2777
2789
مبارکت باشه منم مهرماه یه سیصد سوت خریدم یه 700سوت جمعا یه گرم سیصد سوتیه‌یه زنجیر پولکی‌ پاره اینقد ...

انشالله عزیزم مبارکتون باشه منم خیلی دوست دارم باپول کم خرید بزنم ولی خجالت میکشم احساس میکنم ادمو مسخره میکنن

انشالله عزیزم مبارکتون باشه منم خیلی دوست دارم باپول کم خرید بزنم ولی خجالت میکشم احساس میکنم ادمو م ...

نه قشنگم‌فقط باید پیداش کنی جایی که من ازش میخرم طلافروشی نیست تعمیرات طلاس  که یه مقدار سکه پارسیان ‌وطلاهای ریز شکسته برای فروش هم‌داره بپرس از طلافروشا اصلا خجالت نکش عزیزم خجالت کشیدن=پودر شدن اپن پول به ظاهرکم

جوینده یابنده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم مبارکتون باشه منم خیلی دوست دارم باپول کم خرید بزنم ولی خجالت میکشم احساس میکنم ادمو م ...

شما عیار بخرید...خرده خرده جمع کنید بعد تبدیل به یک تکه طلای مصرفی کنید

عیار کارمزد و درصد نداره...

ضرر و سودش هم مثل طلا و سکه هست.. راحت راحت در لحظه خرید و فروش میشه..

عزیزم هیچ کس جرات این کار رو نداره. به هیچ کس اجازه نده روزهای پایینت رو مسخره کنه.

فقط یادت باشه که

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور. یک روزی میرسه که برات 10 میلیون تومن پول خورده. الان احساس ناراحتی نکن. اون موقع هم احساس غرور نکن. 

من با 300 هزار تومن میرم پیش طلا فروشی و پیشش حساب دفتری دارم. الان با همین پول کم نزدیک 2 میلیون تومن جمع شده و نگه داشتم برای ماه ابان برای خواهرم گوشواره حلقه ای بشه که خیلی دوست داره. البته که مسلما با پول ریز نمیشه 14 15 میلیون تومن جمع کردو اما 5 تومن هم جمع بشه باز میشه 10 تومن روش گذاشت تا طلای مورد نیاز رو بخریم. 

برای ما 10 تومن راحت جور میشه اما 15 تومن نه. همینطوری این دوره زمونه ادم ها میتونن طلا بخرن عزیزم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دخترا هنوز کلی از مهر مونده توکل کنیم به خدا و یه خرید طلایی رو‌جذب کنیم تا پایان ماه

عزیزی بااین انرژی دادنت..🥰😍

والا ماکه انقدر چک وقسط داریم من فقط دارم بدون اینکه فعلا شوهرم بدونه نقدی جمع میکنم ....فعلا به خریدطلا فکرنمیکنم چون این روزا خیلییی شلوغیم..یه موقع ۲۰هزارتومنم شده بزارم رو پس انداز نقدی خداروهزار بارشکر میکنم...

وازطرفی خیلیی گ ر و ن ی هستش...

ودرآخرای ماه اگربتونم یه پارسیان درحد ۱تومنی بگیرم چون به امیدخدا این ماه وام ویپاد خودمومیخوام بگیرم وماه بعد برای همسرمو بگیرم که حدودی ۸تومنی به اقساط اضافه میشه..

خداروشکر یه چک ۶۰تومنی جوره پولش...مونده اون۷۵تومنی که حدود۴۰تومنش جوره ..۳۵بایدتاماه بعدجمع کنم..ازطرفی مستاجرمون میخوادبلند بشه پول اونم بایدبدیم که رو وام ویپاد همسرم حساب کردم ولی بهش نگفتم که جوره خیالش راحت بشه تلاش نکنه..

اقساط روهم حدود۱۱ملیون رو تابه امروز بودکه تسویه شد تاآخرماه تقریبا ۱۸ملیون دیگه مونده ...بایدپرداخت بشه...

خریدای خونه رو هم روزانه انجام میدم..برای تغذیه مدرسه آلو ورقه ای خشک شده وکیک خونگی ولقمه میزارم...درهفته ۱روز پول میزنم به کارتشون ومیگم پول هفتگیتونه خودتون مدیریت کنید...ووسعی میکنم اکثر روزها بدون خرج باشم .برای دخترا باید پالتوبخرم ..دوتا...یجا رو دیدم قیمتش خوبه حالا بایدبرم دوباره یه سربزنم...

یه مهمونی هم که باخودمون ۱۱نفرست بایدتااخرماه بدم..

اینم گزارش من از دهه اول مهرماه...

دوست عزیز ببخش رو پستت ریپلای کردم ...ناخودآگاه یه گزارشی هم دادم...

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحالم از اینکه اینجا رو پیدا کردم شدیداً ب تجربه هاتون نیاز داشتم🥰

اینجا خیلی از عزیزان گفتن ک تو خونه طلارو نگهداری نکنیم

پس کجا بذاریم طلاهامونو ممنون میشم اگه جایی برای نگهداری طلا میشناسید معرفی کنید🤍

عزیزی بااین انرژی دادنت..🥰😍والا ماکه انقدر چک وقسط داریم من فقط دارم بدون اینکه فعلا شوهرم بدونه ن ...

ان‌شالله همه ی کارهاتون به راحتی انجام‌میشه زندگیتون پر‌از برکت ‌ونگاه خداوند باشه❤️🙏🙏🙏

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحالم از اینکه اینجا رو پیدا کردم شدیداً ب تجربه ها ...

عزیزم میتونید توی بانک صندوق بگیرید که اگه اشتباه نکنم سه اندازه داره و باتوجه به اندازه ها هزینه دریافت می کنند و همچنین بانک کارگشایی که هزینه نگهداری ازتون می گیرند. اما اون صندوق اولی که گفتم سند و .. هم می تونید بزارید.

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحالم از اینکه اینجا رو پیدا کردم شدیداً ب تجربه ها ...

عزیزم اگه گرمش پایین هست یک باتری بذار لای طلاها و بذارشون داخل فویل المینیوم

اما اگه گرمش بالاست میتونی ببری بانک کارگشایی و از روش وام بگیری. حقیقتا نمیدونم حداقل گرم چقدره. 

همچنین میتونی بذاری صندوق امانت بانک

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دوستان من ان‌شالله با وام‌سه تومنی پیش درآمد و‌ببینم ازهمسرمم‌چقد میتونم‌بگیرم یا اصلا نمیتونم ونمیده😀‌عصر میرم هرچی‌که پیدا شد میگیرم شهریور۴ونیم گرم‌گرفتم ببینم میتونم رکورد ماه قبل بزنم 

دخترا همه بیاید مشورتمعصوم مامان سبحان و بقیه عزیزانبلدنیستم تگ کنم بچها لطفا تگ کنید هرکی بلده رومن ...

سلام عزیزم چیزی که به ذهنم میرسه

با شرکتتون یه صحبتی بکن بگو پرسنل رو تشویقی بدیم

حالا تشویقی چی باشه؟

بن کارت تخفیف خرید کیف چرم برای خانوم ها

و مثلا کیف پولی و کمربند و سر سوییچی ست برای آقایون

بعد یه قیمت کوچولو بالاتر بگو همونو تخفیف ببند

حتی اگر خیلی دیگه بخوای قشنگ کار کنی میتونی یه کارت چاپ کنی هزینش خیلی کم میشه به تعداد پرسنل

بهشون بدی و بگی حتما استفاده کنید کم پیش میاد شرکت از این بذل و بخشش ها کنه

شاید بتونی با مغازه های دیگه هم صحبت کنی

و از سمت اونا هم کارت تخفیف بدی

یا یه کارت تخفیف برای چندین حیطه

اگر شرکت باهات همکاری کنه که بستگی به نوع مذاکره خودت داره بدون اینکه کسی بفهمه شما فروشنده هستی راه میفتی

2810