2777
2789
مرسی عزیزم از تبریک جانانه اتحقیقتا ۲۰ت وام ویپادم فعاله۲۰ ت هم جعاله بانک کارگشایی گرفتممقداری هم ا ...

سلام عزیزم وام کارگشایی چطوره؟ 

لیسانس داشتید ک قبول شدید معلمی 

تبریک میگم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون معصومه جان خیلی خوشحال شدم،من چند وقت تاپیک خاموش دنبال میکردم نمی‌دونستم چه طوری عضو بشم ،باع ...

خیلی هم عالی عزیزم ❤️ 

اگه میتونی طلای بدون اجرت بگیر 

طلای شکسته هم خوب ...با درصد کم تونستی بگیر.

اکه مبلغت بیشتر طلای آبشده بهترین گزینه است 

@ارشیدا90 سلام شیدا جان خوبینمیگم درمورد گوشتهای فروشگاه خواستم بپرسم قیمت گوشتهایی ک تا حالا میخری ...

سلام عزیزم ممنونم

شما خوبین؟؟

عزیزم من وارداتی نگرفت اما از فامیلی میخرم گوساله کیلویی ۲۹۹

گوسفند حدود ۳۲۰

سلامممم گزارش تابستون من:✅٢٠٠ میلیون بدهکاری داشتم که دادم بزرگترین دغدغه‌ی فکریم برطرف شد، وقتی بده ...

باریکلا به این پشتکار 👌

خواستی و تونستی 👏👏👏

بهت افتخار میکنم 😍 یه دختر قوی و تلاشگر 😍 

سلام عزیزم ممنونمشما خوبین؟؟عزیزم من وارداتی نگرفت اما از فامیلی میخرم گوساله کیلویی ۲۹۹گوسفند حدود ...

ادرس 7off توی فردیس و بهم میدید لطفا ؟

نکته اقتصادی هم داره 😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام به زنای زندگی خانومایی که مثلش پیدا نمیشه باید بگم درامد من نا چیزه. چون دانشگاه میرم وقتم کمه ...

سلام عزیزم منم خیلی دلم میخواد ماشین بخرم و مامانمو ببرم گردش کارمندم اما هزارتا خرج و مخارج دارم میشه منم راهنمایی کنید چطور دارید واسه ماشین خریدن پس انداز میکنید؟ 

سلام دوستان من یک ماه بخاطر زایمان تاپیک دنبال نمیکنم متاسفانه دچار بواسیر و شقاق شدم خیلی اذیتم نمیتونم با بچه کوچیک جراحی کنم کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیارم بزاره

سلام عزیزم ممنونمشما خوبین؟؟عزیزم من وارداتی نگرفت اما از فامیلی میخرم گوساله کیلویی ۲۹۹گوسفند حدود ...

ممنون عزیزم❤

چ قیمتای خوبی اینجا گوساله ۴۹۰ تومن هست افق و فروشگاه هفت ...

فروشگاه فامیلی ندیدم اصلا ...

فقط وارداتی بود ک قیمتش کمتر بود ک دوست نداشتم ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام عزیزم وام کارگشایی چطوره؟ لیسانس داشتید ک قبول شدید معلمی تبریک میگم

بله گلم مدرک لیسانس روانشناسی دارم

وام جعاله از بانک کارگشایی گرفتم در ازای گرو گذاشتن ۴۰ گرم طلا

سر سال هم یکجا ۲۵ ت پس میدم

اینم خرید من با پول وام ۵۰ تومنی ویپاد،ممنون از همه دوستانی ک اینجا هر چی از ویپاد و طلای کم اجرت میدونستن درمیون گذاشتن.البته ۱۶ تومن هم گذاشتیم روش،۱۵ گرم حدود ۶۶ خوردی دراومده.

2810