2777
2789
و امااااااا هرچه چه که بگذری سخن دوست خوش تر است♥️♥️♥️ برگشتمممم 🤩🤩🤩تو رو خدااااا همش منو تو قالب ...

سلام به رویا بانوی عزیز😍میگم رویاجان مگه شمامستاجرهستید؟رویاجون اگه بدونی چقدرطلاخریدم🤩😍۸۶گرم🤑ازتیرماه تاالان🥰😎وای معذرت میخوام عزیزم ازم خواسته بودیدکه موادغذایی فریزری رو براتون بگم اما من کم کاری کردم ونگفتم🙈 البته بیماری مادرشوهرم که این چندماهه درگیرش شده حسابی ناراحتمون کرده ومن کمترتونستم بیام خدمت گروه عزیزمون

قربونت برممم قرار نیست هر روز از خرید هامون و سیو پولامون بگیم الان یعنی هممون همه ی نکات مالی و اقت ...

سلام

من مدتیه دارم اینجا رو دنبال میکنم و از دانسته های بچه های اینجا استفاده میکنم 

از شیدای عزیز ممنون که تارا و اکالا رو معرفی کردن

از معصومه عزیز و بقیه خانما هم ممنون

این بحث مدرسه هم بحث خوب و جالبی بود و در کنار بقیه موارد اینم به نظرم خوبه،یه جورایی اقتصادی هم محسوب میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پلاک بخر یا گوشواره سبک بگردی پیدا میشه یا پارسیان بخر

اره از این انگشترهای یک گرمی هم بود ولی میگم اینقدر قیمت طلا بالا رفته که دیگه نمیشه چیز به درد بخوری خریذ .دیشب پیش خودم میگفتم وای بحال پسرو دخترایی که میخوان ازدواج کنن اخه یه حلقه ساده ۲۰میلیون چه برسه بخوان سرویس بردارن 

سلام به همه

لعنت به من که انقدر دیر این تاپیکو پیدا کردم😔

و انقدر هم زیاده نمیدونم چه صفحه هایی‌ رو باید بخونم

به هر جهت خوشحال میشم راهنماییم کنین به شدت ولخرم

و یه توضیح کلی بخوام بدم اینکه  ۳۲ سالمه دو تا پسر ۶ و ۲ ساله دارم

مستاجریم ( البته چند تا خونه شریکی داریم اما فعلا امکان یکی شدنش نیست)

سلام به همهلعنت به من که انقدر دیر این تاپیکو پیدا کردم😔و انقدر هم زیاده نمیدونم چه صفحه هایی‌ رو ب ...

سلام ،چند ساله ازدواج کردین؟درآمدتون حدود چقدره؟

بنظرم همینکه چندتا خونه شریکی دارین اوکیه یه سرمایه ای دارین ولی خب ازین به بعد رو همراه بچه های تایپیک باشید قطعا پیشرفت بهتری دارید😁

سلام به رویا بانوی عزیز😍میگم رویاجان مگه شمامستاجرهستید؟رویاجون اگه بدونی چقدرطلاخریدم🤩😍۸۶گرم🤑از ...

🤩🤩🤩چشممون روشن به پستت سوگند بانوی عزیزززز😍

خیر گلم منطقه و خونمو عوض کردم مدتی مشغول باز سازی و دیزاین بودم ولی بالاخره جابه جا شدم 🥰

ای جانمممم صندوقچه طلاهات مثل همیشه لبریززززز و پررر قسمت بقیه بچه هااااا 🤩🤩🤩

حتمااا اگه دوست داشتی تو اولین فرصت برامون عکساشونو بزارررر تا انگیزه بشه برا ماااا🤩🤩

خدا بد نده عزیزززم انشالله سلامتی و تن درستی باشه گلم  اشکال نداره گلم هر وقت فرصت داشتی و سرت خلوت بود برامون بنویس و بزاررر بهره ببریم 🙏🏻☺️ 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام به همهلعنت به من که انقدر دیر این تاپیکو پیدا کردم😔و انقدر هم زیاده نمیدونم چه صفحه هایی‌ رو ب ...

دور از جونتون عزیزززم 

اشکالی نداره گلم  الان که اینجایین خودش یک هیچ از بقیه جلویین سنی ندارین که شما بیا تاپیک مدیریت های بکمون رو تا صفحه ۱۶بخون بعدش تاپیک گزیده ی مطالب رو هم بخون بعدش همراه بچه هااا شو انشالله که برات مفید واقع بشه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام به همگی عزیزان ، من باید برای کارم یورو بخرم ، الان قیمت ارز خیلی بالا رفته 

کسی تحلیلی داره ؟؟

به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم این شلوغ پلوغی ها بخوابه ؟ 

می ترسم بالاتر بره چون پول مشتری دستمه ضرر کنم 

دیشب رفتم اصلا نمیشد یه النگو حتی یه باریکی تار مو بردارم میگفت ۲۰تا۲۵تومنه النگوهای ظریف .خلاصه دیگ ...

حق باشماست منم دنبال یه پلاک متوسط هستم پیدانمیکنم خواهر ۱۷،۱۸ اونم ازکم اجرت ها واقعا هرگرمی ۴۱۰۰زیاده بدون اجرت

دلمم نمیخواد شکسته بخرمدازوقتی طلا۳۸۸۰بود درگردشم پیدانمیکنم😆😐

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام به همگی عزیزان ، من باید برای کارم یورو بخرم ، الان قیمت ارز خیلی بالا رفته کسی تحلیلی داره ؟؟ب ...

سلام عزیزم چون هیچ چیزاینده مشخص نیست متاسفانه

میتونی بسته به پولت از۳۰تا۵۰درصدش خریدکنی بقیش نقدبمونی

چون اصلاح بازار تحت تاثیرتنش هاست

ان شاالله بخوابه این تنش ها مردم نفس بکشن

الهی ربی ومن لی غیرک💖
چقدر سخت میگیری بچست دیگه چون حالا آشغال ریخته رو فرشت باهاش قطع رابطه کردی.من چون بچه دارم و ممکنه ...

عزیزم 

چرا به این فکر نمی‌کنیم بهتره به بچه هامون آداب مهمونی رو یاد بدیم

والا منم دور و برم کم نداشتم از این مهمونا

مهمونی ۲۵,۳۰نفره رو همینجوری با وسواس و پرملات تر برگزار میکردم

بعد مهمونی با تلی از اشغال میوه زیر تخت پسرم

هسته های میوه رو موکت اتاقش

اسباب بازی های که داغون شده بودن

مواجه میشدم

ولی کم کم دستم اومد و دیگه میوه و غذا رو بچه ها تو هال و موقع پذیرایی میخوردند ولی باز از دستم در می‌رفت تو شلوغی...

این در حالیه که پسر من از همه کوچیکتر بود

تو بازی راش نمی‌دادم و با اسباب بازی وسیله هاش مثل غنایم جنگی برخورد میکردن

برعکس من خونه هامون رفتنی مواظب بودم دونه برنجی از قاشق پسرم زمین نریزد...

برای اینکه پستم غیر اقتصادی نشه...

الان که فکر میکنم حماقت محض بود سالهای سال با بچه کوچیک یه هفته قبل تر خرید و تدارک برای آدمایی که کم کم روزگار چهره واقعی شون رو نشون داد...

چه پولها و انرژی که هدر ندادم 

فقط به این خاطر که ذره ای ازم ناراضی نباشن...

کاش منم اون وقتها دانایی داشتم و سعی نمی‌کردم بدی های یه عده رو با خوبی بدم و پرروشون کنم ...

یه عمر گذشت تا فهمیدم اگه خودمو دوست داشته باشم و به خودم احترام بذارم نیاز نیست به کسی خوش خدمتی کنم...

یادتون باشه خوبی از حد بگذرد نادان خیال کج کند...

دورازجونت عزیزم

شایدنوشته هام تکراری باشه دوستان دیگه ببخشید

قصدم راهنمایی این دوست گل هست

ببینید اگرخودت حقوق بگیری یاهمسرت باهاش صحبت کن یه مدت خرج هارواینطورببندید

مثلا اول قسط وام هارومیدیم بعدبرای هر خریدی یه باکس یع کارت یه صندوق درنظرمیگیریم میاییم باقی پول هاردمیریزیم داخلش

اینجوری برای هرشرایطی مبلغی هرچندناچیز دستمون هست

مثلا باکس هزینه بچه ها باکس پزشکی باکس خرج ماشین و....باکس لباس و....باکس گوشت ومرغ و....... حالابسته به هزینه هاتون پول میره داخل اینها هرچی موند تقسیم به ۴هفته میکنیم مثلا هرهفته ۱تومن درمیاد اون ۱تومن خرج نان وسبزی ومیوه ولبنیات مثال میگم براتون...شایدکسی اصلاخرج لبنیات نداره.

خب!

حالا تمام توان این هست بیهوده خرج نشه،نعمت خداحیف ومیل نشه هیجانی خریدنکنیم تابتونیم ازتمام این باکس هاپس اندازهم داشته باشیم وهرچی پول اضافه دستمون اومدمیره خریدطلای شکسته یااجرت زیر۷درصد یاپارسیان که میشن پس اندازیک ماهه یادوماهه ما

میره جمع میشه ان شاالله خرید خونه ماشین و...میاد بیرون.

باکس بندی باتوجه به بودجه هرخانوادس

میبینی حقوقتون بیشتره ازهمون اول طلاروبخر اگراخرماه موند اونم تبدیل به طلاکن یادت بلشه همیشه هم مبلغی نقد برای پیش امدها ان شاالله خیرباشه کناردستت بزاری بمونه

دیگه اینمدلی

حالا دوستان چالش هفته ای دارن چالش خریدطلادارن قلق تفهیم همسردارن😅تاپیکوبخون به مروریادمیگیری

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام غلبه سودا قبل از هر چیزی روح و روانت رو آزار میده که این بدترین چیز هست میتونم در حدی که میدونم ...

عزیزم میشه بجای خصوصی  تو دورهمی بفرمایین ک من و بقیه ام استفاده کنیم ...ممنون❤

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810