2777
2789
سلام عزیزم ، مبلغ هر قسط از یک چهارم مبلغ وام نباید کمتر باشه ولی بیشتر میتونه باشه .

سلام مامان سبحان جان

اول ویژه تشکرمیکنم بابت تموم وقتی که برامون میذارید حضورتون در تاپیک از خوش شانسی همه ماست

یکسوال داشتم خدمتتون

من بصورت آنلاین از طریق همین بام حساب اعتباری باز کردم برای وام

توی محاسبه گر مثلا نوشته ۲۰۰م رو یکماه بذاری ۸۲م میده ( با بازپرداخت ۱۲ماه)

من خوردخورد ممکنه پول دستم بیاد الان برای مثال ۲۰۰م گذاشتم برای دوهفته ۴۰۰ دیگه هم بذارم و اینطور

آیا اینها هم امتیاز وام محسوب میشن؟

یا باید مبلغ مشخصی بذارم و برندارم یا که اضافه نکنم؟ 

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، مبلغ هر قسط از یک چهارم مبلغ وام نباید کمتر باشه ولی بیشتر میتونه باشه .

یکووالانسی دیگه عزیزم 

الان متوجه شدم طرح اعتباری ملی حداقل زمان سپرده گذاری ۳ماهست اطلاعی دارید درموردش؟ 

اگر اینطوریه انتقال بدم به حساب مهربانی اون رو نوشته یکماهه هم میشه

سلام به همگی زندگیتون پر از خیر و برکت کتاب عادت های اتمی رو شروع کردم که بسیار عالی هست ✅سرویس خواب ...

هفته پیش یه خرج یهویی پیش اومد و ما از قبلش تو فشار مالی بودیم...اولش سردرگم بودیم...دیدم همسر به شدت حالش گرفته و عصبی...منم تحت تاثیر شرایط و قیافیه اون بدتر از خودش شدم...حسمون به بچها هم سرایت کرد ...از خواب و خوراک افتادیم...

دیدم اینطوری نمیشه منِ مادر.. منِ خانم خونه که ستون اصلی حفظ روحیه ام باید دست رو زانو بذارم و بلند شم ..‌با نشستن و غصه خوردن کاری از پیش نمیره...باید به فکر چاره باشم...اول بلند شدم یه دامن توری با استر کوتا پوشیدم یه تاپ قشنگ(دوستان دورهمی در جریانن😀) ...یه رژ جیغ و موهای دم اسبی و چند پاف ادکلان...یه اهنگ گذاشتم و خونه رو برق انداختم ...بعدش منتظر شدم همسر از سرکار بیاد ...با دیدن من و جو خونه دلش باز شد...سعی کرد مشکلش رو یادش بره یا پشت لبخندش پنهون کنه...این قدم بزرگیِ...یه بشقاب میوه خنک گذاشتم جلوش ...یه لیوان شربت...بچها سرگرم گوشی بودن...نشستیم تو اتاق برای حرف زدن در مورد راه حل مشکلمون که مالی بود و وقت و حوصله رسیدگی میخواست...عقل و فکرامونو گذاشتیم رو هم ...و به یه نتیجه خوبی رسیدیم ...روز بعدشم با خیال راحت و با اطمینان و امیدی که بهش دادم رفت برای کارا

نمیشه کلا بی تفاوت باشیم نسبت به چالشهای زندگیمون 

مخصوصا من تو این یکسال اتفاقهای عجیب غریبی برام افتاده ولی یکم ناراحت بشیم یکمم غر بزنیم ولی دیگه کش دارش نکنیم...به قول شما فقط مرگ که چاره نداره

سلام عزیز دلم ❤️ بستگی داره چه همسرتون به چه کاری علاقمند باشند در چه کارهایی سر رشته داشته باشند تو ...

سلام معصومه جون خوبی عزیزم..... من ماه دیگه ۲۰ تومن قرعه دارم که میخوام نقدی پس اندازش کنم چون پس انداز نقدی ندارم الان 

به نظرتون بگذارم توی طلاسی یا میلی بمونه که با بالارفتن طلا اینم یک تکونی بخوره

یا اینکه بگذارم توی کارت یخ بزنه؟

کدوم بهتره به نظرت

یکووالانسی دیگه عزیزم الان متوجه شدم طرح اعتباری ملی حداقل زمان سپرده گذاری ۳ماهست اطلاعی دارید درمو ...

"یکسوال دیگه منظورم بود" این چی بود اومد  

حالا یه مطلبی هم میگم بدون مضمون نباشه پشتم

گاهی در بعضی شرایط شل بگیرید باتوجه به شرایط که برای هر شخص متفاوت هست صدالبته که همیشگی نباشه

مثلا عروسی اقوام مهم

یا عید نوروز 

یا کادوی روز مادر و پدر ؛ فرقی هم نداره پدر خود آدم یا پدرشوهر 

یاد یه پستی افتادم که عزیزی گفته بود قدر بودنشون رو بدونید من خواستم پارسال برای پدرم فلان چیز بگیرم که خیلی دوست داره اما اقتصادی عمل کردم و .. و الان که نیست از درون میسوزم   

@تیتان5    

سلام عزیزم خوبی؟ میشه ی پست برامون بزاری و از تغذیه و خوراکی بچه ها واسه مدرسه بگی؟ من خیلی پستای شما رو دوست دارمو تا جایی که یادمه با سه تا بچه تو تهران خیلی خوب مدیریت میکنید

حسبی الله و نعم الوکیل، نعم المولا و نعم النصیر

یه موردی که خواستم بگم اینه که من وقتی خیلی ناراحتم اول یکم گوشی میگیرم که اروم بشم ...بعد بلند میشم یه قهوه میخورم که انرژی بگیرم...هدفون میذارم و یه فصل کتاب صوتی یایه  پادکست از کانالهایی مفیدی که دارم پلی میکنم و به کارام میرسم ...یعنی اون روز در حد خونه تکونی کار میکنم...و در اون حین اینقد غرق اون فایلها میشم که یادم میره برای چی ناراحتم...بعدش میگم خوب ارزش ناراحتی نداشت واقعا بهتر که خودمو زدم به اون راه...یکی از دوستام میگفت من وقتی افسرده میشم خونه ام برق میزنه...حتی اینو در جواب دکتر اعصاب و روان که پرسیده بود به کارای خونه ات میرسی؟؟گفته بود

و دکتر گفت خیلی عالیِ...معدود ادمای افسرده ای هستن که حوصله رسیدگی به خونه رو دارن...انگار یه جور تراپی و دوری کردن از افکار و حس منفی

سلام شبتون بخییر ی وام ۲۰۰میلیونی گرفتیم قرار بود طلا بخریم که رفت بالا بنظر شما چیکار کنیم با همین قیمت بخریم؟؟در ضمن دیگه نمیتونیم دوباره وام بگیریم ... معصومه جان میشه بیاییم نظر بدین

خب برید خرید مثلا شال میخری ۵۰۰ ب فروشنده بگو ۱ بکشه بقیشو بهت نقد بده یا میوه ۲۰۰بکشه بقیشو بهت نق ...

مغازه دار مالیات میده هر ساله کمتر از ۱۰ میلیون نیست 

هیچ مغازه داری این کار رو نمیکنه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام ،چند ساله ازدواج کردین؟درآمدتون حدود چقدره؟بنظرم همینکه چندتا خونه شریکی دارین اوکیه یه سرمایه ...

مرسی عزیرم ۱۲ ساله 

شغل شوهرم آزاده و مشخص نیست در آمدمون چون بیشتر چک پاس میکنه و قسط و اجاره پول کلاس و پیش دبستانی پسرم رو میدیم اصلا مشخص نیست که بشه روش برنامه ریزی کرد

به هر صورت ممنونم که کمکم میکنیپ

دورازجونت عزیزمشایدنوشته هام تکراری باشه دوستان دیگه ببخشیدقصدم راهنمایی این دوست گل هستببینید اگرخو ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی بی نهایت سپاس گزارم🙏❤️❤️❤️

مشکل ما اینه اصلا درآمدمون عدد مشخصی نیست شوهرم با داداشش شریکه شریک که چه عرض کنم یه روز تعریف میکنم خلاصه اینا هر وقت بی پول میشن مثلا میگن ۱۰ تومن نفری برداریم حالا برای خریده برای قسط یا هر چیه 

ولی این پیشنهاد باکس بندی خوبه ولی بازم چون عدد مشخص نیست و سر تایم هم دستمون نمیاد یه کم سخته

تاپیک هم از این به بعد دنبال میکنم و ازتون کلی چیز یاد میگیرم

2810