2777
2789
وووواااای دقیقا داستان طلاهای منم مثل شما انگار خودمون بلد نبودیم تصمیم بگیریم هر چی تو خانواده ما ...

عزیزم برای همینه که همیشه گفته شده اصلا به بقیه در مورد داشته هاتون توضیح ندید 

چون هم برای آدم برنامه میریزن هم اینکه مدام توقع دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلک طلاش برای پول خورد واقعا عالیه  مثلا من هر یه مدت مادرم اندازه ۱۵۰ _۲۰۰پول تو جیبی میده یا ...

سلام عزیزم من بلد نیستم تو چ سایتی باید ثبت نام کنم چجوری باید برم بخرم میشه لطفا بهم یاد بدید خیلی دوست دارم

بچه ها حواستون باشه پارسیان تقلبی خیلی اومده توی بازار

من پارسیان های دخترم رو دیروز بردم براش انگشتر بخرم

متاسفانه گفت یکیش تقلبی هس

که 1 گرم بود 

ناراحت شدم 

با اصلش مو نمیزد

فقط یادم نیس چندسال پیش از کی خریدم 

@himaa   بیا عزیزم هم‌این تاپیک هم‌اون‌مدیریت که قفله اینجاخیلی بدردت میخوره و میتونی از دوستان کمک بگیری

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

سلام معصومه جون و بقیه دوستان 

من همه تاپیکارو دنبال کردم و ریز ریز پس انداز میکنم 

به امید روزی که بیام بگم نوبت منم شد و خونه خریدیم و از این خونه رفتیم 🥺🥺

الان طبقه پایین خونه پدر شوهر زندگی میکنیم  و کاش پام می‌شکست و هیچ وقت اونجا نمی‌رفتم...

سلام  🌼🌼🌼

۶۰ تومن پول توحساب صادراتمه

و بی استفاده مونده کلا .

میخواستم بدونم جریان این ویپاد چیه ؟

پول باید چند وقت تو حساب بمونه؟ 

و قسط هاش چجوریه؟

گفتم این پولو بدم برای طلا 

اگه میدونید لطفا راهنمایی کنید .

سلام  🌼🌼🌼 ۶۰ تومن پول توحساب صادراتمه و بی استفاده مونده کلا . میخواستم بدونم جریان ...

عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ۳۰ میلیون ولی مثلا باید ۱ تومن و بگیری تسویه کنی دو تومن فعال بشه 

یه مدل هم داره تو حسابت که پول باشه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن ۱ سکه میده مثلا برای ده میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا سکه یک ساله ۹۰۰۰ تا سکه اگه ۱۰ میلیون داشته باشی روزی ۱۰۰ سکه میده 

ممنون میشم اگه نصب کردی کد منو بزنی LDCTCH

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیز دلم خوبی؟ ممنون که انقدر بمن لطف داری اتفاقا کاملا باهات موافقم من خودم قبلا داخل تاپیک ...

خواهش میکنم دوست عزیزم🫶

خیلی مبارکه خدا سایه شما و پدرشو کم نکنه💜

صد البته هر کس صلاح کار خودشو بهتر میدونه 😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
@masumehjoon     سلام عزیزم وقت بخیر. پسر من بیمه عمر پاسارگاد داره. از سال ۹۶ شروع کرد ...

سال ۹۶ طلا گرمی ۱۱۵ بود تقریبا ۱۰ گرم طلا میتونستی بخری سال بعدم همینطور. با این ۲۰ گرم طلا ۳۰ سال دیگه بیشتر از ۵۰۰ میلیون ارزش خواهد داشت . دیگه نیازم نبود حق بیمه پرداخت کنی.  

عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ۳۰ میلیون ولی مثلا باید ۱ تومن و بگیری تسویه ...

حتما 🌼🌼 اوکی ، عزیزم ممنون بابت راهنمایی

من فکرکردم مثلا میشه یهو ۵۰ دیگه برداشت کنم

چه جالب ، نمیدونستم مرحله ای هست و از یک

تومن شروع میشه .

2810