2777
2789

سلام و درود. چندسالی هست باهاتون همراهم..میخونم و از اینهمه خانمی هاتون لذت میبرم. 

دوست دارم کنارتون باشم و باهاتون پیشرفتهایی داشته باشم. خودم شاغلم از صبح ساعت 5 میام بیرون تا 5غروب.کارم دولتیه و حدود 3ساعتی بصورت رفت و برگشت تومسیرم. شوهرم درامدی نداره..من همه جوره باهاش کنار اومدم. البته اینم بگم اولش پوشاک داشته و بعد کرونا دیگه جمع کرده و دیگه دنبال کار و بار نرفته.هیچ کاری رو در شان خودش نمیدونه..با این حال نزاشتم کسی از فامیل متوجه بشن که همسرم بیکاره و یه ظورایی سرکوفت بهمون بزنند.کمک که نمی کنن زخم زبون هم نشنوم.یه طورایی کمکک بوده تو کار خونه و در حد نگهداری بچه کوچکم و بردنش به مهد.

اومدم راهنمایی ام کنید. حدود 12 تومن حقوق ثابت که ماهانه دستم میاد.5 تومن قسطه و قبوض که ماهانه بایست بدیم. با حدود 7 تومن چطور برنامه ریزی کنم که هم خورد و خوراک و لباس بچه ها و خودمون و خرجکرد متفرقه و... اجاره خونه نداریم.رهن کاملیم.یه ماشین داریم..

خودم و همسرم و دو دختر دهم و اول ابتدایی دارم.

خواهشا کمک کنید تا بتونم کمی پس انداز داشته باشم هم اینکه بتونم برای خرجکردهای یهویی پولی داشته باشم. خیلی خیلی دوستتون دارم. و ازتون 

که ببینم کمبود ویتامینی دارم یا چه مکملی بخورم، که پزشک برام با توجه به جواب آزمایشاتم تجویز کنه، و ...

دلدار جان فوق العاده بود پستت   

به دلمون نشست ،سرفرصت دوباره برامون بنویس   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسکیت نیاز به کلاس داره؟چون قبلا گفته میخوام ولی کسی از اطرافیان بلد نیست که یادش بده

کلاس رفتن زیاد مهم نیست 

منم واسه دخترم خریدم خودش اینقد تمرین کرد و خورد زمین که الان ماشالله خوب یاد گرفته

آفرین دقیقا همینطور عزیزم ❤️ ما برای کی می‌خواییم جمع کنیم ؟در نهایت مال بچه هامون بر میگرده همون خو ...

معصومه خانوم برای ۲۰۰ میلیون بانکه۴تومن پول میده کشاورزی 

برای مثال ۳۰۰تومن ماهانه میشه ۶تومن خواستم بدونید

سلام و درود. چندسالی هست باهاتون همراهم..میخونم و از اینهمه خانمی هاتون لذت میبرم. دوست دارم کنارتون ...

جای شما تو زندگی عوض شده تا کی میخواید به این رویه ادامه بدید ؟
بنظرم مسیرو داری اشتباه میری 

جای شما تو زندگی عوض شده تا کی میخواید به این رویه ادامه بدید ؟بنظرم مسیرو داری اشتباه میری

چه کنم؟ نمیتونم که طلاق بگیرم با دوتا بچه؟ آینده بچه هام چی میشه... تازه بعد اینهمه سال زندگی چیزی به نامم ندارم..ولی از وقتی با تااین تاپیک آشنا شدم تصمیم جدی گرفتم که مخفی شده کمی پس انداز داشته باشم.نمیدونم چطوری؟ 

@masumehjoon      کمکم کن و از راهنمایی های سازنده ات بهره مندم کن. قربون محبتت..

عزیزم موفق باشی میشه این چالش و برای من توضیح بدی ؟؟

ممنونم

از اول اسفند که روز سه شنبه بود ما هر سه شنبه یه مبلغی رو کنار میذاریم. هفته اول ده هزار، دوم ۲۰، سومی سی و و و و به همین ترتیب تصاعدی بالا میاد. مثلا هفته ۳۰ مبلغ ۳۰۰ هزار. در نهایت هفته ۵۲ که میشه یک سال کل پول میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام به روی ماه شما🥰امروز سه شنبه و هفته ۳۱ از هفته ۵۲ هستش مبلغ پس انداز ۳۱۰ هزار تومن با مبلغ چها ...

سلام به گل خانومها🥰

امروز سه شنبه و هفته ۳۲ از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۳۲۰ هزار تومن

با مبلغ چهار میلیون و ۹۸۰ تومن قبل 

میشه:

پنج میلیون و ۳۰۰ هزار تومن 

سالم و پایدار باشید❤️

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
چه کنم؟ نمیتونم که طلاق بگیرم با دوتا بچه؟ آینده بچه هام چی میشه... تازه بعد اینهمه سال زندگی چیزی ب ...

واسه نفقه شکایت کن

وای خدا اصلا تحمل مرد بیکار تو خونه ندارم. همین یه کارکردم ازشون بگیرن باید ساعت ۹ شب بذاریمشون دم در 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
چه کنم؟ نمیتونم که طلاق بگیرم با دوتا بچه؟ آینده بچه هام چی میشه... تازه بعد اینهمه سال زندگی چیزی ب ...

از کرونا چند سال گذشته ماشین که دارید اگه کسر شانش نیست بره اسنپ
من نگفتم طلاق بگیر و تایپیک هم جاش نیس بخوایم صحبت کنیم ولی واقعا ناراحت شدم
اهرم فشار باش حتی اگه با گفتن به بقیه مشکل حل میش بگو نترس
چرا مخفی بخوای طلا بخری شما پول خودته داری لطف میکنی تو خونه خرج میکنی

میخوام تجربه خرید ملک خودمو بگم؛ سالها پیش اومدیم یک خونه مزایده ای از دادگاه خریدیم. این خونه ها اغلب ورثه ای و یک مقدار زیرقیمت منطقه هستند).. ببینید از فردای روز خریدمون انقدر بدبیاری و بدبختی اومد به سراغ زندگیم که در آستانه طلاق و انواع بیماری قرار گرفتیم. اه و نارضایتی و ناراحتی ورثه پشت سرمون بود. حتی به ما گفتن چرا ملک پدری ما رو خریدین؟ ما راضی نیستیم.

خلاصه ببینید چقدر مستاصل و ناتوان شدم که همون خونه رو به قیمت پایین تر از خرید خودمون تونستیم بفروشیم به یکی دیگه. حالا دوندگی های دادگاهیش بمونه که حدود ۲ سال طول کشید تا برم و بیام.

میگم اصلا سراغ این ملک ها نرید که برکت نداره

اونم درحالی که میدونست مادرشوهر از اون خونه خسته شده و داره همسرشو راضی میکنه خونه رو بفروشه و برن آ ...

سلام ما هم یه فامیل داریم همینجوری هستند

خانواده‌ی خیلی زحمت‌کش و خوبین اما اصلا مدیریت مالی ندارند

من از بچگی باهاشون در رفت و آمدم مادر خانواده خیلی مدیریت خوبی توی خونه و زندگی داره همیشه بهترین مواد غذایی رو با ارزون‌ترین قیمت میخره خودش انواع مربا و ترشی رو درست میکنه

اما همیشه مهمون داره دو تا بچه‌های برادرش رو خودش بزرگ کرد هیچ روزی یادم نمیاد سر سفره‌اشون مهمونی نبوده باشه خانواده‌اش سه ماه سه ماه میومدم خونش میموندن خدا به سفره‌اش برکت بده 

متاسفانه خیلی خیلی توی زمینه مالی اشتباه میکنن یه خونه‌ی ویلایی قدیمی توی تهران داشتن فروختن رفتن شمال خونه گرفتن درصورتیکه اصلا شمال ساکن نبودند بعد هم همون خونه رو فروختن که از ایران برم طرف پولشون رو خورد دیگه صفر شدن و این سال‌ها نتونستن جبران کنند

چند سال پیش یه ارثی بهشون رسید که اون موقع خونه اطراف تهران میتونستن خونه بخرن امااااا خانوادگی رفتن ترکیه و همه‌ی پول رو خرج کردند☹️

الان پدر و مادر هر دو مریض هستند پدر دیگه نمیتونه کار کنه مستأجران و سالی یکبار اسباب‌کشی میکنند💔

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان افرادی که کاربری منو میشناسن ( من خیلی برا خودم ارزش قائل نمیشدم و خرج نمیکردم ) که دارم ...

سلام عزیزم بنظرم راه های دیگه هم برا تنبیه همسرتون هستش.اصلا جالب نیست که بیا بگی چون منو ناراحت کردی پول بهت نمیدم.

میتونی نامحسوس خرج بتراشی و هی پولتو برا خودت نگه داری ولی نامحسوس.

باز بستگی به اخلاق همسرت داره گلی❤️

خوشحالم که پیشرفت کردی🥰

مواظب باش ازون طرف بوم نیوفتی💚

عزیزم دختران بزرگن و از پس خودشون بزمیان پس شوهرت باید جمع کنه بره سر کار شده نرو یه ماه سرکار مرخصی بگیر یه هفته نرو بگو کمرم درد می‌کنه تا مجبور بشه بره.آخرش که چی.خاله بیچاره منم یه عمر رفت سرکار دختر جهاز داد و شوهرش هم معتاد بود همش دود میکرد.عزیزم شوهرت وقتش هم آزاده ممکن هزار تا کار بکنه که وقتی فهمیدی دیگه نمیتونی کاری کنی

2810