سلام عزیزان من
یک پنجشنبه ی دیگر از راه رسید و چشم عزیزان آسمانی امان به ماهست 🖤که از این دنیا برایشان یه خیراتی بفرستیم...ما هم .یه حمد و یه سوره ... خوشحالشون کنیم
و از خداوند متعال برایشان طلب مغفرت بخواهیم
روحشون شاد و یادشان گرامی 🌸
خب و اما چالش این هفته #😍
خدایا شکرت این روز ازاین هفته رو صحیح و سلامت در کنار عزیزانمان هستیم 🌟🌟
خب رسیدگی اساسی به سرویس بهداشتی از سرتا پا
و رسیدگی اساسی حموم از سرتا پا 😍
قشنگ یه مقدار تاید و با آب قاطی کنین ...یه سیم و دستمالی رو مخصوص سرویس قرار بدین
حواستون باشه که بعد اتمام کار سیم و دستمال رو جدا بذارید ...بعضیا همونجا می اندازند دور 👌
بعضیا رو هم دیدم که سهل انگار هستند اون دستمال دوباره برای موارد دیگه به کار میره 😐
شما حد وسط رو انتخاب کنید
من از دو سه بار یه دفعه می اندازم بیرون 👌و یه جدید اش رو میذارم
چون من حداقل ماهی دو بار از سر تا بالا میشورم ..دیواره های سرویس بهداشتی امو 👌
پس به این صورت که اگر سرویست رنگ زردی داره ....برای شروع حتما با یه مایع جرمگیر اول یکم بزن به دیواره و گوشه هاش قشنگگگگگ بذار بکش بیاره بیرون زردی هارو 😍
فوری نشور ،بذار قشنگ یه نیم ساعتی بمونه ....بعد در رو باز بذار که احساس خفگی نکنی که برای ریه ها ضرر ....حداقل با یه چیزی هم صورت و دهانت رو بپوشون
بعد با فرچه یا همون سیم بساب 👌
قشنگ سطل آشغالش رو تمیز کن ...خشک کن ....بعد خشک شدن یه نایلکس بنداز توش که همیشه تر و تمیز و مرتب باشه 👌
به شیر آلات حمام دستشویی برس ....به فن و هواکش و پنجره های توجه کن ...الکی یه آب نگیر بیا بشین بگو چالش تمااام 🤗😊یا یه کاری رو نکنین یا اگر کردین اساسا بهش برسین عزیزان من ♥️
قشنگ در هاشو رو دستمال بکشین ...لکه ی دست نمونه رو در و دیواره هاش ❤️
یا علی 👋
منم واسه شب شام مهمون دارم ...علاوه بر. اینکه دارم تدارکات شام رو میبینم از خرید اومدم 😊
بلند میشم اول چالش رو برم
که کل هم یه ساعت فوقش یه ساعت و نیم زمان میبره دوست من ❤️
در عوض وقتی دست به دستگیره ی سرویس یا حموم می اندازم باز میکنم 😍 با تمیزی پیش رو کیف میکنم 😍
در آخر خسته نباشین بانوو
خواهشا اونایی لایک کنند که اراده ی فولادی دارن 😍
شل و ل نیستند
هدف دارند برای زندگی ❤️
به خودشون و خانواده اشون ارزش قایل هستند 🌟