2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه عزیزمبنظرت می ارزه من حجم کارمو کم کنم دو سال و درامدمم کم بشهبجاش درس بخونم؟؟؟مدرکم بالا بره ...

آره عزیزم چرا که نه 

وقتی با درس خوندن میتونی به جایگاه بهتری برسی 

چرا خودت رو با کار زیاد و سنگین خسته کنی 

تا جوون هستی از موقعیت ات استفاده کن عزیزم 

خدارو شکر برای خودت هم یه سرپناه داری 

کم پیدا می‌کنی کم میخوری ...کم خرج می‌کنی 

تا برسی به یه جایگاه بهتر 

دوسال چیزی نیست 

عین برق و باد میاد و می‌ره 

چون گفتی میام خریدامو از شیراز میکنم چون شیراز ارزونتره خنده م گرفت ولی الان که میگی خانواده ت شیراز ...

اصلا ب این ربط نداره حالا چون ما ساکنیم. من خیلی از بندیهارو هم دیدم حتی برای دندون پزشیک و اسنها میرن شیراز. حتی با خوردن کرایه و اینها خیلی خیلی ارزونتر میوفته.مثلا من ۲ سال پیش میخاستم ایمپلنت کنم قسنگ اختلاف قیمت دوسه تومن بود هر دندون من سه تا دندون میخاستم ایمپلنت کنم ینی ۱۰ تومن اسنجا بیشتر میشد اما اومدم شیراز ارزونتر برام شد. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
وابستگی نیست در واقع ترس و ضعف ،وگرنه چرا باید به یه معتاد نادون وابسته بود الان وضعیت خواهرت چطوره ...

خوب راحت نمیشه از کسی که باش خونه زندگی ساختی 

پدر بچه اته ...باش کلی خاطره داری به راحتی دل کند

خواهرم ماشالله روحیه قوی داره حالش از قبلم بهتره....همچنان بهترین لباس و ارایش و امکانات رو برای خودش فراهم کرده...دائم دور همی دوستانه....مسافرت...دانشگاهم برای ارشد ثبتنام کرد بعد طلاق

بندر قشنگه قبول دارین🥹🥹🥹 خیلی شهر زنده ای هست. من خیلی بیشتر از شیراز دوستش دارم

خیلی دوسش دارم 

یکم هواش اذیتم میکنه اما ادمای خونگرم و خوبی داره

ماخونمون دانشگاهه شما کدوم سمتین البته اگ‌دوست دارید بگید

2810