2777
2789
دقیییقاااااومهمترفرسودگیش بالاستاکثرهمکاران یاپا دردن یاکمردرد یاارتروز کردن ودیسک و....اینهاقابل جب ...

همه شغلا همینه 

من الان ده روز پیش پسرم مریض شد یه روز مرخصی گرفتم امروز خودم حالم بد بود استعلاجی گرفتم پیام دادم ب مدیرمون حتی جوابمو نداد. یعنی ناراحت شده بود ازمزخصی من! درصورتیکع حق من. هست

بنظرم خوبی معلمی تعطیلاتشه اگر کسی واقعا روحیش میخوره خوبه براش. چهارروز در هفته میری سرکلاس و سه روز بیکاری تابستون و عید و... بیکاری. 

من حتی عید هم شیفت هستم. تابستون بخاطر ارز اربعین اکثر جمعه ها شیفت بودیم. نمیگم نارضیم. کارم نسبت ب معلمی کارش با روحیه من سازگارتره اما فرسودگیش بالاتر از معلمیه چون صبح تا ظهر پشت سیستم با انواع مشتریا سرکار داری.. یکی سیگار میکشه حالت بد میشه یکی لحنش بده یکی صبر نداره و...  . هرشغلی فرسودگی داره و سختی. اگه ادم بخواد سختی نکشه باید بشینه گوشه خونه. 

معلمی هرچی هم باشه هرچقدرم فرسودگی داشته باشه باز اون تعطیلاتش باعث میشه یه کم انرژی بگیری برا روزای دیگه ات. این مزیت کمی نیست بنظرم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم یه گزارش بدم 

من از مرداد ماه تا الان هفده میلیون وام ویپاد گرفتم وام پلکانیش رو ،

اینسری چهار میلیونی بود دو تومنش رو دادم دوتومنش مونده اونم این ماه میدم پنج میلیونی رو‌میگیرم 

از وقتی گرفتم خورد خورد دادم طلا اب شده از گرمی ۳۳۰۰شروع کردم خریدن الان ۴گرم وششصد سوت دارم نهصد تومنی تو سودم فعلا 

دقیییقاااااومهمترفرسودگیش بالاستاکثرهمکاران یاپا دردن یاکمردرد یاارتروز کردن ودیسک و....اینهاقابل جب ...

من که زبان تدریس میکردم تو آموزشگاه الان دیسک دارم و استارتش از همون موقع ها شروع شد اما من متوجه نشدم

دوستان تو این اول مهر هر چند خیلی کم به فقرا کمک کنید مطمین باشید چند برابرش بهتون برمیگرده 

دیروز تو یه گروهی خانمی درخواست کرده بود برای بچش کفش بخره اول مهر رو با دمپایی رفته بود هر چند کم بود پولم ولی سیصد تومن واریز کردم براش شبش همسرم سه میلیون بهم داد گفت پیشت باشه فعلا لازمش ندارم البته برای پس انداز بهم داد ولی خوب خداروشکر چندین برابرش اومد جاش 

مهربونی هیچ وقت گم نمیشه یه جایی بهت برمیگرده 

پس در حق هم نوعامون مهربون باشیم 

عزیزم اگر در زمان کوتاه بخوای وام بگیری همین ویپاد و طرح مهربانی بانک ملی خوب هست چون ویپاد یک ماه و ...

@مامان_سبحان۷

لطفا الان درخواست دوستی میدم خدمتتون، در مورد ویپاد میخوام از ب بسم الله به من راهنمایی کنین، امروز به امید خدا بتونم ویپاد باز کنم، و چندتا سوال دیگه در مورد وام از شما داشتم. لطف میکنین راهنماییم کنین. اینجا دیگه سوال و جواب درمورد وام، دوستان تاپیک رو اذیت میکنه. 

مهربونای دیگه هم لطف کنید خصوصی برام در مورد ویپاد که بتونم زود مراحل عضویتش رو انجام بدم و بتونم زودتر وامش رو فعال کنم و وامش رو بگیرم، ممنون میشم خصوصی برام پیام بذارین و راهنماییم کنین. یک دنیا سپاسگزارم ❤️🙏❤️

عزیزم من با حرفتون مخالفم بچه‌ها گستاخ نمیشن آگاه‌تر میشنماها نسل توسری خور بودیم شما خودتون رو نگاه ...

من ده ساله کارم همینه

بجزحیطه معلمی روانشناس تربیتی هم هستم آگاهی باگستاخی خیلی متفاوته مخصوصا تومقاطع دبیرستان معلم هامون دیگه کشش ادامه دادن ندارن وخیییلی مشکلات دیگه اینجا جای گفتنش نیست

ببخشیداینجامطرح شد دوستان 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام روزتون بخیر بچه ها به جز ویپاد از کجا بدون ضامن میشه وام گرفت ؟

*ویپاد

*بلو

*مهرایران (رتبه اعتباری A یا b)

*بانکینو

*موسسه ملل طرح نیکان 

*بانک شهر یه تسهیلات بدون ضامن داره ولی فکر کنم کسر از حقوق میخواد 

*وام سپینو بانک صادرات هم به زودی شرایطش اعلام میشه فعلا در حد تبلیغاته

بهترین هاش همون سه تای اولی هستن

دوستان اگر با کددعوت من تو بانک شهر افتتاح حساب کنین   ۳۰ هزارتومن به حسابتون واریز میکنه 

حواستون باشه تو قسمت کدمعرف حتما این کد رو بزنین تا ۳۰ هزارتومن بهتون بده 

z1cpxz4p

(برنامه همراه شهر پلاس رو از بازار نصب کنید )

همه شغلا همینه من الان ده روز پیش پسرم مریض شد یه روز مرخصی گرفتم امروز خودم حالم بد بود استعلاجی گر ...

خداقوت عزیزم

نمیدونم چرامن انرژی نمیگیرم😆😆😆😆

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810