2777
2789
یه چیزیم بگما شمای نوعی بدون اجازه از شوهرت پول برداری و خرج هر چیزی میخوای هم بکنی اگه شوهرت راضی ب ...

ممنون میشم گلم کشدار نشه و همینجا خاتمه پیدا کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم منم یه نکته بگم چون خودمم وام زیاد میگیرم ولی واقعا این شرایطی که شما میگین اصلا منصفان ...

منم با شما موافقم، خواهر من طلاهاشو فروخت بذاره بانک مهر، تا وام ۴٪ بگیره، چون به نظرش طلا رشد خودش رو کرده بود و فکر میکرد دیگه گرون نمیشه، من و همسرم هم وام میداد با کارمزد ۲۳ ٪ گرفتیم و طلاهای خواهرم رو خریدیم، حالا اون امروز صد تومن وام گرفت با یه ضامن و یه برگه چک و کلی رفت و آمد، طلاهایی که ما ازش خریده بودیم ۵۰ تومن بهمون سود داد، حالا به قول حبیب لیسانسه ها من ضرر کردم یا اون ؟ 😅

زن تا یه جایی حق داره منطقی نگاه کنید ♥اگه از لحاظ پوشاک و خوراک و درمانش تامین باشه و یواشکی پول اض ...

با کمال احترام به دوستان عزیزم🩷

من نمیدونم شما تو کدوم جبهه داری میجنگی😉 ولی اینو بدونید دوست عزیز که طبق قانون این کشور (به درست و غلطش و عیب و ایرادش کاری ندارم 🙄🤐) یه خانوم به اندازه مهریه طلبکار هست از همسرش 🫤

حالا اگه همون اول گرفته باشه که هیچ البته به گروه خونی  خیلی از آقایون نمیاد که پرداخت کنن😐 یا حتی خیالشو داشته باشن🤨

مردا کلا از استقلال همسراشون وحشت دارن🙄 نمیگم همشون ولی قریب به اتفاقشون😬 پس اگه همون خانوم به همسرشون بگن حتما مخالفت میکنن 😐

تو زندگی زناشویی صداقت خیلی مهمه ولی همه چیز نیست قرار نیست همه چیز رو با جزییات برای مردا توضیح بدید 🤫 نه تنها خوششون نمیاد بلکه متهم میشی به پر چونگی 🤭

اینو از من که ۲۴ سال سابقه زندگی زناشویی دارم بپرس😊

البته اینجا خیلی از این بحثها بوده و خانوما اشراف کامل دارن به قضیه ولی خوب این مطالب تکرار مکررات بود 😎

برای خورشید پس از شبهای طولانی
من متاسف میشم واقعا دوستمون نوشته وقتی از خورد و خوراک و پوشاک و درمان تامینه بقیه‌اش دزدیه قشنگ زن ...

به این زنان مدافع حقوق مردان میگن پیک می 

معنیش به فارسی میشه زنهایی که میگن منو انتخاب کن. من خوبم منو ببین

اگه اون زن بدون اجازه خرج خانواده اش کرد یا خدایی نکرده خرج مردهای دیگه کرد واقعا اون کار اشتباهه و اون پول خرج شده حرومه

یک طوری میگن انگار از ناف اروپا با قوانین برابری اومدن. 

اینجا اکثر زنها چرا جمع میکنن؟ برای خرید خونه و زمین و ماشین و دانشگاه و جهار بچشون یا حتی سفر که با همون مرد میرن. 

اگه زن یواشکی جمع نکنه مرد میگه بفرمایییییدددد خاااااانم حقوقم تقدیم به شما. شما فقط پول اتوبوس منو بدین من برم کار کنم باز تقدیم شما کنم؟؟؟

جمع میکنن بدن خانواده خودشون یا بدن مرد دیگه؟؟؟؟

درسته این وسط زنهای اینطوری هم هستن که اصلا جای بحث نداره. اما اکثریت این کارا رو میکنن؟؟

چقدر بعضی زنها بی انصافن. این ها بدترین بلاها سرشون میاد و نمیدونن از کجا خوردن. اما توبه نمیکنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم امتیاز دهی اعتبار ملی سریع تر هست ولی سودش ۱۴ درصد هست .مهربانی سود ۴ درصد داره .

سلام عزیزم طرح مهربانی پولتو مسدود نمیکنن؟ 

بعد کارتی که بهت میدن همون کارت بانک ملی معمولی هست یا رنگش فرق داره

همین روزاس که برم بانک گفتم مطمعن بشم 

بعد عزیزم یبار هم گفتی ولی یادم رفت، گفتی چقد پول بخوابونیم بعد چند وقت چقدوام میدن، اونوقت بازپرداخت چندماهه 

ممنون❤️❤️❤️

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام من ۱۰ ساله رانندگی میکنم. یک مدته به شغل مربی رانندگی دارم فکرمیکنم. میشه راهنماییم کنید عشقام  

چجوری کارت مربی بگیرم؟ درآمدش چجوره؟ 

اینجا مربی آموزشگاه رانندگی داریم؟

با کمال احترام به دوستان عزیزم🩷من نمیدونم شما تو کدوم جبهه داری میجنگی😉 ولی اینو بدونید دوست عزیز ...

اما گلم بهتره اینو بدونیم مهریه متعلق به زنه. میتونه مهریه اس رو آتیش بزنه. میتونه همه سکه هاش رو تقدیم گدای سرکوچه کنه و کسی حق نداره بپرسه چرا؟

اما زنهای این تاپیک یا اطرافیانم پولها رو جمع میکنن که خرج خانواده همون مردی میکنن که ازش بچه دار شدن. خرج خونه خریدن و ماشین خریدن همون مردی میکنن که ۵۰ هزارتومن ۱۰۰ هزار تومن ازش مخفی کردن. پس این مهریه نیست چون این پول برای خودش خرج نشده.

مهریه هنوز سرجاشه

اینو گفتم که اگه یک روزی خواستی به هر دلیلی مهریه ات رو بگیری با خودت عذاب وجدان نگیری که من قبلا مثلا اینقدر پول ازش قایم کردم. پس الان باید اینقدر از مهریه ام رو نگیرم 

مهریه هنوز تماما و کاملا بهتون تعلق میگیره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اما گلم بهتره اینو بدونیم مهریه متعلق به زنه. میتونه مهریه اس رو آتیش بزنه. میتونه همه سکه هاش رو تق ...

اکثر زنها افسرده و پرخاشگرن از بس بفکر جمع کردن خونه و ماشین برای شوهرشون هستن. مهریه رو اکثر مردا پرداخت نمیکنند تا آخر عمر. به درد زنهای مهریه بگیر  میخوره 

سلام من چندسال خواننده خاموش بودم و از تجربه های تک تک شما عزیزان استفاده کردم و امروز به عشق اینکه ...

خیلی واستون خوشحالم که خودتون دنبال پیدا کردن راه بودین و اینجا رو پیدا کردین . مطمین باشید قطعا آینده خوبی خواهید داشت 😍

بحث پس انداز حلال از نفقه ای و پولی که بهتون بخشیده شده کاملا درسته هر جور بخواید میتونید خرجش کنیدد ...

اینجا یه سئوال پیش میاد که مردی که قراره برای بچش پرستار و معلم سر خونه و آشپز بگیره نفقه زنشو پرداخت کنه براش لباس بخره هزینه دکتر و دارو رو بده 

باید حداقل در ماه ۱۰۰ میلیون حقوق داشته باشه

حالا یه زن همه اینکارا رو میکنه مجانی با کمال میل و کنارش دو قرون دوزار هم برای مبادا جمع کنه میشه دزدی وهزار کار ناجور

بابا به خودتون بیاین چقدر میخواید تو جهل و نادونی غلت بزنید 🤐🤐🤐

ببخشید بچه ها خونم به جوش اومد🤨🤨🤨

2810