2777
2789
اگه اطمینانی بود بخرم به نظرتون باز ؟

آره حتما الان همین طلاسی ومیلی که همه دارن خرید میکنن با همین پول کم ۲۰۰ ۳۰۰ داریم خرید میکنیم.  حداقل شما که یع گوی فیزیکی میده بهت   ...   اگر واقعاً معتبر بود  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان جانم خوبی خداقوت گلم خدا از بزرگی کمتون نکنه ک باوجود شروع شدن مدارس و مشغله های کا ...

عزیزم همین طرح مهربانی ضامن خاصی نمیخواد حتی شما و همسرتون میتونید ضامن هم بشید فقط هر دو باید در بانک ملی حساب داشته باشید و سامانه بام رو نصب و ثبت نام کنید و موقع دریافت وام کد ملی همدیگر رو بزنید .

نمیدونم چه قدر وام لازم دارید و چه قدر الان پول دارید اگر این شرایط رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد . 

سلام خانوما منو راهنمایی میکنید لطفا به نظرتون اینکار درسته ؟ یه جا هست طلا کم سوت به صورت گوی میفرو ...

من بودم این روشو انجام نمیدادم 

الان تکنولوژی خیلی از کارها رو راحت کرده 

شما برای خربد حداقل مقدار خریدتون هم باید حاضر بشین و حضوری برید و طلا تون و ثبت کنید 

در صورتی که در کمتر از ۵ دقیقه میشه تو خونه این کار با طلاسی یا میلی انجام بدین 

مورد بعدی اینه شما قدرت خریدتون محدود میشه به گرم مورد نظر رسید باید از خودش خرید کنید 

بعد اینکه بالاخره کارمزد خودشو تو همین خرید و تبدیل کردن ها برمیداره 

ولی خرید از طلاسی دست شما بازه و روی پولتون حساب میکنید 

مثلا شاید یه هزینه پیش بینی شده پیش بیاد یا اینکه کلا دلتون بخاد سکه بخرین یا هر مدل طلای زینتی دیگه 

به نظرتون زیاد نمی‌کشه روش ۶۰ سوت ۳۲۰ هزار ؟

اینو دیگه نمی‌دونم 

میگم که یکی بخر ببر یجا هم نشون بده هم قیمت ببین چطور داده اصنم خجالت نکش ریزه الان تو طلافروشیا خانومام کار. میکنن ببر یه جا خانم باشه  

0

اینو دیگه نمی‌دونم میگم که یکی بخر ببر یجا هم نشون بده هم قیمت ببین چطور داده اصنم خجالت نکش ریزه ال ...

عزیزم حدودا ۲۸ درصد حساب میکنه باهات

دیگه خودت بسنج ببین ۲۸ درصد ارزش داره که پرداخت کنی یا نه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
جواب بدید دیگه

عزیزم منم اطلاعاتی در این مورد ندارم، ولی میتونید شماره چندتا از آموزشگاهای شهرتون بردارید  به همشون زنگ بزنید و شرایطشون بپرسید و بگید مربی میخوان 

یا تو دیوار و شیپور آگهی بزارید ،قیمتم میخواد دستتون بیاد بازم ب آموزشگاه زنگ بزنید و بپرسید مربی میخواین چقدر میگیرن

دوستان من دو سری از اکالا خرید کردم با حساب تارابنظرم خیلی خوب بود ۱ تومن به من اعتبار داد که یک سری ...

سلام عزیزم

من اکلا و تارا نصب کردم اما تا حالا خرید نداشتم

یک سوال من وقتی حضوری یا آن لاین خرید کردم زمان حساب کردن باید به متصدی بگم من اعتباری پرداخت میکنم یا کار خاصی باید انجام بدم؟

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
2810