درود خانوماااا🧡🧡🧡عصر پاعیزیتون بخوشی
من شهریور یه وام پنجاه تومنی بهم داد ادارمون که رفتم باهاش همون النگویی که اینجا عکسشو داده بودم روگرفتم سه درصدی بود ۱۰ گرمو خورده ای نزدیک ۳۷ میلیون شده بود و همه گفتین خوب خریدم🥲🥲
حالا میخام بخاطر وام سپه بفروشمش🥲 طلامو و بریزم ویپادو از ویپاد خودمو مادرم وامای ۳۵ تومنی پشتوانه رو بردارم و صد میلیون جور کنم بذارم سپه که بتونم وام بردارم
ینی اگه النگومو نفروشم متاسفانه نقدینگی دیگه ای ندارم ( ولی دستبند و یه النگوی اینه ای دیگه دستم دارم بعنوان زینتی ) ولی این سه درصد النگوهم بیشتر بعنوان سرمایه گذاری خریده بودم حالا مطمعن نیستم کارم درسته یا اشتباه .
سپه گفت صد بذاری بعد سه ماه میتونی نزدیکای دوبست تومن برداری ( ینی با پول خودممیشن سبصد ) قسطاشم حدودا ۸ میلیون میوفته ماهی و ۳۶ ماهه هست .
تو این فاصله که سپرده میخابه بانک بابد بتونم فیطای ویپادم بریزم تا چهارماه اینا / اونارم نمیدونم ۳۵ تومنی چقدر میشه قسطش البته دوتاست منو مامانم . 😢🥲
اگرم بخام صد بذارم سیصد میلیون بردارم یخورده میترسم چون میشه ماهی ۱۱ تومن / درسته سال بعد حقوقمون یخورده زیاد میشه منم اصافه کاری میرمو بیشتر دارم کار میکنم از طرفی مدرک ازشد هم اعمال کنم حکمم زیاد میشه دو تومن اینا ولی بازم استرس دارم که بردارم سیصدی یاهمون دویستیو بردارم .
هدفمم بااین وام خرید طلا یا هرچیزی که کمکم کنه که درنهایت بتونم یه واحدخونه یا سوعیت کوچیک برا خودمو اینده خودم بخرم مجرد هستم الان. ( ماشینمم حدودا ۳۲۰ همین حدودا میارزه اگه بفروشمش کوییکه) البته برا سرکار رفتن ماشینمو میخام دیگه .
تاالان اشتباه زیاد داشتم ممنون میشم برای تصمیم درست کمکم کنین دراین موارد برای جور کردن سپرده وام و.. 🩷🩷🩷
@masumehjoon   @مامان_سبحان7   @یاس_بیوتی  
و بقیه مهربوناکه ایدی هارو بلد نبودم دقیق تگ کنم 🙏🏻🙏🏻🩵🩵🩵