سلام به همه دوستان تلاشگرم 😍
امیدوارم هرجا هستین دلتون شاد و ارامش حاکم بر لحظاتتون باشه 🤍
برای ۶ ماهه دوم سال هدف ۱۰ گرم طلا گذاشته بودم با توجه به بودجه ای که دارم خب شکرخدا امروز ۶.۵ گرم حدودا یه دستبند اپل خریدم زینتی نو
بیشتر و سنگین ترش سهم تک تک شما دوستای عزیزم❤️
خیلی دوست داشتم یه کار کم اجرت پیدا کنم اما دوساعت تمام مغازه های شهر رو رفتم و دریغ از یه کار دست دوم خوب
خودمم طلای مصرفی هیچی نداشتم اینو گرفتم که روحیه ام هم حفظ بشه
از یه طلافروشیگرفتم که توی شهرمون سابقه زیادی داره اما اولین خریدم ازش بود امیدوارم دستش سبک باشه و بتونم زودتر اون ۳.۵ گرم باقی مونده رو خرید کنم
خانما وقتی داشتم دستبند رو انتخاب میکردم چشمم خورد به بسته جدید النگوهاش که گذاشته بود جلوی دستش وهنوز بازشون نکرده بود
النگو ونکلیف به حدی زیبا بود که منی که از النگو هیچوقت خوشم نیومده بود عاشقش شدم
گفتم بی زحمت یه قیمت بدین حساب کرد گفت ۵۵ میلیون
اما چون پولم نمیرسید و گفت طلای اقساط نداریم من همون دستبند رو برداشتم اما دلم رو پیش اون النگو جا گذاشتم
اصلا شبیه عکساش نبود خیلی خیلی خیلی زیبا تر بود
هدف گذاشتم به امید خدا از این به بعد فقط طلای شکسته بخرم تا روزی که بتونم اونو بدست بیارم🥹 نمیدونم با ماهی ۲ تومن چجوری میتونم اما خدا بزرگه 🌱
در راستای اهداف نیمه دوم سال دوتا کتاب خوب قرار بود بخونم تا اخرسال که کتاب عادت های اتمی رو شروع کردم و ۶۰ صفحه ازش خوندم تا اینجا خیلی لذت بردم و چیزای مفیدی ازش یاد گرفتم
امیدوارم در کنار پس انداز مالی برای ذهن و ذهنیت تون هم پس انداز کنید که ما زنان پایه های خانواده و اولین الگوی دخترامونیم 💪🏻
دخترمم مهد ثبت نام کردم و با مدیرشون صحبت کردم که دخترم رو فقط مواقعی که دانشگاه کلاس دارم ببرم و اونم بنده خدا پذیرفت و قبول کرد که شهریه رو نصفه بگیره
وسایلش هم خریدم فقط مونده کیفش که اونم دوتا کوچیک داره احتمالا نخرم جدید
خدایا شکرت برای تمام لحظات سختی که فکر میکردم اخرشه اما گذشتن و من امروزم رو تجربه میکنم در کنار عزیزانم
@masumehjoon  
این گزارش ناقص و شکسته رو از شاگردت بپذیر که داره میجنگه برای روحیه اش
روح پدر مادرتون شاد براشون فاتحه میفرستم 🤍