2777
2789
واقعا ناراحت میشم اینارو میشنویم چون خودم یه گنده شو دارم باز شوهر شما خوبه پول داره.امسال سایپا برا ...

گفتی وام ۲۰۰ تومنی ویپاد بنظرت ممکنه ضامن رسمی بخواد ؟ ازالان استرس اینو دارم 😢

گفتی وام ۲۰۰ تومنی ویپاد بنظرت ممکنه ضامن رسمی بخواد ؟ ازالان استرس اینو دارم 😢

نه دیگه گفتن چک الکترونیکی که از خود اپلیکیشن میشه گرفت من چندتا وام گرفتم و خوش حسابم و رتبه اعتباری خوبی دارم.امیدوارم به همین بسنده کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون خواهرشوهرت پولتو پس می ده؟ چون از افراد نزدیک بوده ازم قرض گرفتن بعد پشت گوش انداختن. آدم ...

وای بعضیا واقعا رو مخن من به چند نفر از همسایه ها پول قرض دادم با بدبختی پس گرفتم هنوز یکیشون نیاورده🤕

نه دیگه گفتن چک الکترونیکی که از خود اپلیکیشن میشه گرفت من چندتا وام گرفتم و خوش حسابم و رتبه اعتبار ...

خداروشکر امیدوارم همینطور باشه عزیزم

منم باحسابم‌دارم‌کارمیکنم خوش حسابم هستم ذاتا دیگه امیدوارم بی دردسر باشه گرفتن وامش

راستی وام‌دوتومنی پشتوانه روگرفتم شما میدونی یک‌هفته ای باید تسویه شه یا یکماهه؟

شما در مورد راه اندازی پیج یا آنلاین شاپ میتونی کمک ام کنیمن شغل دولتی دارم ولی از پنجم بی پولم دنبا ...

سلام عزیزم من پیجم و ۴سال پیش زدم اون موقع اینستا آنقدر بر پایه هوش مصنوعی و الگوریتم نبود

الان بالا آوردن پیج سختتره و حتما آموزش میخواد

ولی اگه آموزش خوب ببینین و بتونین درست کار کنین درآمد خوبی داره

و یک نکته باید مثل شغل های دیگه روش وقت بزارین حداقل روزی ۴ساعت

🤗🤗🤗 فكر كنم حتي يه درصد گذرت به رستوران داری و شیرینی فروشی و اين طور مشاغل نيفتاده تا ببيني نير ...

رستوران داری هم از نزدیک دیدم راست میگی😬

چون دیدم نوشتی مغازه هست به نظرم بوتیک و یا مزون هم خوب میشه و امن تره هم میتونی دوربین بزاری هم سیستم فروش که خیلی خیالت و راحت میکنه

به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارتمن متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم ...

سلام عزیزم 

اول اینکه انسان تا شکست نخوره، پیروز نمیشه

شکست و عدم موفقیتت را پلی بزار برای رسیدن به پیروزی

با اراده و مصمم و پرقدرت شروع به خوندن کن و هرجا کم آوردی و خسته شدی ،پیروزی و موفقیت خودت را تصور کن و لحظه ای بهش فکر کن

باز پر انرژی شروع کن

اول از همه باید روحیه ت مثبت و قوی باشه و زندگیت را در وهله اول حفظ کنی

هیچ چیز ارزش نداره که بخواهی زندگی خودت و اطرافیانت را بخاطرش تلخ کنی

ما خیلی چیزا را بدست می آوریم ولی متاسفانه در کنارش خیلی چیزا را از دست می‌دهیم 

پس قدر داشته هایت را بدون و از زندگی لذت ببر و با صبر و حوصله مطالعه هم داشته باش

آن شاالله مصلحتت توی قبولی باشه  و پذیرفته بشی به لطف خدا

به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارتمن متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم ...

سلام دوست عزیزم اصلا ناامید نشو به تلاشت ادامه بده

من از سال ۹۲ازمون میدادم اوایل قبول نمیشدم اصلا کتبی رو

بعد کتبی رو لب مرز رد میشدم یکبار یه شرکت عالی قبول شدم با اختلاف صدم رد شدم

همه بهم میگفتن بسه دیگه. شوهرم میگفت من به جای تو حالم از کتاب بد میشه انقد ک میخونی. 

مادرم میگفت کور میکنی خودتو از بس میخونی

خواهرم مسخرم میکرد و میگفت یه کار ازاد بزن این همه وقتتو نذار

ولی من ادامه دادم خدا میدونه روز بود ک دوتا بچه هام ابله مرغون گرفته بودن منم همون هفته امتحان بانک رو داشتم بخدا یادم نمیره دخترم تب داشت مدام دستمال میذاشتم بالاسرش هم کتاب گذاشته بودم و مرور میکردم درنهایت با اختلاف قبول شدم پارسال ـ جوری ک ازمون کتبی رو دادم مطمین بودم جزو سه نفر قبولی هستم. 

بدون ذره ای پارتی همش تلاش خودم بود. احدی نمیتونه بگه سهمیه داشتی.. نمیدونم شرایطتت خوب بود و... 

من چند بار اینجا گفتم اینها رو. 

چون خودم تو شرایطتت بودم قشنگ درکت میکنم خدا باهات سر جنگ نداره بلکه جای بهتری رو برات در نظر داره اصلا ناامید نشو حق داری خسته بشی گریه کنی اما باز باید اشکاتو پاک کنی و ادامه بدی مطمینم اگه ب حرفم گوش بدی تو هم میای اینجا خبر قبولیتو میدی مثل خیلی از بچه ها. قبولیها از فضا نیومدن همین کسانی هستند ک ناامید نمیشن و ادامه میدن. 

یه مورد ک خیلی ب من کمک کرد برنامه ریزی بود من منابع ازمون ک میومد همون لخظه کتابا رو میریختم وسط ک هر کتاب چند فصل داره من چند روز وقت دارم برنامه رو میزدم بالا سرم ب دیوار اخر شب ک میخواستم بخوابم خط قرمز میزدم رو منابعی ک خونده بودم.این کار باعث میشه تفننی نخونی بلکه با انگیزه بخونی و با برنامه پیش بری. حتما حتما حتما تستای مختلف کار کن برای استخدامی بدون تست زدن و اشنا شدن با طراحان سوال قبولی سخت تره. هفته اخر هم برای مرور میذاشتم همیشه و طبق تجربه ام بهترین کاره. 

معصومه جون خواهرشوهرت پولتو پس می ده؟ چون از افراد نزدیک بوده ازم قرض گرفتن بعد پشت گوش انداختن. آدم ...

آره عزیزم پس میدن ....چون موقع دادن همیشه گوشزد میکنم 

که خواهر خودت میدونی من سرماه قرعه میدم 

این پول هم واسه جای قرعه ام بود که بهت میدم 

بیا کارت رو راه بنداز و سرماه پس بده 

اگه هم پست گوش بنداز ...به سرماه دو روز مونده شماره کارت رو واسه یادآوری می‌فرستم براش 

اموزش پرورش بعد ده سال از فارغ التحصیلی رشته منو خواست فقط یک نفر اونم ازکل رشته های مهندسی. 

روزی ک رفتم ازمون بدم بیشتر از نصف سالن فقط برای رشته من اومده بودن امتحان بدن ولی بقیه رشته ها تک و توک اومده بودن. 

من زیر برگه برنامه ریزیم که بالای تختم چسبونده بودم نوشتم ببین مادرخانومی ۳٠ جان! اون یه نفر ظرفیت مال توعه حق توعه اصلا برای تو گذاشتنش میخواستن تو رو بگیرن سرکار جوری تصور میکردم ک انگاری گفتن این ظرفیتو فقط برای این بنده خدا کنار گذاشتیم. 

درکنارش برای استخدامی خوندن باید کمی خرج کنی من یادمه اوضاع مالیم بد بود اما سه بسته برگه a4 گرفتم ی سری از منابع رو خورد خوردپرینت گرفتم و خوندم چون با گوشی سرعت خیلی میاد پایین. کانال های فضای مجازی هم خیلی تاثیر داره خیلی کانالها هستن ک تست رایگان گذاشتن ازمنابع کافیه مثلا تو تلگرام بزنی همرزمان امام حسین چند تا کانال برات بالا میاره بشین جزوه اش رو بخون تستها رو بزن. 

برا دونه دونه درسها من اینکارو کردم و تاثیر داشت. 

معلمی علاقه میخواد امیدوارم اگر علاقه داری و هرکس حقشه برسه به هرجایگاهی ک دوست داره ❤

شما همگی برا مثل خواهر عزیز هستید دوتا از عزیزانم درگیر بیماری هستن اگر ذره ای براتون مفید بود برای سلامتیشون دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید❤❤😘

در ضمن الان بانک ملت استخدامی داره شرایط سنی ابان ۷۵به بعد اگ. کسی شرایطشو داره میتونه سرچ کنه  و ثبت نام کنه ازمونش رو 

سلام عزیزم چقد خوبه که ما تورو داریم اینو از ته قلبم میگم 😘من هر وقت پست 5شنبه رو میخونم می افتم به ...

قربونت برم من ستاره جون ❤️شما به من لطف داری عزیزم 😘 

دل به دل راه داره 

خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته 

بدونم که انگیزه میشه برای دوستان ...مصمم ادامه میدم به این چالش 😊😉

تمیزی یه چیز دیگه است واقعا 

چند روز قربون صدقه ی همسرم میرم 

که جمعه قالی هامو بشوره 😍

الان تو این ساعت میگه حالا پاشو یه چایی دم کن حالا بیا بشین کنارم ....

منم فردا بهت خدمت کنم 😅😉🤤از الان ذوق تمیزی خونه رو دارم 😍

خیلیا این مدت درخواست دوستی دادید یا راهنمایی خواستیدبابت استخدامیها. من شرمندتون هستم چون ذهنم درگیر بیماری عزیزانم بود و تازه استخدام بودم و مطلب برای یادگیری سرکارم زیاد بود اصلا وقت و حوصله ای نداشتم ی جورایی دل و دماغ نداشتم ولی این پیام ناامیدی دوستمونو ک خوندم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم. 

البته کار هم سختی های خودش رو داره همه چی گل و بلبل نیست اما من اگه به عقب برگردم قطعا شاغل بودنو ب خانه داری ترجیح میدم ن فقط بخاطر مسال مالی بلکه احساس میکنم این یکسال ک رفتم سرکار ازنظر شخصیت روابط عمومی درک و... رشد کردم. 

پس اگر کسی شرایطش رو داره و میتونه ازمون بده همین امسال تمومش کنه😁✌🏻

معصومه جونم یه ماچ آبدار به لپت دیروز اتفاقا سرویس بهداشتی رو شستم ۴۵ دقیقه طول کشید شوهرم همیشه این ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ خسته نباشی آذر جون 

آره واقعا اسید خوب نیست 

اتفاقا منم با تاید ماشینی می‌شورم ...بعد با فرچه میوفتم به جون کاشی ها ....

سالی دوبار فقط از جرمگیر من استفاده میکنم ...برق میزنه 😍یه بار دم عیدی واسه خونه تکونی 

یه بار واسه اومدن پاییز و خونه تکونی هاش 

روزای دیگه فقط با تاید رختشویی 

سلام دوستان گلم خوشحالم که همچنان تاپیک فعال و پر رونقه... 

من که مدت زیادیه نرسیدم پست ها رو بخونم و واقعا از لحاظ روانی الان نیاز به خوندن پست های انگیزشی این تاپیک رو احساس میکنم 

یک نیمچه گزارشی هم بدم 

تقریبا تمام تابستان رو نتونستم کار کنم چون من شدیدا گرمایی ام یه وضعیت غیر قابل توصیف به طوری که روزی ۳ بار باید دوش بگیرم تا بتونم به حیاتم ادامه بدم😅😅😅

دیگه خیلی کج دار و مریض و خیلی خیلی کنترل شده خرج کردم این مدت و خداروشکر کمی پس انداز داشتم که به کمکم اومد 

حالا الان دیگه هوا خنک شده و آفتاب اذیت نمیکنه دوباره میتونم کار کنم 

در صمن تو این مدت در حال اموزش دیدن برای یک کار جدید هستم که ان شاالله تا چند ماه دیگه استارت میزنم تا بتونم کمک خرج باشه....البته بیشتر برای زیاد شدن درآمد و زیاد شدن پس انداز دیگه.... تا بهتر و سریعتر بتونم به هدفم که خرید خونه است بریم ان شاالله 

حالا زمانی که کار رو شروع کردم حتما بهتون خواهم گفت از کمّ و کیفش

برای همگی آرزوی سلامت و جیب پر از پول دارم🤗🤗🤗🤗

2810