2777
2789
چقدر خوبه که اسون و راحت میگیرید واقعا خوشبحالتون . با حرفاتون خیلی موافقم ولی نمیدونم چرا مغزم نمیف ...

خب قربونت برم من ❤️

آیا با ناراحتی ات ....چیزی تغییر کرده تا به امروز ؟

جز اینکه عذاب دادی به خودت به خانواده ات 

چیز دیگه ای عایدت شده ؟

نکن خواهرم ...اصلا ارزشش رو نداره که زندگی ات رو تلخ کنی به کام خودتون 

🌸

پول کمی نیست قبول میکنم 

ولی فدات شم کاری است که شده

آب رفته از جوی ...آیا باز خواهد گشت ؟

قدر زندگی ات رو بدون ..همسرت رو اذیت نکن ...حرفهای کنایه آمیز نزن بهش ...دیگه بیشتر از این غرورش رو نشکن 

❤️

اونم فدات شم نمی‌خواست که اینطوری بشه 

اونم به فکر پیشرفت زندگی اتون بوده که اینطور پیش اومده 

🙁

اصلا خودت رو بذار جای همسرت ...فرض کن خودت یه همچین خرید داشتی و این بلا اومده سرت 

دورو بر دوست آشنا هی بهت حرف می انداختن ...همسرت هی غر میزد خودت چه حالی داشتی 

؟

قطعا که خوش آیند نبود برات

بهتر فدات شم تو این شرایط پشت همسرت باشی و بهش تسکین بدی ...بگی خدا بزرگ عزیزم ❤️ این روزا هم میگزره 

درست خواهد شد ...اصلا درست هم نشه فدای سرمون 

هیچ میدونی الان سکته و ایست قلبی شایع شده بین جونا 

؟

خدای ناکرده یه اتفاقی برای همسرت بیوفته خودت رو چطور میخوای خواهی بخشید؟

من بهت یه چیزی میگم 

تو فرض کن عزیزم اون زمون یه میلیارد رو دادین ماشین خارجی 

تجسم کن رفتین مسافرت کیش 

❤️

تو راه تصادف ی‌کنی و ماشین پرت میشه تو دره 

🥺

چشمات رو که باز می‌کنی خودت رو روی تخت بیمارستان میبینی 

🥺

تا چشمت رو باز می‌کنی از پرستار

سراغ بچه هات و همسرت رو میگیری 

❤️

خانم پرستار تورو خدا بچه های من در چه حالند ؟

پرستار میگه سالمن خدا رو شکر چیزی نشده 

..نگران نباشید
الان میبرم پیششون ♥️
باور نمیکنی 😐دلهره داری ...فکر می‌کنی بهت دارند دروغ میگند
دوباره می‌پرسی ...خانم پرستار بچه های من همسر من کجان حالشون چطور ؟🥺تورو خدا راستشو بگین 

خانم گفتم که سالم هستند 

یه معجزه بزرگ بود همگی جون سالم به در بردین 

فقط میبینی ماشین پودر شده 

🌸

میگی عین خیالم هم نیست 👌فقط دل دل می‌کنی که زنده و سالم باشند بچه هات ...عزیز دلت ♥️

خداییش تو اون وضع یه لحظه به فکر ماشین میوفتی که 

ایوای داری امون ..نابود شد ؟

قطعا نههه

فقط سلامتی بچه هات و شریک زندگیت رو از خداوند میخواستی 

پرستار می‌بره پیش بچه هات و همسرت ♥️با دیدنشون
اشک از چشمات سرازیر میشه 🥺بغلشون می‌کنی
بوسشون می‌کنی ♥️قربون صدقه ی همسرت میری ♥️
هزاران بار شکر میگی بابت زنده بودن عزیزانت ♥️
پس الان دقیقا  تو همون شرایطی عزیزانت در کنارت ♥️
دارایی ات نامعلوم ...اصلا بذار از دست رفته 

مال و اموال میاد جاشو پر می‌کنه عزیزم 

♥️
اصلا نگران نباش

ادامه دارد .......

خب قربونت برم من ❤️آیا با ناراحتی ات ....چیزی تغییر کرده تا به امروز ؟جز اینکه عذاب دادی به خودت به ...

اگه ناراحتت کردم ببخش عزیزم ❤️ فقط خواستم بگم که همه چیز مال و ثروت نیست

ما بزرگترین دارایی هامون کنارمون هستند♥️

ولی متاسفانه ما ناسپاس هستیم

♥️ متاسفانه نمی‌بینیم ...من خودم رو میگم متاسفانه کور هستیم

ریتم نفس های همسرم تو این لحظه از شب که به گوشم میرسه بزرگترین دارایی و ثروت من هستند♥️
می‌خوام هیچی نداشته باشم  تو این سال از زندگی ام برم

بالای کوه بشینم ...حتی فرش زیر پا نداشته باشم

چادر بندازم زیر پام

ولی همسرم کنارم باشه♥️

یعنی اعتماد دارم بهش ❤️ایمان دارم بهش

که خیلی زود دوباره دست در دست هم می‌سازیم زندگی امون رو حتی به جرات بگم برات بهتر از این زندگی که الان توش هستیم

پس تو هم عزیزم به شریک زندگیت اعتماد کن ❤️حمایتش کن

یه اتفاقی افتاده ....نباید که مجازاتش کرد

بهش بال و پر بده ❤️بذار دونه به دونه از صفر شروع کنه

بخدا خواهرم همه چی درست میشه ❤️فقط کافی که بهش اعتماد کنی

کسی که برات میمونه همسرت و نون آور خانه ات ♥️

از امروز دیگه کم کم فراموش کن ... انگار همین دیروز عقد کردین 

و تازه میخواین برین سر خونه زندگیتون ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ناراحتت کردم ببخش عزیزم ❤️ فقط خواستم بگم که همه چیز مال و ثروت نیستما بزرگترین دارایی هامون کنا ...

عزیزم چقدر حرفات به دل میشینه . درست میگی معصومه جان .ممنونم گلم یه دنیا ممنونم . چشم حتما همینکار میکنم .... امید و توکل به خدا 

[QUOTE=355235533]اگه ناراحتت کردم ببخش عزیزم ❤️ فقط خواستم بگم که همه چیز مال و ثروت نیست ما بزرگترین دارایی هامون ک ...[/QUOTEوای خدا خیر تون بده بانو 

من از اعماق قلبم ممنونم 😍 این چند روز و این لحظه خیلی به این حرفاتون نیاز داشتم ، توری این متن را خوندم که انگار برای من نوشتید سپاسگزارررررم 

و انگار نوری امیدی در دلم روشن شد که اره درسته همسرم دار و ندار مونو از دست داد و چند بار اتفاقای خیلی ناراحت کننده پشت سرهم برامون پیش آمده اما با خواندن متن تون یه تلنگر حتی گوچک تو دلم روشن شد که امید وارم ادامه داشته باشه🥰

والا قبلا خیلی دکتر رفتم اکثرا با داروخانه ها قرارداد دارن و الکی کلی پول میدی اخرم هیچی .از اسفند ی ...

سلام عزیزم. یه سوال ضد افتاب بی رنگ چه مارکی خوبه؟ هرکرمی گرفتم به پوستم نمیسازه البته پوستم هم خشکه 

⚡I have myself
سلام عزیز دلم اگه میتونین از یه نفر چند روز ده تومن قرض بگیرین وام رو تسویه کنید بعد پنجاه تومن رو ب ...

مرسی عزیزدلم لطف کردین شوهرم به هر دری زد وام نبود 

برای اون وسیله ام رفتم دیشب مغازه اقساطی ۸میلیون گرونتر از قیمت اصلیش میوفتاد

فکر کنم کلا طلامو بدم بره😔

سلام به همگی صبح پاییزیتون بخیر و زندگیتون پر از برکت 

خب میخوام‌چندتا نکته راجب زیبایی بگم که هم اقتصادی و هم درصد جواب دادن بسیار کارامد هستن 

💖 برای ریزش مو:من خییییلی راه هارو امتحان کردم کلی پک مراقبتی قرص امپول امتحان کردم که فقط موقعی که مصرف میکردم جواب بودن و بعد قطع کردن دوره ریزش موهام بیشتر هم میشد ،یه فرمول جذاب و بسیار ارزون پیدا کردم که بسیار طولانی مدت قابل استفادست و اینم بگم که همیشه مواد طبیعی بهترین جواب رو میدن ،مواد مورد نیاز پیاز ،رزماری ،روغن نارگیل گرچک بادوم تلخ وزیتون .پیاز رو رنده کنید ابش رو بگیرید جدا بزارید بمونه بعد رزماری خشک شده از عطاری تهیه کتید و دو قاشق با یک لیوان اب بجوشونید ۱۵دقیقه از صافی رد کنید و از روغن های بالا هرکدوم یک قاشق مرباخوری مخلوط کتید وبا اب پیاز باز مخلوط کنید و با سرنگ هم میتونید بزنید لای موهاتون دو ساعت دیگه موهاتون رو بشورید و معجزه میشه ریزش مو تقریبا قطع میشه و هفته ای یکبار انجام بدین فقط مو یه مقدار بوی پیاز میگیره که بعد از چند بار شستشو از بین میره 

💖تقویت مژه و ابرو:یک ظرف ریمل خالی شده رو تمیز بشورید روغن گرچک و بادوم تلخ رو به نسبت مساوی داخل ظرف بریزیذ و هرشب بعد از شستشو صورت به مژه و ابروها بزنید 

💖تقویت حافظه و کم خونی و کمبود کلسیم :من برای این شبا که کم کم هوا داره سرد میشه ریشه زعفران تهیه کردم که به نسبت قیمت خود زعفرون بسیار ارزون هست با چایی دم‌میکنم  هرشب با دخترم میل میکنیم😁

این روزها درگیر یه مشکلی ام برام دعا کنید که زودتر حل بشه❤️

سلام خانمهای گل  

چند بار اینجا دیدم عزیزانی در سایت دیوار خرید و فروش داشتن من چند تکه لباس و وسیله دارم می‌خوام بفروشم ولی هر چه امتحان میکنم نمیتونم عکس بذارم یعنی آیکون اضافه کردن عکس فعال نمیشه   

کسی می‌تونه راهنمایی کنه ممنون   

حتی حذف و نصب مجدد هم کردم  چند روز هم گذشته امتحان کردم باز هم نمیشه 

بله دقیقا

سلام عزیزم 

شما بودید درباره تارا و اسنپ و اوکالا اطلاعات داشتید؟

من همیشه از فروشگاه امیران خرید میکنم،به نظرتون بین اینایی که بالا گفتم کدوم بهتره؟یا از همشون بخریم؟

لطف میکنید راهنماییم کنید دوست مهربونم

خب قربونت برم من ❤️آیا با ناراحتی ات ....چیزی تغییر کرده تا به امروز ؟جز اینکه عذاب دادی به خودت به ...

سلام عزیزم به نظرتون بین اینا کدومش به صرفه تره بخریم؟

مثلا مبلغ ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومن هر هفته بدیم پارسیان؟یا خرید از میلی؟یا طلا دست دوم(شهر ما هست)؟کدوم به صرفه هستش عزیزم؟چون من هر هفته این مبلغ رو میخرم

سلام عزیزم دقیق نمیدونم ولی فکر نمیکنم چون باید نوع حساب جاری باشه و از خود شعبه های بانک پاسارگاد ب ...

سلام مامان سبحان جان

عزیزم ما وام ۵۰ تومنی ویپادمون اماده،به نظر شما اینو بگیریم و دوباره بزاریم برا ۲۰۰ تومنی؟یا کلا یه باره همون ۲۰۰ تومنی رو بگیریم؟

2810