2777
2789
بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

نسرین ❤️

بانو، ماشالله به جونتون ❤️ شیرزن هستین بانو 

انشالله وجودتون همیشه سلامت و همینطور قدرتمند 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آفرین به عزم و اراده ی فوق العادتون😍 ماشاالله به سیاست و درایتتون😍 لذت بردم از خوندن پستتو ...

این وامی که گفتید چیه ،شرایطش چیه کدوم بانک؟ 

منم مثل شما قرعه‌کشی خانگی شرکت کردم ۸ تومن تیرماه دستم میاد چکارش کنم؟

بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

حق دارم تو این تاپیک میمونم. چون خیلی انگیزه میگیرم 😍😍

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم🥰😘

فقط یه سوال.. اگه خانواده همسرت در جریان شرایط سختتون  بودن .. یکم کمکتون نمی گردن... مثلا تو خورد و خوراک ..مخصوصا برا بچه ها

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
کاری به کار این تاپیک نداشته باش ، تو و اون خانم دیگه که صبح تا حالا دارید، خرید طلا رو با دلایل خند ...

خنده داره واقعا  ؟  واقعا شما شم اقتصادی ندارید . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

ببین همه مثل شما و خانومای اینجا دنبال پیشرفت نیستن که از حرفای همدیگه نهایت استفاده رو ببرن

نمونه اش رو بهت بگم

خواهر بزرگترم خیلی قبلتر از من شاغل بود اونم سالها با حقوق اداره کاری، من نصف اون حقوق میگرفتم بماند که مجردیاش همه رو بقول جیران جان کولباش میکرد

شد زمانیکه ما ازدواج‌کردیم

یادتونه گفتم اول کرج خونه خریدیم بعد اومدیم شهر خودمون یه اپارتمان خریدیم تو یه منطقه ی متوسط؟اون زمان میدونستم خواهرم پول مخفی برای خودش داره، تازه اول گرون شدن خونه بود مثلا تازه متری ۲۰۰ هزارتومن گرون شده بود اومد خونمون هرچی به گوشش خوندم بیا شده یه ۵۰ متری بخرید بخدا خونه داره گرون میشه دیگه نمیتونی بخریا هی گفت نه ما پولی نداریم گفتم فلانی پول خودتو بیار وسط پول پیش خونتونو طلاها و وامم هست نمیخوای شوهرت بفهمه تو پول داشتی من همه جوره پشتتم میگم ما قرض دادیم بهمون بعدا برمیگردونید شوهرت داد دوباره میذاری سرجاش یا هرچیه دیگه فقط تو بیا بخر مگه گوش کرد؟خدا شاهده هیچوقت یادم نمیره یکماه بعد خونه ی من از متری ۱۷۰۰ شد متری ۲۵۰۰ خواهرم میزد تو سر خودش فکر نمیکرد انقدر گرون بشه یهو گوش نکرد، از اون قضیه ۷ سال میگذره من ۴ ساله از اون منطقه به لطف خدا رفتم اومدم یکی از بهترین مناطق شهرمون ولی خواهرم هنوز مستاجره

مسکن‌ملی مینوشتن منو همسرم بهشون گفتیم ثبت نام کنید مگه گوش میکردن هی میگفتن نه نمیتونیم پر کنیم و .. درصورتیکه همسرش شغلش آزاده درامدشون حداقل اون زمان دوبرابر ما بود گوش نکردن ولی اینبار همسرم ول نکرد انقدر بهشون گیر داد تا بلاخره یکسال پیش ثبت نام کردن الان دارن پولشو پر میکنن

مهمه که آدم گوش شنوا داشته باشه

نه عزیزم به دید یه ساله هم فایده نداره کلا برای دو الی سه سال بعد باید روش حساب باز کنی.می گم خیلیا ...

جدی میفرمایین!!! پس من  این سود طلایی ک تو این  یک ساله کردمو از کجا اوردم ؟

نمیدونم عزیز 

من از طلا راضیم چون هدفم با  طلا باعث محقق شدنش میشه چون همه چی تو این کشوز با طلا و دلار میکشه بالا 

اخه به ۹ تومن چی میدن .طلا الان طوری شده بفروشی پول یه ماشین نمیشه .‌من خودم زمونی که طلا ارزون بود ...

خب عزیزم منظورش اینه طلا در زمان طولانی رشد خودشو داره حالا این گرمش کم بوده گرم بیشتر باشه خیلی کارا میشه باهاش انجام داد

من خودم پارسال اندازه 300میلیون طلا فروختم مابقی هم وام بود یه ماشین خریدیم که فروشش سود خوبی بهمون داد 

از همون روزی که طلا فروختم دوباره شروع کردم به خرید طلا که چون قصد خرید خونه داریم خیلی کمک می‌کنه بهمون 

طلا همیشه خوبه به نظر من 

2810