2777
2789
سلام بچه ها بنظرتون از اسنپ پی اجیل بخرم خوبه ؟ ( بااعتبارم میخام بخرم ) اکه تو اسنپ جایی میشناسین خ ...

سلام عزیزم کلا آجیل خریدی بزار فریز چند وقت بمونه اگر یکم بوی موندگی هم بده بوش می‌ره اما اگر مزه ش بد شده باشه تاثیری ندارد💚

حتی تخمه هم همینجوره

این تبلیغات یارو زیر صفحه که رو کله اش ماژیک می‌کشن بد جور رو مخ منه😅😅

بچه هایی که با طلا سی و میلی کار کردن کدومش بهتره؟؟؟ کدومش موقع فروش کمتر ضرر میده؟ منظورم اینه که م ...

من تست کردم مثلا با ۱۰۰تومن از میلی طلای بیشتری میشه خرید و موقع فروش همون طلا ضرر کمتری میده. خودت هم امتحان کن

لطفا کد منو بزن 

milli-ovkp3

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم کلا آجیل خریدی بزار فریز چند وقت بمونه اگر یکم بوی موندگی هم بده بوش می‌ره اما اگر مزه ش ...

گردو و نصب کنید اصلاااا تبلیغات نداره ، من نینی سایتو با برنامه گردو میام خیلی خوبه ، مثل گوگل هست  

سلام دوستان من کلا ماهی ۵۰۰ میتونم پس انداز کنم چیکار کنم به نظرتون

عزیزم پارسیان بخر. و حتما اطلاعات روی رسیدی که کارت میکشی رو، پشت رسید با خودکار بنویس و رسید رو پشت کارتت بچسبون تا اگه سالها بعد خواستی بفروشی به خود طلا فروشه بفروشی. پول وکیوم هم بیشتر از 70 هزارتومن نده

میدونی اوضاع یکم بهم ریخته اگر اروم بود پیشنهاد میدادم از طلاسی بخری یا پیش طلافروش دفتر حساب امانت باز کنی. اما تا اروم شدن اوضاع، طلا دست خودت باشه بهتره

البت بازم بیشتر مشورت کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم طرح هایی که من خبر دارم :بانک صادرات طرح سنا فکر کنم اسمش باشه که پول هر چه قدر بمونه بعد ...

من دیشب یه کم راجب وام مهربانی بانک ملی تحقیق کردم خیلیا ناراضی بودن

میگفتن وام نمیده و کلا ضامن هارو قبول نمیکنه،حضوریم که بری بانک میگن دست ما نیست و ما به بام دسترسی نداریم و همه چیش غیر حضوریه

من عاااشق زمستونم❤️
من دیشب یه کم راجب وام مهربانی بانک ملی تحقیق کردم خیلیا ناراضی بودنمیگفتن وام نمیده و کلا ضامن هارو ...

عزیزم حتما اون ضامن هایی که معرفی کردن رتبه اعتباری خوبی نداشتن و اقساط معوق داشتن که خود سیستم ضامن رو رد میکنه .

اگر ضامن ها مشکل اعتباری نداشته باشن اتفاقا خیلی راحت وام میده . 

2810