2777
2789
دخترا میدونم‌اسم‌ویپاد‌میاد جیغ میکشین ولی خداییش اینو یکی بهم‌بگه وام‌یه‌تومنی روبگیرم مثلا دور روز ...

من وام ۲۰ میلیونی گرفتم وام پشتوانه با بازپرداخت ۶ماهه. اقساطش حدود ۴ میلیونه. کارمزدش زیاده. اولشم باز حدود ۱ میلیون داده بودم. من همرو طلا خریدم اونموقع که گرمی ۳۶۰۰ بود. برام جبران شد. سود وامش بالاس. حالا برای مواقع ضروری خوبه

من ویپاد دارم به این راحتی نیس عزیززم باید با کارتش تراکنش انجام بدی تا مراحل بعدی واست باز بشه البت ...

حتما باید کارت به کارت وخرید باهاش داشته باشی یا همین که یه مبلغ درشت روش باشه کافیه؟ 

الان ۹۰۰۰ تا سکه دارم و شصت تومن ثابت روکارتمه ولی میخوام تا اون به ۴۵ تا برسه بااین یکی واما مشغول شم😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما روزتون بخیر الهی روزگاری بروفق مرادتون.دیروز رفتم صندوق امانات بانک ملی گفتن یا باید ۲۰می ...

من که رفتم گفت یه حساب جدید باز کن و سه تومن واریز کن به حساب جدیدت

بعد گفت برو هفته بعد بیا

منم گفتم من امروز طلاها رو آوردم برام سخته میترسم یه بار ببرم دوباره بیارم

قبول کرد

۱۹ میلیون و ۷۵۰ واریز کردن که ۳ تومن بلوکه شد

دو هفته بعد رفتم یه سری طلای دیگه رو به اسم شوهرم گذاشتیم

برای شوهرم ۴ تومن بلوکه کرد

اصلا معلوم نیست مبناشون چیه

سلام عزیزم دخترم کلاس اوله کتاب بهش ندادن همه تو کلاس دارن رفتم تهش رو درآوردم دیدم دختر من جشن الفب ...

سلام عزیزم ، ای بابا اتفاقا برای یکی دیگه از دوستان هم این موضوع پیش اومده بود .

حتما حتما برید اداره آموزش و پرورش قسمت ارزیابی و عملکرد اونجا موضوع رو بگید و بگید که ۲ هفته هم هست تحمل کردید ، اونها حتما باید پیگیری کنند . 

😅پس خلاصش کنیم عجب نسخه ای

داستان واقعی بود دیگه😄

پرسیدن تاثیر داره؟

منم دیدم ک تاثیر داره خونواده تو ازدواج دختر. متاسفانه با اینکه وضع مالیشونم متوسط بود و جای خوب شهر زندگی میکردن

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام عزیزم ، ای بابا اتفاقا برای یکی دیگه از دوستان هم این موضوع پیش اومده بود .حتما حتما برید اداره ...

من رفتم اداره آموزش و پرورش قسمت آموزش ابتدایی شماره توزیع کننده کتاب رو بهم دادن زنگ زدم بهش اون گفت کتاب نیست با دو دلی قول شنبه و یکشنبه رو داد به مدیر گفتم این کوتاهی شما بوده تا یکشنبه کتاب دست من نرسه باید برید انقلاب آزاد تهیه کنید یا والدین اون اتباع رو بفرستید بره انقلاب بخره بیاره انقد عصبانی ام انقد تو مدرسه گریه کردم به خاطر این ظلم و بی برنامگی بچه ام خیلی ناراحته بهم گغتن تو چقد حساسی گفتم بعد دو هفته اومدم دنبال حقم حساسم؟؟؟ 

سلام عزیزم دخترم کلاس اوله کتاب بهش ندادن همه تو کلاس دارن رفتم تهش رو درآوردم دیدم دختر من جشن الفب ...

دختر من هم کلاس هفتمه، متاسفانه دو هفته از سال تحصیلی گذشته هنوز بهش کتاب ندادند ، من امروز مجبور شدم از بازار آزاد ۵ تا از کتاب های اصلیش رو خریدم ،۵۴۰ هزارتومان دادم🥺

دیگه چاره ای نبود بچه درسش عقب میوفتاد

کلا ۱۰ تا کتاب دارند تو بازار آزاد یک میلیون قیمتشه

تازه اون هم کپی رنگی گرفتند و بی کیفیت 🥲

داستان واقعی بود دیگه😄پرسیدن تاثیر داره؟منم دیدم ک تاثیر داره خونواده تو ازدواج دختر. متاسفانه با ا ...

یه اعتماد به نفس قوی میخواد که با سربلندی و موفقیت خودت پوشش عیب رو بدی 

دختر من هم کلاس هفتمه، متاسفانه دو هفته از سال تحصیلی گذشته هنوز بهش کتاب ندادند ، من امروز مجبور شد ...

پس کتاب های بازار مثل کتابایی که مدارس میدن نیست

ببین مگه شما ثبت نام نکردی؟ من شنبه مدرسه رو رو سرشون خراب میکنم

من رفتم اداره آموزش و پرورش قسمت آموزش ابتدایی شماره توزیع کننده کتاب رو بهم دادن زنگ زدم بهش اون گف ...

عزیزم حتما برید قسمت ارزیابی و عملکرد به صورت کتبی شکایت کنید و همونجا هم بگید به مدیر جلوی شما زنگ بزنن . 

من که رفتم گفت یه حساب جدید باز کن و سه تومن واریز کن به حساب جدیدتبعد گفت برو هفته بعد بیامنم گفتم ...

عزمزمه درخواستمو قبول میکنی

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
رویای عزیزم ببخش اینجا مطرح میکنم میدونم باید تاپیک جدا بزنم ولی چون با اینجا انس گرفتم و نظر دوستا ...

دوست خوبم سلام.

از نزدیک شاهد ازدواج دختری بودم که در این شرایط بوده و الان زندگی موفقی داره.اینو مطمین باشید اون کسی که به خواستگاری میاد از اعتیاد پدر دختر در جریان تحقیقات مطلع میشه و بعد پاپیش میذاره.طلاق برای چی؟مگه فقط این آدم تو دنیا اعتیاد داره.درسته اعتیاد خیلی بده اما اون هم پدره دلش میشکنه.دعای همون پدر در حق دخترش میتونه زندگیش رو از این رو به اون رو کنه.این رو فراموش نکنیم که سرنوشت ما در دست خداست بی اذن اون برگی از درخت نمیفته.شاید همین دخترخانم با بهترین مرد هم ازدواج کنه.به شرط اینکه عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشه و روی توانایی های خودش کار کنه.تحصیلات داشته باشه درآمدی برای خودش داشته باشه تمیز و مرتب و آراسته باشه اخلاق و مردم داری داشته باشه.انشالله خدا عاقبت همه بچه هارو ختم به خیر کنه🙏🌷

2810