه بیشتر از ۳ گرم نذارید بشه...که همونم طلای خامش حدود ۱۲_۱۳تومن...کم هم نیست برای ماها که از خیلی چیزا میزنیم تا به این عدد برسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما چطوری یکدفعه ۲۰۰ میلیون رو از ویپاد انتقال بدم مهر میشه توصیح بدید؟یا میتونم برم بانک مهر خودش ...

من قبلا رفتم حضوری رفتم بانک پاسارگاد و افزایش سقف تا ۲۰۰ میلیون زدم 

شما حضوری برین بانک پاسارگاد یکجا ساتنا کنید نیم ساعته میشینه به حساب ،همونجا هم از کارمند بانک بخاین سقف انتقالتون و افزایش بده

سلام ایام به کام همگی چطورین 

خیلی گرون شده همه چی  😐😐😐

کارایی ک امروز انحام دادم 🧘🏻‍♀️

حبوباتی ک دیروز خیس خوردن و بسته بندی کردم گذاشتم فیریزر 

گوجه  و فلفل دلمه خالی کردم داخلشو  و بسته بندی کردم گذاشتم فیریزر🍅🫑

یکم گوجه املتی کنسرو  کردم (یه شیشه سس ۷۰۰گرمی)

یه بسته یک وعده ای مایه ماکارانی فیریز شد 🍝

یه بسته لوبیا پلویی🍛

یه بسته هویج پلو 

یه بسته کباب مرغ🍗

هر سری پختم زیاد درست کردم یه بسته فیریز کردم برای هفته بعد و بعدش ک شلوغم

یه‌دونه انبه و موز ک شل  بودن درسته فیریز کردم برای نوشیدنی واسموتی 

ازخورشت(آب گوشت)  چلو گوشت مونده بود و خیلی لذیذ بود قد یه لیوان گذاشتم فیریزر  برای سوپ 

بقیشو برای نهار با سنگک تلیت کردم خوردم 😂

همسرمم نهار داشت 

سبزی خوردن اضافه اومده بود و میدونستم خورده نمیشه دیشب پهن کردم خشک شد تا امروز یکم نمشو با ماکروویو گرفتم و پودر کردم ریختم تو شیشه ادویه ماست و دوغ بشه پس انداز از خرجی خونه  ماه پیش فقط یک میلیون  بود  با پس انداز این ماه تقزیبا به پنج میلیون میرسونم به اضافه یارانه البته 

اگر امروز وقت کنم میرم شکسته میخرم 

دو میلیون از این پول برای هدف سفر جمع شده ک تبدیل میکنم و به قیمت روز مینویسم ک چند سوت طلایه ک وقتش یا جایگزین کنم یا تبدیل به وجه نقد 

همسرم خبر نداره لازمم نمیدونم خبر داشته باشه به گفته خودش وقتی یه زنی اهل پس اندازه ومدیریته وقتی به شوهرش ریز جزییات بگه مرد  خسیس میشه و از زنش سو استفاده میکنه خوبه باز جنس خودشونو میشناسه 😂

@masumehjoon    

صمیمانه ازت سپاسگذارم 

چون من قبلا هم یه سزی از این کارهارو میکردم برای صرفه حویی و حاصلش. تو جیب همسرم میموند و ایشون همش در حال خرید خوراکی برای  اینو و اون بود 

الان پس انداز میکنم برای ایندمون برای رفاه خودمون 

مرسی خواهر 

از بقیه بچه ها هم همینطور نقاشی زندگی 

کاربر قدیم کاربر جدید   شهزنان مستانه ۷

ولی باقی‌دوستان ک خیلی هستن و خدا اول سلامتی بعد جیب پر پول تقدیم دل پاکشون کنه 💕💕💕💕🫂

سلام دوستای عزیزم....این چندوقته خیلی بیشترازقبل به چراغ خاموش جلورفتن اعتقادپیداکردم🙂🙂...چندوقت پیش خونه یکی ازاقوام بودم که گفت بافلانی تلفنی حرف زدم گفته فلان قدرپس اندازداریم وماشینمون وعوض کردیم وازاین و....بعداین فامیل ماهمش باتعجب میگفت اخه ازکجااوردن اینقدرپیشرفت کردن وهمش میگفت مردم شانس دارن وخوب پیشرفت میکنن وازاین حرفا😯😯...من چشام چهارتاشده بود👀👀 باخودم اخه همچین پیشرفتی هم بعدازچندسال ازدواج وکارنیست اما....اماامان ازتنگ نظرهای دوراطراف که همش بخوان بگن ازکجااورده؟؟؟☹☹خوب شانس دارن...حالاحرفابه کنارتوقعاتشون هم هزاربرابرمیشه😒😒😒...دوستان خیلی مواظب باشیدکسی ازاهداف وپس اندازتون خبردارنشه😉😉😉...همین فامیل که همش ناله میکنه بااینکه درامدخوبی داشتن ودارن متاسفانه بابی مدیریتی هموروبه فنادادن که سرفرصت براتون ازش مینویسم.....🙂🙂🙂

وامادوستان ازکارهای خودم تواین مدت بگم.😊😊..قبلامیوه که میخریدیم ومیزاشتم یخچال بابی توجهی بیشترش خراب میشدودورمیریخیم 😔😔.عقیده ام این بودکه شوهرم اگه بخوادمیره خودش میشوره میاره بخوره اماالان هرشب میشورم ومیارم میخوریم ودوریزمیوه تقریباصفرشده وخیلی هم میچسبه جاتون سبز..😉😉😉برای دخترم کمترپفک وچیپس میخرم وبیشترشیرومیوه وکیک خونگی میخوره که خیلی مفیدتره....خورشت که درست میکنم اندازه یکی دووعده فریزمیکنم برای وقتای ضروری...فلافل نیمه اماده توفریزردارم وبادمجون سرخ شده که خیلی کارموراه میندازن.😊😊..مقداری هم گوجه خریدیم رب خونگی درست کردیم که اصلاباکارخونگی قابل مقایسه نیست...گوشت دولتی گرمم ازبازارتره باربامرغ گرفتم که تازه وخوب بودن....فریزرم خداروشکرازبابت سبزیجات برای زمستون تکمیله فقط هویچ برای سوپ بایدبخرم.😉..

تو شرایط و قوانینی که معین کرده و شما قبول میزنید اگه اتفاقی بیفته دستتون به هیچ جا بند نیست چون یه ...

عزیزم چه اتفاقی افتاد ک سکه های ویپاد از بین رفت؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه ها ویپاد چقدر مسخره اس 

از ۳ تا گزینه وامش نمیتونی همزمان وام بگیری 

مثلا پشتوانه بگیری تا تسویه نکنی نمیتونی برآیند بگیری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810