2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا💞🌹 سلام مخصوص خدمت رویای عزیز ک این تاپیک رو بنا کرده و کلی خیر و برکت نصیب ماها ش ...

سلام عزیز دلم ❤️

خواهش میکنم عزیزم ❤️

لطف داری فدات شم ♥️

چقدر من بهت افتخار میکنم 😍

مبارکت باشه عزیزم 

شک نکن که اونم میتونی 👌

با برنامه ریزی و الویت بندی و هدف گزاری 

به اونم مطمینن میرسی 

می‌دونی سختیش به چی بود ؟

سختیش به همون استارت اولت بود 😍

خرید زمین 😍

من میگم آدم زمینشو بگیره ...ساختنش چیزی نیست 

مبارکت باشه عزیزم ❤️ به دلخوشی انشالله 

سلام عزیز دلم ❤️ خواهش میکنم عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم ♥️ چقدر من بهت افتخار میکنم 😍 مبار ...

مرسی فداتشم انشاالله هزار برابرش برای دخترای خودت ک اینقدر مهربونی 😗🌺

فقط ی چیز بگم یادم رفت ک عزیزان منم مثل خودتون میدونم ک شراکت باهمه کس خوب نیست. اما من اگ شراکت نمیکردم نمیتونستم زمینی بگیرم ک سند داشته باشه و جاش اینقد رو ب پیشرفت باشه.

و هم اینکه واقعا خیلی مهمه ک با کی شراکت کنیم کسی ک از جنس خودمون باشه و مورد اعتماد وگرن اگر سود صدبرابر هم داشته باشه ولی بهش نمی ارزه ک باهرکس شراکت کرد و خواهر من میگه سند رو بنام خودت تنها بزن هرچند ک من قبول نمیکنم اما خواستم بگم ک از اون لحاظ خداروشکر خیالم راحته🌹🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

سلام خانوما 

یه سوال دارم

من هروقت طلای حقانی رو دیدم نرخ قیمت طلاش بالاتر از جاهای دیگه بوده. برای ارسال هم که نزدیک ۵۰ت پول میگیره.

میخاستم بدونم چرا گلدان طلاش رو ثبت نام میکنید؟؟؟؟ وقتی هر گرم طلا رو با قیمت بالاتر داره عرضه میکنه؟؟؟ چه دلیلی داره؟؟؟ می صرفه آیا؟؟؟

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما به من لطف داری فدات شم میترسم والله بگم خیلیا بگن مارو ناامید کردی 😉 ...

امیدوارم همیشه بدرخشی عزیزم 

ما یه خونه 75 متری داریم  که طبقه سوم بدون آسانسوره  و منطقه متوسط  و با محل کارم خیلی فاصله داره 

یه زمین هم دارم به اسم خودم شهرستان پارسال از ارثیه م خریدم 420 تومن الان شده 760 تومن و 6 تا سکه و یه ربع سکه خریدم با بقیه پولم که همونطور که پارسال گفتم 6 تا سکه و دو تا ربع رو آذر به داداشم قرض دادم چون می خواست خونه بخره قراره بهم سکه برگردونه 

البنه گفت چون خونم صفره باید سند بیاد از سند خونه وام بگیرم پولت رو میدم

شوهرم از اون سکه ها خبر نداره فقط گفتم همشو دادم زمین 

شوهرم بعد 17 سال از اداره دولتی اومد بیرون که کارم سخته 

هر چی اصرار کردم برو کار اول پیدا کن بعد از این کار بیا بیرون گوش نکرد 

الان با موتور کار  میکنه 

اصلنم هیچی براش مهم نیست

حالا به نظرت وقتی داداشم پول رو داد  با یه 150 تومن هم ربع و طلا دارم بفروشم برم یه زمین کوچولو شهرستان بخرم شوهرم نفهمه 

یا اون زمین قبلی و سکه ها رو بفروشم برم خونمون رو عوض کنیم؟

خیلی خسته م 

نمی تونم به شوهرم تکیه کنم از هر راهی وارد شدم میگه خوشبختت می کنم ولی خبری نیست

دخترم عاشقتم
سلام خانوما  یه سوال دارم من هروقت طلای حقانی رو دیدم نرخ قیمت طلاش بالاتر از جاهای دیگه بوده ...

منم فهمیدم اشتباه کردم سه تا 50 سوت خریده بودم فروردین و اردیبشهت دیشب تبدیل کردم به 150 سوت قراره امروز ارسال بشه دیگه اینکار رم نمی کنم

دخترم عاشقتم
نه عزیزم به دید یه ساله هم فایده نداره کلا برای دو الی سه سال بعد باید روش حساب باز کنی.می گم خیلیا ...

نوع خرید فرق میکنه احتمالا خیلی زیاد اجرت دادن که بازم باید تو سود باشن من گرمی ۲۷۲۵خریدم الان طلا گرمی چند هست؟ دیدم زده۳۴۲۷...بگرد دنبال طلای کارکرده که تا۷درصد سود میگیرن....یا حتی طلای نو با۷درصد میدن که خودمم خریدم حتی ۵درصد هم داشتن وکمتر ....ولی اگه پولی داری تبدیل کن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خواهش میکنم  من استان گلستان هستم مطمئنا تهران قیمتها مناسبتره  اتفاقا می‌گفت تابست ...

ممنونم از توضیحات عزیز دلم.

یعنی مخلوط کن و اطو و قابلمه و ...

اینا رو می‌فروشن.

درسته؟؟

به نظر منم لباس خیلییییییی سلیقه ای هست و فروشش راحت نیست.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
متاسفانه مشکل بزرگ خیلیامون از جمله خودم اینه حرف تو دهن مون خیس نمیخوره هرچقدرم پس انداز کنیم و ...

وقتی میخواید دهن باز کنید و پس انداز مخفی رو  رو کنید یاد داستان دوتا لک لک ها و لاکپشت بیفتید😊 و با خودتون بگید دهن باز کردن مساوی است با سقوط کردن  و مردن😇😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام بچه ها اینجانب بعد از ترکوندن پس اندازه های مخفیم برای خرج های بی مورد بعد حدود دو سال برگشتم ت ...

من شنیدم پارسیان تو گرم های بالا ممکنه تقلبی داشته باشه🤔

من خودم بیشتر از ۵۰۰ سوت  نمیخرم گاهی هم پول داشته باشم۷۰۰😏

چندین بار هم فروختم مشکلی پیش نیومد همونجوری برداشت ازم 😊

ولی یه دفعه که خواستم بفروشم طلا هم همراهش بود از تو پک باز کرد امتحانش کرد با همون قطره هایی  که خودشون دارن بعد پولشو داد منم تعجب کردم🙄🙁

برای خورشید پس از شبهای طولانی
مثل همیشه عالی نسرین جون👌 من یادمه تو تاپیک دورهمی بحث این بود که شما اهل کجایی بعد منم گفتم من اس ...

سلام عزیز دلم خوبی؟

ممنون که انقدر بمن لطف داری

اتفاقا کاملا باهات موافقم من خودم قبلا داخل تاپیک گفته بودم چیزی برای بچم بخرم بهش نمیگم تا جنمشو ببینم بعد

اما اینکه به دخترم گفتم این برای شماست دلیل دارم

تمام طلاها و پس اندازای دخترم که بعضیاش با پول کادوهاش بوده بعضیا رو خودمون خریده بودیم و یه سری رو خودش مدیریت و پس انداز کرده بود و خریده بودیم براش رو همه رو فروختیم حدود 200 میلیون و رو پول زمین گذاشتیم، خب دختر من یه دختری که الان تازه 8 سالشه وقتی به این درک رسیده که پس انداز کنه طلا بخره وقتی از اسباب بازی و خوراکیاش زده و پول جمع کرده طلا خریده نباید ثمره ی کارشو ببینه؟ باید بدونه تا تشویق بشه چرا من بهش نگفتم خونه ی تهران برای توعه؟ چون تمام پولش برای خودمو پدرش بود، باید زمین رو میدونست تا تشویق بشه تا مسیرو یاد بگیره تا ببینه عه پس از یه خوشیای گذرا بزنم نتیجه اش میشه این؟ به به چی بهتر از این  

دیشب بهش گفتم برای روز دختر چی برات بخرم میدونی چی گفت؟ گفت قول دادی باهمدیگه زودی طلاهامو جاشو پر کنیم ، رفت قلکش رو آورد 2800 جمع شده بود عیدیاشو اینا اصلا من یادم رفته بود قلکشو، گفت اینارو بردار بریم طلا بخریم رفتیم طلا فروشی یه آویز انتخاب کرد دقیقا شد 2800 همونجا گیر داد زنجیرم بخر مشتریم تازه پول واریز کرده بود 2500 سود خودم بود پدرشم بابت کادوی روز دختر پول داده بود براش یه زنجیرم خریدم 4200 شاد و شنگول برگشتیم خونه  

2810