2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اولین باره از شما سوال می‌کنم میشه راهنمایی همسرم‌میخاد یکاری کنه منتظر جواب از طرف منه واق ...

عزیزم شما میگی انگشترت ده تومن می ارزه 

حالا فرض کنیم طلا بشه گرمی ۵ تومن

انگشتر شما میشه ۱۳ تومن

یعنی کلا سه تومن فرقشه 

ولی وامه رو بگیرید ۵۰ تومن میاد دستتون 

در هر صورت وامو بگیرید خیلی بهتره

سلام معصومه جانممیگم نظرت درباره خرید زمین خارج از محدوده چیهقیمتش دویست و پنجاه تا سیصد میلیونه . ه ...

دوستای عزیزم سوال منو معصمومه جون جواب ندادن 

اگر کسی تجربه ایی از خرید زمین خارج از محدوده داره میشه لطفا نظرتون رو بهم بگین. دودلم نمیدونم بخرم یا نه

سلام به همگی 

من دیروز حدود ۷ نفر رو( یک خانواده) دعوت کردم خونه بعد گفتن نه بریم تو طبیعت ( شب نشینی تو پارکی جایی) 

من رفتم بهترین مواد رو خریدم که ساندویچ مرغ درست کنم 

فیله خریدم باگت تک عددی خریدم و ... 

وقتی من خرید کردم اومدم خونه زنگ زدند کنسل کردند درصورتی که قطعی گفته بودند میان

خیلی اخلاق زشتی هست خوب بهتر بود اول فکر کنند بعد جواب بدند این جوری میزبان حتی بخواد تو این دوره زمونه تخم مرغ درست کنه باز هم هزینه اش زیاد میشه چه برسه به غذاهای دیگه 

رفتم سنگکی قیامت شلوغ بود 👌 ولی با عشق برای عزیزانم موندم تو صف 😍خلاصه چهل دقیقه ای رسید نوبت ام و ...

عالی معصومه جون 

آفرین به شما که انقدر صبر داری 

چون من خودم متاسفانه دیگه ببینم طرف بعد دوبار حرف گوش نمی‌ده یک چیز سنگین بارش می کنم🤣🥲

این زمان هایی که تو صف هستیم یا مطب دکتر یا جایی منتظر خیلی خوبه که یک پادکست یا کتاب گوش بدیم 

به خاطر همین من همیشه هندزفری رو با خودم می برم و یک پادکست اما ه دارم می گم حالا اگر وقت شد ۵ دقیقه هم گوش بدم ۵ دقیقه است 

خانما من هم تجربه پس اندازمو میگم...شاغلم و یه فیش مسکن دارم که تا تحویل اون خونه واریزی هاشو انجام میدم،یه مقدار عید نقد بودم دلار کردم و نیم سکه و مجدد کمی طلا خریدم که برای واریز قسط خونه بعدا باید بفروشم ولی فعلا نگه داشتم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دوستای عزیزم سوال منو معصمومه جون جواب ندادن اگر کسی تجربه ایی از خرید زمین خارج از محدوده داره میشه ...

عزیزم به نظر من نخرید 

ما الان تو کشوری نیستیم که بخوایم صبر کنیم 

شاید تا ده سال دیگه نیاد تو طرح

۳۰۰ تومن هم پول کمی نیست اینجوری راکد میمونه

حالا ببینید نظر بقیه هم چیه

موفق باشید عزیزم 

سلام روز همگی بخیر و خوشی 🌺

تو جهت پس انداز مقداری طلا و سکه خریدم که بنا به دلایلی تا اخر سال نمی تونم تبدیلش کنم و الان نگهداریش تو خونه یه مقدار نگران کننده اس قبلا تصمیم داشتم صندوق امانات بانک اجاره کنم که اصلا صرف اقتصادی نداره حالا خانومایی که طلاهاتون تو بانک به جز کارگشایی به صورت امانات میزارید میشه یه توضیح کاملی از بانک و شرایطش بگید که حداقل سرمایه هامون محفوظ بمونه ؟ 

سلام معصومه جانممیگم نظرت درباره خرید زمین خارج از محدوده چیهقیمتش دویست و پنجاه تا سیصد میلیونه . ه ...

واقعا بستگی به جاش داره گاهی یه منطقه ست که داره ویلا سازی میشه وبالاخره آباد میشه ولی گاهی وسط بیابون گاهی نزدیک روستاست یا نزدیک شهره.اینا همه مهم.بنظرم شما باید با چندین املاک کار درست صحبت کنی که منطقه مورد نظر رو بشناسند.

مثلا اطراف ما یه قسمتی هست که زمین های سه فرزندی میدم به مردم خوب شما اگر اون قسمت بگیری هنوز آباد نیست ولی زیر ده سال ساخت و ساز میشه.امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.پیشنهادم اینه بهت بدون دردسر ماشین سایپا ثبت نام کن اونو بردار راحت ۳۴۰میخری۴۵۰میفروشی یا با یه نفر شریکی ایران‌خودرو بنویس ۵۰۰حدودا میخری ۸۰۰به بالا می‌فروشی ماشین رو.

امیدوارم هرچی خیره همون بشه برات❤️

از دوستان عزیزم خیلی خیلی ممنونم که راهنمایی هایی کردند. اولش خواستم بگم دوستان قضیه همسرم را بکل فراموش کنید. راهکار بهم بدید چطوری بسازمش.. که دیگه پست معصومه جون را دیدم.. معصومه جون واقعا واقعا خوشا به حال دخترات که یه مادر نمونه ای تو همه زمینه ها... الگویی برای من.. من خیلی کار دارم تا به شما برسم و تمام تلاشم را میکنم... برام دعا کنید... نمیدونم حرفی بزنم یا نزنم ..شوهرم هر چه زودتر نابود بشه و منو دخترام نفس راحتی بکشیم... به قول دوستان اینجا یه نون خور اضافیه...ولی میترسم خدا قهرش بگیره... اگر هم اتفاق بیفته ..بدبینانه ترین حالت این باشه که سردرگم بشم و همه چی قاطی پاتی بشه.. برای همین هیچ فکری نمی کنم.. بعضی وقتها از خدا میخوام خودش یه راهی پیدا کنه ولی میگم خود خدا میگه از تو حرکت از من برکت.. وقتی شوهرم حرکتی نمی کنه ؟؟؟ نمیدونم والله.... فقط بخاطر دخترام..فقط بخاطر دخترام....... فقط برام دعا کنید... خدا خودش راهی جلوی پام بزاره و شوهرم را به خود خدا واگذار می کنم.. ولی همینکه هست و سرویس بچه هام هست.جای شکرش هست ولی میدونم که وظیفه شوهر یه چیزی بالاتر از این حرفهاست.. خدا خودش بشنوره حرف دلم رووو...

متاسفانه پدر و مادرش هم فوت کردند که برم پیششون و از این حالت پسرشون گله کنم. هرچند میدونم اهل گله و شکایت هم نیستم.. اینقدر پیش بقیه خودمون را خوشبخت نشون میدم که اصلا کوچکترین فکری نمی تونند راجع به ما کنند.

ببخشید دوستان موضوع را اینجا مطرح کردم.. خیلی خیلی دوستتون دارم .

2810