2777
2789
گفتم بچه رو بخوابونم نگاه میکنم اطلاع میدم.بچه رو خوابوندم صفحه نتیجه رو باز کردم و در کمال ناباوری ...

خیلی لحظه شیرینیه. من چند سال پیش تجربه کردم. شب قبلش اخبار اعلام کرد فردا نتایج استخدامی میاد. پدرم گفتن همون ازمونیه که شما شرکت کردید. منم گفتم ای بابا. انقد سهمیه هست که به ما نمی‌رسه. صبح زود رفتم کافی نت. اون سبز خوشگله رو دیدم . هفت و نیم صبح همه رو بیدار کردم زنگ میزدم خبر قبولیو میدادم🤣🤣

سلام عزیزان من

یک پنجشنبه ی دیگر از راه رسید و چشم عزیزان آسمانی امان به ماهست 🖤که از این دنیا برایشان یه خیراتی بفرستیم...ما هم .یه حمد و یه سوره ... خوشحالشون کنیم

و از خداوند متعال برایشان طلب مغفرت بخواهیم

روحشون شاد و یادشان گرامی 🌸

خب و اما چالش این هفته #😍

خدایا شکرت این روز ازاین هفته رو صحیح و سلامت در کنار عزیزانمان هستیم 🌟🌟

خب رسیدگی اساسی به سرویس بهداشتی از سرتا پا

و رسیدگی اساسی حموم از سرتا پا 😍

قشنگ یه مقدار تاید و با آب قاطی کنین ...یه سیم و دستمالی رو مخصوص سرویس قرار بدین

حواستون باشه که بعد اتمام کار سیم و دستمال رو جدا بذارید ...بعضیا همونجا می اندازند دور 👌

بعضیا رو هم دیدم که سهل انگار هستند اون دستمال دوباره برای موارد دیگه به کار می‌ره 😐

شما حد وسط رو انتخاب کنید

من از دو سه بار یه دفعه می اندازم بیرون 👌و یه جدید اش رو میذارم 

چون من حداقل ماهی دو بار از سر تا بالا می‌شورم ..دیواره های سرویس بهداشتی امو 👌

پس به این صورت که اگر سرویست رنگ زردی داره ....برای شروع حتما با یه مایع جرمگیر اول یکم بزن به دیواره و گوشه هاش قشنگگگگگ بذار بکش بیاره بیرون زردی هارو 😍

فوری نشور ،بذار قشنگ یه نیم ساعتی بمونه ....بعد در رو باز بذار که احساس خفگی نکنی که برای ریه ها ضرر ....حداقل با یه چیزی هم صورت و دهانت رو بپوشون

بعد با فرچه یا همون سیم بساب 👌

قشنگ سطل آشغالش رو تمیز کن ...خشک کن ....بعد خشک شدن یه نایلکس بنداز توش که همیشه تر و تمیز و مرتب باشه 👌

به شیر آلات حمام دستشویی برس ....به فن و هواکش و پنجره های توجه کن ...الکی یه آب نگیر بیا بشین بگو چالش تمااام 🤗😊یا یه کاری رو نکنین یا اگر کردین اساسا بهش برسین عزیزان من ♥️

قشنگ در هاشو رو دستمال بکشین ...لکه ی دست نمونه رو در و دیواره هاش ❤️

یا علی 👋

منم واسه شب شام مهمون دارم ...علاوه بر. اینکه دارم تدارکات شام رو میبینم از خرید اومدم 😊

بلند میشم اول چالش رو برم

که کل هم یه ساعت فوقش یه ساعت و نیم زمان میبره دوست من ❤️

در عوض وقتی دست به دستگیره ی سرویس یا حموم می اندازم باز میکنم  😍 با تمیزی پیش رو  کیف میکنم 😍

در آخر خسته نباشین بانوو

خواهشا اونایی لایک کنند که اراده ی فولادی دارن 😍

شل و ل نیستند 

هدف دارند برای زندگی ❤️

به خودشون و خانواده اشون ارزش قایل هستند 🌟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خیلی باکلاس هستید ما جنوب شهر بودیم و از این چیزا نداشتیمهمسرم دبیرستان نمونه دولتی خونده میگه ن ...

عزیزم منم مثل شما هم دهه هفتادیم هم تا ساعت دو مدرسه بودیم (دبیرستان)تا میومدیم خونه ساعت ۳میشد تازه اون موقع نهار میخوردیم،

چیزی که هست الان سرعت پیشرفت و تفاوت بسیار زیاد شده که هم خوبه بنظرم در مواقعی هم بد،

مثلا تربیت زمان ما با تربیت الان،تفاوت هوش من هم نسل های من با تفاوت هوش بچه های الان،(خودم یه پسر سه سالو نیمه دارم که هرروز با کارا رفتارا حرفاش دارم شوکه میشم😅)

الان دیگه حتی توی مهد کودک های شهرای کوچیک و شهرای بزرگ کلی تفاوت هست،دیگه چه برسه مدرسه ابتدایی و راهنمایی دبیرستان غیرانتفاعی و دولتی.

حالا شما بچه دار شدی بیشتر تفاوت هارو احساس میکنی😅

سلام عزیزم ماهی چند میشه پول مهد؟

سلام عزیزم ماهی ۲۲۵۰شهریه ش که همون اول باید تسویه بشه 

تازه من یک شیفت گذاشتم

بعد گفتن میخوای ناهار هم بدیم اینجا اونم هزینه ش جدا بود 

من بدون ناهار و سرویس و یک شیفت ثبت نام کردم چون نزدیک خونمه مهد،،، 

به غیر از این هزینه تغذیه ش هر روز میوه آجیل شیر یا آب میوه لقمه و..بذاریم 

و ۹۲۰هزار هم هزینه لباس

و کلی هم گفتم لوازم التحریر بخرم 

که نمی‌دونم هزینه ش چقدر میشه فردا انشاالله میخرم بعدا میام میگم

دوستان ممنون از همگی خیلی لطف کردید ، چون دوستان زیادی لطف کردند و پاسخ دادند بنا به قوانین گروه تک ...

انشاالله به دل خوش ب آسونی کلبه قشنگت ساخته بشه و ازش لذت ببری 

منم کلا خونه سنتی دوست دارم ب نظرم انرژی خیلی زیادی ب آدم میده

سلام دوستان ، مثل همیشه ممنون از بودنتون ، اینجا مثل یه دانشگاه بلکه کاربردی تر هست و به لطف خدا همه ...

بله عزیزم این وام دوندگی زیاد داره و برای اینکه این وام رو بگیرید باید اول یک مقداری از بنای خونه رو خودتون شروع کنید انجام بذید،و اول هم باید هزینه کنید ،مثل هزینه نقشه خونه،هزینه برای جواز ساخت و ازاین قبیل هزینه ها

چون میخوایید وام بردارید باید همه چیز زیر نظر خودشون باشه،مثلا متراژ خونه ..

بهترین کار اینه که قبل از شروع به ساخت شما به روستاتون مراجعه کنید و از دهیار و شورای روستا بپرسید شمارو راهنمایی میکنن.اگه شورا و دهیار راهنمایی نکردند مراجعه کنید به بنیاد مسکن شهری که روستا متعلق به اون شهر هست و اطلاعات کاملتر و جامع تر رو اونجا در اختیارتون میزارند.

در کل وام رو میدن پیگیر باشید

خوب باید سکه جدید ضرب بشه 🤔فک نکنم بزنن چون کلا سکه مثل پول هستش اگر ضرب بشه ارزشش از بین می‌ره.و ا ...

ممنون از جوابت دوست عزیز. شما خودتون پول داشته باشید سکه میخرید یا طلا مثل انگشتر و النگو و منظورم برا پس انداز 

پسر من کلاس چهارمه مدرسه غیر انتفاعی می‌ره تا ساعت دو و نیم مدرسه است تایم ناهار دارند و سالن غذاخور ...

چقدر خوب و عالی 😍کیف کردم واقعا اینجور هزینه کردن برای تحصیل بچها سرمایه گذاری روشون حساب میشه و در آیندشون بسیار نقش مهمی داره.

خیلی ام لاکچری😅با این همه امکانت دلم خواست منم درس بخونم😁

مامانم میگه صبر کنید تا تا 3700اینا

من اینکار رو نمیکنم عزیزم اولا اصلا معلوم نیست بیاد پایین بعد هم پولم رو خرج میکنم اینجوری حداقل پس‌انداز میشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

@ارشیدا90    

سلام شیدا جان خوبین

میگم درمورد گوشتهای فروشگاه خواستم بپرسم قیمت گوشتهایی ک تا حالا میخریدم ۴۹۰ و خورده ای بود یک کیلویی

امروز دیدم تو فروشگاه گوشت گوساله ۲ کیلویی کیلویی ۳۴۵ فک کنم بود امااا وارداتی بود خواستم بپرسم شما استفاده کردین کیفیتش خوبه؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810