2777
2789
عزیزم مبلغی که تو ویپاد گذاشتین رو نمی تونید کارت به کارت کنید مگر اینکه کارت مقصد هم پاسارگاد باشه، ...

الان متوجه شدم که امکان جابجایی پول به کارت های غیر ویپادی هم هست.

سلام سلام بله من كامل شما رو يادمه و بسيار منتظر بودم ازتون خبري ببينم خداروشكر كه انقدرخوب از پس شر ...

جیران جان یه خانمی که صاحب سالن هستن بم گفتن بشرطی صندلی اجاره میدیم که مشتری هم داشته باشید..

یعنی اونیکه صندلی اجاره میکنه باید با خودش مشتری هم بیاره ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده تومن میزدم میزد نتیجه تراکنش نامشخصپنج تومن که زدم شد مثل اینکه سقفش به کارتای دیگه۵ تومنهآدم این ...

عزیزم خواستم بهتون بگم دوتا پنج تومن بزن برا مامان منم اینجور شد البته اولین بار که میخواست کارت به کارت کنه

سلام خوب هستید 

تازه تاپیک رو تموم کردم 

سال تحصیلی جدید هم مبارک 

من همیشه دو هفته اول مهر خیلی خسته میشم هر روز مدرسه و کلاس و کارهای خونه بعد از چند ماه که کارم به نسبت خیلی کمه خوب فشار زیادی بهم وارد می کنه 

فقط تو شهریور یه خونه تکونی اساسی کردم از شستن بالکن و شستن کامل یخچال فریزر گرفته تا مرتب کردن همه کشوها و هر چی هم دور ریز بود تا جایی که تونستم دور ریختم 

همسر من از اینایی هست که کلا حیفش میاد چیزی رو دور بندازه به خاطر همین باید وقتی نیست یه سری چیزا رو بریزم دور 

ولی خوب باز هم چون خیلی آمار خونه رو داره نمیشه همه چی رو راحت رد کرد 

حتی شده یادش هست که در فلان قابلمه رو تو کابینت داشتیم 

یا دو تا از فلان لیوان مونده بود الان کجاست 

واسه همین زندگی مینی‌مالیست برای من خیلی کار نمی کنه 

قبل مهر هم چند کیلو پیاز سرخ کردم با چند بسته سبزی قورمه فریز کردم 

مرغ و گوشت و همه چی هم برای فریزر گرفتم

فقط دیشب نگاه کردم دیدم لوبیا سبز ندارم که به همسرم گفتم امروز دو سه کیلو بخره خورد کنم فریز کنم البته من لوبیا رو میپزم فریز میکنم 

حبوبات رو هم تو خونه تکونی چک کردم دیدم عدس و نخود نداریم که الان همسرم رفته بگیره بیاد پاک کنم با لوبیا قرمز یه قسمتیش رو خیس می کنم فردا بار میزارم فریزر می کنم برای آش 

مامانم هم برام سبزی آش گرفته دستش درد نکنه خودش پاک کرد شست و خورد کرد 

متاسفانه این وسط اوضاع گردن و کمرم به شدت بهم ریخته .

پنجشنبه هفته پیش رفتم ام آر آی دادم هنوز وقت نکردم به دکتر نشون بدم ولی خودم گزارش رو خوندم نوشته بود هم دیسک گردن دارم هم کمر و دیسک کمرم یه پارگی کوچیک داره 

من یه بار از پله های خونمون خیلی بدجور افتادم پارگی دیسک کمرم از اون گردنم هم که به خاطر تدریس اینجوری شده 

و البته دکتر میگه چون حرفه ای ورزش کردی تو همه اون مدت آسیب به کمر و گردنت بیشتر شده 

حالا باید به چند تا دکتر نشون بدم ببینم نظرشون چیه 

تیره ماه که هم فیزیوتراپی رفتم هم طب سوزنی ولی فقط یک ماه آروم بود دوباره دردش شروع شد 

امسال پسرم تا دو و نیم مدرسه است یه جورایی بعد از خودم میرسه خونه ناهار می‌بره ولی هنوز تو این چند روز نتونسته تو مدرسه درست غذا بخوره 

صبح ها ظرف غذاشون رو میگیرن میزارن تو فر تایم ناهار بهشون میدن پسرم هم میگه تایم ناهارمون کمه غذام تا خنک بشه بتونم بخورم میگن برید سر کلاس 

کلا هم به شدت بچه بد غذایی هست حتی پیتزا هم که بچه ها عاشقش هستن دوست نداره 

همیشه باید کنارش بشینم تا غذاش رو بخوره .

اون هم غذاهایی که دوست داره دیگه تو مدرسه که قطعا دنبال بهانه هم هست که غذا نخوره 

خلاصه این ناهار خوردن پسرم هم شده یه معضل برام 

پریشب دیدم برای زنگ تفریح خوراکی نداره ببره نون پنیر هم بزارم میگه نرم میشه نمیخوره بوفه شون هم هنوز راه نیفتاده 

پنکیک خیلی دوست داره بیست دقیقه ای براش پنکیک درست کردم بینش هم نوتلا زدم گذاشتم تو ظرف با خودش برد 

دیروز می گفت مامان خوراکی من از همه بهتر بود 

حالا گفته هفته ای یکی دو بار درست کن وقت کنم درست می کنم چون موادی نمیخواد سریع هم آماده میشه 

عزیزم شما رو نمی‌دونم چرا اینطور شده ولی من دیروز ۱۱۰ تومن انتقال دادم به کارت بانک ملی همسرم و خیلی ...

عزیزم با شبا انتقال دادین یا شماره حساب؟ 

و اینکه آتی واریز میشه یا چند ساعت طول میکشه بشینه به خساب؟ 

خیلی مبارک عزیزم 😍 آفرین حالاااااا شد وقتی زحمت میکشیم باید ثمره ی تلاش هامون رو ببینیم تا خستگی ام ...

ممنون معصومه جون❤

امروز یا سایت مشکل داره یا نت من ضعیفه از صبح چند بار تلاش کردم عکسشو بفرستم نشد

خب عزیز من پاشو کارای خونه ات رو بکن ...اینم خودش یه ورزش ..کنارش خواستی بری برای خوش فرمی بدن باز ی ...

سلام عزیزم چقد خوبه که ما تورو داریم اینو از ته قلبم میگم 😘من هر وقت پست 5شنبه رو میخونم می افتم به جون خونه 

امروز هم صبح بیدار شدم بعد صبحونه دوتا سرویس رو تمیز کننده ریختم گذاشتم یه 20دقیقه بمونه 

تو این فاصله کل سرامیک خونه رو دستمال کشیدم یه وقت لکی نمونه کهنه بشه 

بعد رفتم سراغ سرویس‌ها با فرچه تا تونستم سابیدم😁

جارو کشیدم رفتم سراغ آشپزخونه ظرفها رو شستم خشک کردم وجادادم تو کابینت همه جا رو دستمال کشیدم که برق بزنه🥰

دوتا مرغ دیشب شوهرم آورده بود یکی درسته برای شکم پر روز جمعه چون ما روز جمعه خیلی خودمونو تحویل میگیریم رسمه تو خونمون😁

یکیش هم کبابی خورد شده بود برای کباب از همون قسمت‌های استخوانی رو با گوجه وفلفل گذاشتم ماکرو برای ناهار چون هم راحت آماده میشد هم خوشمزس 

خلاصه این چالش پنجشنبه خیلی عالیه🌹🙏

جیران جان یه خانمی که صاحب سالن هستن بم گفتن بشرطی صندلی اجاره میدیم که مشتری هم داشته باشید..یعنی ا ...

خب ببینید شما برای شروع کار باید اول دستیار وایسی هی ازمون و خطا کنی دستت راه بیوفته کارت تمیز بشه با چند تا مشتری تعامل داشته باشی بعد به فکر اجاره باشی 

چون یهو کسی اعتماد نمیکنه مشتری سالن بهتون بده 

میتونید تو یه سالن خیلی به نام تو منقطه دستیار وایسید تا اسمتون هم شناخته بشه

سلام خوبید گوشی ام شکسته و واقعا شرایط بدیه

خواستم از دی،،جی پی وام بگیرم ۲۳درصد سود می‌گیرد ۱۲ماهه+۲میلیون هم باید الکی اشتراک بخری

حس می‌کنم ضرر اندر ضرره

شما بانکی سراغ دارین  که بدون سپرده وام فوری ۲۳درصد بده😭

سلاااام به همگی خییییییلی دلم براتون تنگ شده بود خیلی زیاد خوشحالم که عمری باقیست تا دوباره با خانوم ...

سلام. اگه اشتباه نکنم atii بود کاربری قبلیتون.

تبریک به این مقاومت و استحکامت دختر، بی نظیری👏👏

2810