امروز یکی از بودجه بندی هام که مربوط به بودجه ی خانوم خونه هست رو مینویسم، و اگر دوست داشتین در مورد جزئیات بودجه بندی های دیگه ام روزهای دیگه فرصت کنم مینویسم. 🌺
بودجه ی خانوم خونه، مبلغی هست که برای هزینه کارهای زیبایی و آراستگی خودم و هزینه لوازم آرایشی و بهداشتی اختصاص دادم.
من تا یک سال قبل، هزینه ی کارهای زیباییم، کاشت ناخن و ترمیم ماهانه اش، سالی دوبار کاشت مژه، سالی دوبار رنگ کردن مو، اصلاح و ابروی ماهانه یا گاها سه هفته یکبار اینها بود، که هزینه ی قابل توجهی ماهانه یا حتی سالانه برای اینها خرج میشد. تغییری در این سبک در جهت زیبایی دادم، که بسیار از نتیجه اش برای خودم راضی ام.
حقیقتش من کاشت ناخن یا همون لمینت و ترمیمش با ژلیش رو علاوه بر زیباییش به جهت اینکه ناخن هام بسیار شکننده بود و همیشه موقع کار کردن از یه جایی میشکست که دلم ضعف میرفت، و ناخن کوتاه هم دوست نداشتم، فقط چاره اش کوتاه بودن ناخن ام بود که دوست داشتم کمی صدف ناخنم بلند باشه، به هر حال زن زیباست و زیبایی رو دوست داره 😊🌺 و چیزی حدود ۴۰۰ تومن هزینه برام هر ماه داشت،
چون نماز خوندن رو دوست دارم، همیشه دل چرکین بودم که ممکنه وضوی صحیح و درستی نداشته باشم، چون به انرژی وضو و نماز توی زندگیم و نیاز روحم بهشون اعتقاد و ایمان دارم و خواست قلبی من هست، برای همین همیشه توی این چالش قلبم، دست و پا میزدم، یه روزی حدود یک سال قبل، با دلم نیت کردم که من میرم و ریموو میکنم و کاشت ناخن رو برمیدارم ، تا بتونم وضوی درست بگیرم و نماز خوندن به دلم بشینه، ولی از ناخنم قول گرفتم، که این کارو دارم میکنم، و نو دیگه نشکن 😄
اینم حرف گوش کن 😄، ولی خدا شاهده جدا از شوخی، الان یک سال هست که ناخن طبیعی خودمو دارم و نمیشکنه ❤️
یه سوهان خریدم قیمتش ۵۵ هزارتومن بود یک سال قبل، هنوز خم دارمش و داره کار میکنه و هفته ای یکبار سوهان میکشم و مدلی که دوست دارم صدف ناخن ام رو سوهان میکشم، و احساس میکنم این سوهان کشیدن خیلی تاثیر داشت توی مقاومت ناخن ام.
و انقدر حالم خوبه که ناخن خودمو دارم و کمی هم بلند و قشنگ شده، حتی رغبتی هم دیگه به برق ناخن زدن هم ندارم، شاید باورتون نشه که چند ماه قبل حتی مراسم عروسی تالار رفتم، حتی لاک هم نزدم، ناخن های قشنگ خودم رو با انگشتر زینت دادم، و قبل و بعدش هم نمازم رو با دل خوشیم خوندم ❤️
یه جوری رویکردم این یکساله به خودم برگشتن، به خود خودم رسیدن، به طبیعت خودم، طبیعی بودن خودم احترام گذاشتن شد.
پس ماهی چهارصد از ناخن برام موند، که ذخیره ی پارسیان تشویقی میشه و البته چون هرسال قیمت ها افزایش پیدا میکنه، این مبلغش رو هم خودم سالانه افزایش میدم.
یه کار اشتباه دیگه ای که میکردم و حذفش کردم، و نتیجه اش فوق العاده شد برام، این بود که من همیشه فصلی یکبار میرفتم داروخانه ی معتبر و خوب و برای حدود سه ماه، انواع و اقسام کرم دورچشم، فوم صورت، تونر، آبرسان ، مرطوب کننده، کرم دست و …………. و حدود ۳ میلیون برای ۳ ماه استفاده ی اینها میدادم، پوستم خراب نشد، چون مشاوره ی خوبی میداد داروخونه و برند خوب میگرفتم ولی نمیتونستم این هزینه و این محصولات کار خوبی برای پوست من میکنه یا نه.
برای همین تصمیم گرفتم یه متخصص پوست و مو خوب پیدا کردم، ۲۵۰ تومن هزینه ویزیتش رو پرداخت کردم، ( و یک هفته بعد هم از بیمه تکمیلی که داریم، هزینه ویزیت رو گرفتم )
و متخصص پوست، برام با توجه به پوستم و مشاهداتش و توضیحاتم ، آبرسان، فوم شستشو، یه سرم برای روشن شدن پوستم، ( چندتا لک کوچیک آفتاب سوختگی و لک بارداری برام دراومد که خیلی کوچیکه ولی دوست داشتم پوستم روشن تر بشه ) ضد آفتاب مناسب پوستم و حتی برای موی سر من شامپو ی مناسب و سرم موی بعد از حمام داد، من الان بعد از یکسال بسیار از نتیجه ی صورتم و موهام راضی هستم و حتی برندهایی که پزشک برام تجویز کرد، مجموع هزینه ی یک ساله ی اینا حتی کمتر از مبلغی شد که من قبلا به تجویز خودم هزینه میکردم. و روش ایمن تر و مطمئن تر و سلامت تری هست که تحت نظر پزشک باشم حتی برای کار زیبایی.
مورد بعدی، سالی دوبار موهامو رنگ میکردم ( دکلره که توش هایلایت کم در می آوردم، و حتی از ریشه هم دکلره نمیکردم که موهام بیشتر آسیب نبینه، ولی باز هم آسیب داره دکلره و هزینه ی زیادی هم داره، و باز هم هزینه ی بیشتری برای ترمیم مو، پروتئین تراپی و … ، یعنی کارم این بود هزینه کنم موهام برای چند هفته قشنگ بشه و دوباره هزینه کنم آسیب مو رو درست کنم، و حدودا سالی ۹ میلیون هزینه میشد برام. ☹️
آخرین بار تابستون پارسال رنگ کردم، ولی این روند رو هم متوقف کردم، رفتم آرایشگاه قیمت های رنگ دار و آسیب دیده رو کوتاه کردم، بعدش رفتم پزشک عمومی برام چک آپ کامل نوشت، حتی گفتم چکاپ هورمونی هم بنویس، گفتم دکتر دونه دونه سلول هام چک بشه 😄