2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان یه توضیح مختصر بدم بابت وام مهربانی 

من پنجم اسفند سال گذشته حساب مهربانی باز کردم 

( افتتاح حسابش کلا اینترنتی هست باید سامانه بام و داشته باشید هم مبشه اپلیکیشن و دانلود کرد برای ایفون هم میشه با تحت وب وصل بشی )  بعد همونجا تقاضای کارت میدی و یه شعبه انتخاب میکنی که بری کارتتو حضوری بگیری 

من از همون موقع پول ریختم اول ۵۰ تومن واریز کردیم که چهار ماه کامل بود بعد هم تو پروسه خربد خونه مبالغ زبادی وارد حساب شد

به دو میلیارد هم رسید چند روز باز برداشت کردیم 

مبلغ ثابتش همون ۵۰ میلیون بود ولی در کل گردش حساب بالا بود 

بقیه کارا هم از خود سایت انجام میشه 

قسمت تسهیلات که بری مبلغ وامتو نشون میده 

شما میتونید بازه پرداخت ۶ ماه تا ۵ سال انتخاب کنی

اینا همه خیلی راحت تو سامانه هست 

مرحله بعد اعتبار سنجی خودت هست 

بر اساس اعتبار سنجی خودتون بهتون یه جدول میدن که شما مجاز هستید چه ضامنی انتخاب کنید 

ضامنتون باید حتما تو بانک ملی حساب داشته باشه و سامانه بام رو هم داشته باشن 

معمولا هم ضامن هایی با رتبه اعتباری a یا b  میخان 

مهم نبست شغل چی دارن فقط رتبه اعتباری شون مهمه 

کلا مراحلش نیم ساعت هم نمیشه 

ولی من یکجا گیر کردم مثلا میخاستم گواهی امضای دیجیتال بگیرم چون گوشی ام ایفونه  با تحت وب میومدم نداشت این گزینه رو 

منتظر موندم شب همسرم اومد با بام ایشون وارد شد و مشکل حل شد 

در کل اگه مراحل و درست بری زیر نیم ساعت پول به حسابت میاد 

خدا خیر بده مامان سبحان و چند جا من موندم راهنمای کردن 

چند روز دیگه تولد دخترمه ۷ سالشهنمیدونم چی بگیرم براشعروسک زیاد دارهطلا هم به اندازه کافی داره میخوا ...

به نظر من میکروسکوپ دانش آموزی بخرین واسش هم علاقه مند به علم میشه هم ذوق میکنه بازم هرچی نظر خودتونه 

تولد میوه دلتون پیشاپیش مبارک ❤️ 

خب بعد از دریافت حقوق 🤩

اول اقساط رو پرداخت کردم 🥳

بعد مبلغ 52 هفته رو دادم صندوق طلا 🥳

مبلغی تو باکسهام ریختم ک هدفمه فعلا باکس ها پر بار تر بشن حدود ی دوتومنی بیشتر نتونستم تو باکسا بریزم  🥳

وام ویپادم بلاخره تصویه شد و چون همسرم اکیدا وام جدید رو ممنوع کرده بود فقط دوتومن وام پیش درامد و گرفتم  و دادم طلا ک انشالله خدای روزی رسون برسونه پول بتونم تصویه کنم 🤲 

شما نمیدونید میشه اقساطی پرداختش کرد یا نه؟ 😣

مرحله بعد لیست برا فریز نوشتم در اسرع وقت با دوماه یارانه جمع شده برم خرید بعد گزارشش رو بدم 🥰

بن این ماه هم سعی کنم خرج نشه جمع بشه دوماه ی بار خرید عمده کنم مثل دستما و مواد شوینده و ... فعلا دارم ولی بخرم ک زود جاشون پر بشه 🥰

تو هدفام داشتن پول تو حساب بود ک بیمه پسرمو از حقوق دادم و پول توباکسش گذاشتم بمونه 🥰 

پول ترم جدید کلاس پسرمو دادم 🥳 

قبوض و شارژ ساختمان هم پرداخت کردم از پولی ک مدنظرم بود برا باکسش🥳 

پول برا لیزر و پلاژن تراپی هم کنار گذاشتم 🥳

گزارش مختصر و مفید از عملکرد من بعد از واریز حقوق 😍

سلام عزیزم اینجوری بخوای فکر کنی هیچ کاری نباید بکنی بعد هم روزی رسان خداست ...

ممنون انقدر شرایطمون داره سخت میشه من دیگه دارم کم میارم. از ته ته دلم میخوام خدا یک راهی برایمان باز کنه😭😭😭😭

خب بعد از دریافت حقوق 🤩اول اقساط رو پرداخت کردم 🥳بعد مبلغ 52 هفته رو دادم صندوق طلا 🥳مبلغی تو باک ...

سلام به روی ماهت...

وام پیش درآمد رویه هفته مهلت تسویه نوشته ولی اگرنتونستی تسویه کنی ۱ماهه بایدتسویه بشه...قسطی نیست.

سلام دوستان یه توضیح مختصر بدم بابت وام مهربانی من پنجم اسفند سال گذشته حساب مهربانی باز کردم ( افتت ...

سلام ..عزیزم ممنون که توضیح دادین...

فقط ببخشیدیه سوال...گفتین کع برای حساب مهربانی میتونیم کارت بگیریم...

من الان کارت بانک ملی رو دارم وتو اپلیکیشن بام افتتاح حساب طرح مهربانی روانجامدادم بایدبرم بانک وبگم که کارت برای طرح مهربانی میخوام؟درسته؟

سلام به همگی دوستان مقتصد🥰🥰

عزیزان کم و بیش میخونمتون و از نظرات ارزشمندتون بهره مند میشم

در مورد طلا که عمده سوالات دوستان اینه کی بخرم؟

طلا همیشه برای خودش یه مسیر پر نشیب و فراز داشته و داره ولی کلیت داستان اینه که روند صعودیه

دوستان طلا در محدوده ۳۸۶۰ تا ۳۸۸۰ باید یه اصلاح بده یعنی یه ریزش کوچولو

اونجا برای کسانی که قصد خرید دارن بد نیست

بعدش که دوباره ادامه مسیر صعودیش رو در پیش بگیره هر گرم به بالای چهار میلیون تومن خواهد رسید اینجا برای دوستانی که میخوان از بازار طلا خارج بشن و سرمایه شون رو به ملک یا هر برنامه دیگه تغییر بدن موقعیت خوبی هست

وقتی به بالای چهار تومن رسید میتونید خروج بزنید

دوستان نوسان گیر هم گوشه چشمی داشته باشن چون یه چیزی حدود دویست تومن در هر گرم کاهش میده که برای نوسان گیرا رقم کمی نیست

دوستان توجه داشته باشن که همه این حرفا بر اساس نمودار و چارت هست اگر اتفاق غیر مترقبه ای پیش بیاد همه این تحلیلها بهم میریزه و دود میشه میره هوا

شب همگی بخیر😘😘😘

تن تون سلامت

دلاتون شاد

لباتون خندان

جیباتون پر پول❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
چند روز دیگه تولد دخترمه ۷ سالشهنمیدونم چی بگیرم براشعروسک زیاد دارهطلا هم به اندازه کافی داره میخوا ...

سلام عزیزم تولد دختر گلت مبارک باشه ، من تولدت یک سالگی دخترم طلا گرفتم و بعد از اون تو تولدای بعدی :کامپیوتر، دوچرخه ، لپ تاپ ، اسکیت ، ارگ کیبورد ، تعویض دوچرخه با دوچرخه بزرگتر ، گوشی ، طلا ، گیتار ، دوچرخه بزرگتر ،ساز کالیمبا ، تعویض تخت و کمد و دکور اتاق،تعویض گوشی ۲بار، کیف و کفش و پالتو چرم .

همینا یادم میاد میتونی شما هم بسته به سن و علاقه اش چیزی بخری ، من که هر کدوم رو برا دخترم گرفتم واقعأ خوشحال شده چون میدونم چی دوست داره ولی اکثرش رو با خودش رفتم و خودش انتخاب کرده فقط اسکیت رو چون میترسیدم زمین بخوره موافق خریدش نبودم ولی بالاخره تولدش خریدم و سورپرایزش کردم و واقعأ خوشحال شد فکرش رو نمیکرد راضی به خریدش بشم 😍  ولی بجز اون دیگه سورپرایز نداشتیم همه رو بسته به نیاز و علاقه اش گرفتم ، فقط نوشتم شاید به دردت بخوره و بتونی ایده بگیری ، درسته هیچ کدوم در راستای تاپیکتون نیست و فکر کنم بیشتر ولخرجی و بدآموزی باشه که اونم میدونم دوستان از خطای شاگرد تنبلشون میگذرند🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام به همگی دوستان مقتصد🥰🥰عزیزان کم و بیش میخونمتون و از نظرات ارزشمندتون بهره مند میشمدر مورد طل ...

عزیزم یجایی رو نفهمیدم

گفتین هر گرم ۲۰۰ تومن کاهش میده

چه زمانیه این کاهش؟؟؟؟

وقتی به گرمی بالای ۴ میلیون رسید اصلاح میده؟

درست متوجه شدم؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اصلا همچنین کاری نکن عزیزم سی ماه دیگه پول تو بی ارزش ترین میشه 👌من به مثال بهت بزنم خیلی ساده خود ...

آره اتفاقا خودم هم پشیمون شدم حساب کتاب که کردم دیدم تا سی ماه دیگه ارزش پولم +مبلغی که تا اون موقع جمع میکنم همون حدود ۳۶۰ میشه دیگه حالا چه کاریه که سه سال هم استرس اقساطش رو داشته باشم 

راستش معصومه جون من خیلی تلاش می‌کنم به یه نقطه امنی برسم تو زندگیم چون پشتوانه مالی هم ندارم بیمه و شغلی هم ندارم 

الان دارم دنبال کار میگردم توروخدا برام دعا کنید کار پیدا کنم یکم دلم قرص بشه 

توی چهار سال زندگیم بعد از هر بحثی شوهرم منو از خونه بیرون میکنه درسته ده دقیقه بعدش مثل چی پشیمون میشه و از دلم در میاره موقع عصبانیت اصلا نمیفهمه چی میگه ولی راستش همیشه ته ذهنم این موضوع هست که اگر یکبار جدی جدی نیومد دنبالم چی 

اون موقع کجا برم پس باید هر جور شده یه خونه حتی شده سی متری بخرم 

2810