2777
2789
سلام خانما من خیلی وقت بود نبودمدر گیر خونه تکونی و سرماخوردگی و کار و ...بودم،حرفی ام اینجا برای گف ...

عزیزم من از مهر مهر ۴۰ تومن گرفتم ماهی ۲۳۰۰ میدم این کدوم طرحش برای ۲۰۰ تومن ۳۳۰۰ قسطش؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
خرید از فروشگاههای بزرگ همیشه هم خوب نیست. ماست یک کیلویی تولید تاریخ ۷ مهر خزیدم از سوپری شیرین بود ...

منکه تا بحال مشکلی نداشتم از اتکا خرید میکنم و فقط هم برند کار میکنه

تخفیف هاش از پنج درصد هست تا ۳۵ درصد تخفیف پنج درصدی خیلی کم داره

در کل عزیزم استثنا قاعده رو بهم نمیزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان 

من دو سری از اکالا خرید کردم با حساب تارا

بنظرم خیلی خوب بود 

۱ تومن به من اعتبار داد که یک سری ۶۰۰و خورده ای خرید کردم توی قسط در عرض ۲ ماه باید پرداخت کنم امروز دیدم روغن و نمک و تخم مرغ میخوام خواستم برم مغازه بخرم 

دیدم از اعتبار تارام ۳۰۰و خورده ای هست رفتم از اکالا روغن بزرگ و یه مرغ و نمک و تخم مرغ گرفتم آورد دم در برام

الان برام ۴ قسط زده که باید تا آذر ماه بدم

خب اینجوری خیلی خوبه

امروز خریدای دیگه هم داشتیم دیگه پول جای اونا میدم تا قسط تارا برسه

این تجربه ی من بود گفتم شاید به درد کسی بخوره

اینجا یه سئوال پیش میاد که مردی که قراره برای بچش پرستار و معلم سر خونه و آشپز بگیره نفقه زنشو پرداخ ...

عزیزم نمیخوام تاپیک به انحراف بره اگه دوست داشتید بیاید تاپیک اخرم راجبش حرف بزنیم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام به خانومای زندگی که مثلشون پیدا یا کم پیدا میشه

لازم دونستم این مطلبو براتون بنویسم که شماها بهترینید

در اقوام نزدیک ما یه خانواده زندگی میکنندکه وضعیت و درآمد آقای خانواده خوبه و میتونست بهترین زندگی از نظر مادی داشته باشه ولی بگم غز خانوم خونه

وقتی اینا ازدواج کردن پدرشوهرع براشون خونه و ماشین خرید با کلی شمش و طلا... منظورم اینه که مرفه شروع کردن

الان ۲۵سال از زندگیشون میگذره تو همون خونه و با همون جهیزیه

سقف خونه دارع رو سرشون خراب میشه اما خانوم اصلا براش مهم نیست زندگی میکنه  در حد ملکه....

در آستانه پنجاه سالگی مثل سی ساله هاست از هایفو صورت تا رنگ ومش در فرمانیه اصلا و ابدا ذره ای از خودش و بچه هاش نگذشته هیچ وقت لباس تکراری در تن اینا دیده نمیشه تمام وکمال خرج خودش و بچه هاشه.

از کلاس یوگا و نقاشی وموسیقی کوهنوردی و......

فرش زیرپاش نخ نما شده ...

هر کسی هم که مهمان خونش میشه از خودیا میگه میبینید چ وضعی دارم خیلی جالبه که همه هم باهاش همدردی میکنن و مخارج و ولخرجی هاش اصلا دیده نمیشه

تازگی بهشون ارث رسیده که اقای خونه دنبال عوض کردن خونه اس وگرنه صد سالم بگذره عین خیال خانوم نیست.

هر کدوم ما در اینجا با خون و دل و پسنداز و.... داریم زندگی میکنیم بعضی وقتا خانومای گل اینجا برای تغذیه بچه هاشون باهم مشورت میکنن بعضیامون مثل من با

طلا چند بود وقتی خریدین .اون قیمت رو ضربدر وزن طلا بکنید بعد علامت بعلاوه بعد ۷ میزنی و علامت درصد ر ...

عشقم طلا گرمی ۴۹۰ بود دیروز خریدم 

که به وزن ۸ گرم و ۶۵۰ سوت 

دستت دردنکنه زحمت میکشی♥️

عزیزم بعضی طلافروش ها خیلی زرنگ تشریف دارنمیگن سود ما ۷ درصده اما نمیگن چقدر مالیات میگیرن از شمااز ...

قربونت برم که انقد زحمت کشیدی و نوشتی کامل توضیح دادی متوجه شدم عزیزم خیلی خیلی مرسی ♥️

واقعن چقد بی انصاف الان بهش پیام میدم 

ادامه....

بعضی ها مثل من وخیلیای دیگه با اقساط ... از زندگی مون حمایت میکنیم

بازم میگم مثل این عزیزای دل کم پیدا میشه یا اصلا پیدا نمیشه

شما فرشته هستید که با جان و دل با پسانداز و با هر بودجه ایی از زندگیتون محافظت می کنید

من در مقامی نیستم که قضاوت کنم و بگم کار چ کسی درسته اما میدونم از خودتون میزنید تا بهترین باشید و از خانواده تون باسختی هم که شده محافظت می کنید

گل به روی همه تون

پس کسی نمیتونه انگ بزنه که بی اجازه پسانداز میکنیمو.....

کافیست قدری دوربر خودمون نگاه کنیم تا قدر خودمونو ببینیم

من به احترام شما دستتونو میبوسم

تک تک شما عزیزدل وتاج سر همسرانتون هستید چ متوجه باشن چ نباشن....

دوستتون دارم وآرزو میکنم هر چی از خدای بزرگ میخوایم بهمه مون بدع انقدر در فراوانی بیفتیم که ببخشیم و همراه خوبی باشیم

خانوم های گل سلام ....از اونجایی که طلا ق.یمتش رفته بالا دیگه اگر پول کم داشته باشیم که نشه باهاش طلا خرید و حتی نشه پارسیان خرید  پولمون حیف و میل میشه🫠🫠ممنون میشم یکی از شما مهربون ها راجبع سایت طلا سی کامل برام توضیح بده 🙏🌼

خدا خیرتون بده 

خانوما من ی ربع سکه با فاکتور اردیبهشت از اهورا گلد خریدم الان بردم تو شهرخودمون ازم برنداشتن میگن غ ...

عزیزم مگه روی سکه 1386 نیست؟ بانکی هم معمولا روش نوشته تضمین شده بانکی هولوگرام داره و آدرس بعضی از سکه ها امضا و اثر انگشت هم داره 

اگه براتون مقدوره یه عکس ازش بفرستین دوستان نظر بدن🌹

خانوم های گل سلام ....از اونجایی که طلا ق.یمتش رفته بالا دیگه اگر پول کم داشته باشیم که نشه باهاش طل ...

من با طلاسی کار نکردم ولی میلی کار کردم که از پولی حتی ۱۰ هزارتومنم میتونی توش طلا بخری 

مثلا ۵۰ سوت میخری ۲۰۰ تومن خب طلا بالا بره پول تو هم زیاد میشه پایین بیاد کم میشه ولی اینم بگم توی قیمت های کم زیاد این بالا پایین قابل توجه نیست 

بیشتر حالت پس انداز داره تا یکم مقدار طلات بره بالا بعد میتونی بری تبدیل کنی طلای فیزیکی بگیری

من چون پول توی کارتم باشه خرید اینترنتی زیاد میکنم میذارم میلی 

البته تازه شروع کردم ...

سلام بچه ها 

بنظرتون از اسنپ پی اجیل بخرم خوبه ؟ ( بااعتبارم میخام بخرم ) اکه تو اسنپ جایی میشناسین خوبه بگین از همون سفارش بدم میترسم بدمزه باشه و مزه مونده بده مثلا 😑

تارا هم‌چون اقساط عقب افتاده داشتم منو قبول نکرد . 

مرسی💚

سلام عزیزم طرح مهربانی پولتو مسدود نمیکنن؟ بعد کارتی که بهت میدن همون کارت بانک ملی معمولی هست یا رن ...

سلام عزیزم ، خیر پول مسدود نمیشه و کارتش هم فرقی نداره با کارتهای دیگه .

عزیزم هر یک ماه که مثلا ۲۰۰ میلیون پول بگذارید بمونه ۵۲ میلیون با باز پرداخت ۱۲ ماهه میتونید وام بگیرید و حالا هر چه قدر پول بیشتر بمونه مبلغ وام بیشتر میشه .

و داخل خود سامانه بام یک محاسبه گر داره که داخل گوگل هم سرچ کنید براتون میاره که داخل اون بنویسید چه مقدار پول چند ماه بمونه بهتون میگه چه قدر میتونید وام بگیرید .

2810